Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Dyt. Beyda Tansel

ALEYNA APT, Atatürk, Duisburg Blv. NO: 19/B, 27560 Şehitkamil/Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep 27560

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• D

Tüm sorunlarımı dinleyip benim yaşantıma göre bir beslenme planı oluşturduk. Nerelerde yanlış yaptığımı görmüş oldum. Hayatım değişti resmen kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yasaklar olmadan kalıcı kilo vermek mümkünmüş

• Dyt. Beyda Tansel Randevu  •

Daha önce birçok kez kendi başıma diyet denedim ama hep yarım kaldı. Diyetisyenimle tanıştıktan sonra aç kalmadan, yaşam tarzıma uygun şekilde kilo verdim. Hem motivasyon hem de sabırla yanımda oldu. Sadece kilo değil, sağlıklı alışkanlıklar kazandım. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• M

Beyda hocamla 2.ayımız ve ben eski ben değilim Resmen verdiğim kilolarla hayatım değişti.

• M

Beyda hocamla 3. ayıma girdim. İnsulin direncim vardi. Kendisi bana ona uygun bir diyet listesi hazirladi. Çok kolay bir sekilde uyum sağlayabildim ve 2 ayda toplam 11 verdim. Insulin direncim düştü artık çok daha rahatım. Kendisi de çok ilgili ve tatlı biri. Kesinlikle tavsiye ederim gidin.

• Dyt. Beyda Tansel Randevu  •

Beyda hocam çok tatlı biri. Kendisi şikayetlerimi teker teker dinledi ve ona uygun bir diyet listesi hazırladı. Çok kolay bir şekilde uygulayabildim. İlk ayımda toplam 6 kg verdik. 2. Ayımda da devam edicem. Kesinlikle tavsiye ederim.

• N

Beyda hocamla ilk 2 ayı devirdik. Kendisi çok ilgili ve güleryüzlü bir diyetisyen. Beraber 9 kg verdim. Yasaksız mükemmel bir diyet listesi verdi bana. Herkese tavsiye ederim kesinlikle memnun kalırsınız.

• Z

Çok güler yüzlü çok tatlı bir diyetisyen. Seans sonrası sarılıp öpmek istiyorsunuz. Listeleri asla zor değil çok kolay. 1,5 ayda tam 7 kilo verdim. 47 yaşındayım 36 bedene düştüm.