0850… Ücret öğren

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden

onur derecesiyle mezun oldum. Öğrencilik hayatım boyunca yalnızca teorik bilgiyle yetinmedim; dergi editörlüğü, köşe yazarlığı, dijital tasarım projeleri ve akademik

yayın çalışmaları gibi birçok disiplinler arası faaliyette aktif rol aldım.

Fonksiyonel tıp diyetisyenliği, klinik beslenme ve halk sağlığı temel ilgi alanlarım arasında yer alıyor. Aynı zamanda dijital içerik üretimiyle bilgiye erişimi kolaylaştırmayı ve sağlıklı

yaşam konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Arabacıalanı Mahallesi Mustafa Ocak Sokak No:7 Kat:1/1 Huzur İş Merkezi, Sakarya

Betül Yılmazer
Dyt. Betül Yılmazer

Arabacıalanı Mahallesi Mustafa Ocak Sokak No:7 Kat:1/1 Huzur İş Merkezi, Serdivan , Sakarya 54050

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
Betül Yılmazer

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Yaklaşık 15 kg verdim ve bu süreçte Betül Hanım’ın desteği benim için çok kıymetliydi Yasaksız, bunaltmadan, keyifle ilerledik. İyi ki yollarımız kesişmiş diyebilirim.

• Dyt. Betül Yılmazer Kilo Verme Diyetleri  •

• I

Dyt. Betül Yılmazer’e kendi araştırmalarım sonucunda ulaştım. Kortizonlu iğne tedavisi sonrası ciddi bir kilo artışı yaşamıştım ve sağlıklı şekilde zayıflamak için destek almak istedim. Süreç benim adıma oldukça iyi ilerledi. Aç kalmadan, sürdürülebilir bir şekilde yağdan çok güzel sonuçlar elde ettik. İlgisi ve yaklaşımı sayesinde süreçte kendimi rahat hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

• K

Betül hanım ile 1 aylık bir süreçte çok verimli bir şekilde sonuç aldık ve devam ediyoruz. Diyet takibi ve listelerin verimliliği yanı sıra bilimsel olarak çok donanımlı biri herşeyi güzel açıklıyor gerçekten çok memnun kaldım dahada kilo vericem inşallah

• Ç

hem kişiliği hem uzmanlığı tartışılmaz. gayet detaylı ve profesyonel çalışıyor. kesinlikle tavsiye ederim:)

• Dyt. Betül Yılmazer Diyetisyen Randevusu  •

Süreç boyunca hem motive eden hem de gerçekten sonuç almamı sağlayan harika bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş

• Ş

Diyetisyen Betül Hanım’dan randevu alarak kendisiyle görüşme fırsatı buldum ve süreç gerçekten çok verimli geçti. Hem yaklaşımı hem de ilgisi son derece profesyonel ve samimiydi. Bana özel hazırladığı beslenme programı oldukça açıklayıcı ve uygulanabilir düzeydeydi. Sorularımı sabırla yanıtladı ve motivasyonumu artıracak şekilde yönlendirmelerde bulundu. Kendimi çok daha bilinçli ve rahat hissettim. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dyt. Betül Yılmazer Diyetisyen Randevusu  •

Betül hanım gerçekten işinin ehli bir diyetisyen tavsiye ederim.