İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden
onur derecesiyle mezun oldum. Öğrencilik hayatım boyunca yalnızca teorik bilgiyle yetinmedim; dergi editörlüğü, köşe yazarlığı, dijital tasarım projeleri ve akademik
yayın çalışmaları gibi birçok disiplinler arası faaliyette aktif rol aldım.
Fonksiyonel tıp diyetisyenliği, klinik beslenme ve halk sağlığı temel ilgi alanlarım arasında yer alıyor. Aynı zamanda dijital içerik üretimiyle bilgiye erişimi kolaylaştırmayı ve sağlıklı
yaşam konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyorum.
Diyetisyen Randevusu
Arabacıalanı Mahallesi Mustafa Ocak Sokak No:7 Kat:1/1 Huzur İş Merkezi, Sakarya
Online Diyet
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
m....s
Yaklaşık 15 kg verdim ve bu süreçte Betül Hanım’ın desteği benim için çok kıymetliydi Yasaksız, bunaltmadan, keyifle ilerledik. İyi ki yollarımız kesişmiş diyebilirim.
• Dyt. Betül Yılmazer • Kilo Verme Diyetleri •
i...
Dyt. Betül Yılmazer’e kendi araştırmalarım sonucunda ulaştım. Kortizonlu iğne tedavisi sonrası ciddi bir kilo artışı yaşamıştım ve sağlıklı şekilde zayıflamak için destek almak istedim. Süreç benim adıma oldukça iyi ilerledi. Aç kalmadan, sürdürülebilir bir şekilde yağdan çok güzel sonuçlar elde ettik. İlgisi ve yaklaşımı sayesinde süreçte kendimi rahat hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.
K
k....t
Betül hanım ile 1 aylık bir süreçte çok verimli bir şekilde sonuç aldık ve devam ediyoruz. Diyet takibi ve listelerin verimliliği yanı sıra bilimsel olarak çok donanımlı biri herşeyi güzel açıklıyor gerçekten çok memnun kaldım dahada kilo vericem inşallah
Ç
ç....s
hem kişiliği hem uzmanlığı tartışılmaz. gayet detaylı ve profesyonel çalışıyor. kesinlikle tavsiye ederim:)
s....k
Süreç boyunca hem motive eden hem de gerçekten sonuç almamı sağlayan harika bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş
Ş
şe...ı
Diyetisyen Betül Hanım’dan randevu alarak kendisiyle görüşme fırsatı buldum ve süreç gerçekten çok verimli geçti. Hem yaklaşımı hem de ilgisi son derece profesyonel ve samimiydi. Bana özel hazırladığı beslenme programı oldukça açıklayıcı ve uygulanabilir düzeydeydi. Sorularımı sabırla yanıtladı ve motivasyonumu artıracak şekilde yönlendirmelerde bulundu. Kendimi çok daha bilinçli ve rahat hissettim. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dyt. Betül Yılmazer • Diyetisyen Randevusu •
Betül hanım gerçekten işinin ehli bir diyetisyen tavsiye ederim.
• Dyt. Betül Yılmazer • Diyetisyen Randevusu •
Betül Yılmazer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Yılmazer, Diyetisyen. Size Betül Yılmazer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Betül Yılmazer adresi nerede?Betül Yılmazer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi Mustafa Ocak Sokak No:7 Kat:1/1 Huzur İş Merkezi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Yılmazer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Yılmazer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Yılmazer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Yılmazer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Betül Yılmazer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Yılmazer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Yılmazer hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Betül Yılmazer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.