Merhaba, ben Beyza Dilan Ovayolu. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun oldum. Eğitim sürecimde klinik psikoloji alanında farklı yaş gruplarıyla çalışarak, süpervizyon eşliğinde çeşitli vaka deneyimleri kazandım. Mezuniyetimin ardından bireysel terapi, çocuk ve ergen terapisi, aile danışmanlığı ile çift terapisi alanlarında uzmanlık eğitimlerimi sürdürdüm.
Terapi sürecinde her bireyin kendine özgü yaşam öyküsünü merkeze alıyor ve danışan odaklı bir yaklaşım benimsiyorum. Empati, gizlilik ve koşulsuz kabul temel değerlerimdir. Amacım; danışanlarımın kendilerini ve duygularını daha iyi tanımalarına, iç görü geliştirmelerine ve yaşamlarını daha dengeli bir şekilde yapılandırmalarına rehberlik etmektir. Terapiyi hazır çözümler sunan bir alan olarak değil, kişinin kendi cevaplarını kendi hızında keşfettiği güvenli bir yolculuk olarak görüyorum.
Kaygı bozuklukları, ilişki ve iletişim sorunları, özgüven, travma sonrası stres, bağlanma stilleri, öfke kontrolü, çocukluk dönemi davranış problemleri, sınav kaygısı, ebeveyn danışmanlığı, doğum sonrası depresyon ve yaşam stresi gibi konularda çalışıyorum. Gaziantep’te yüz yüze, Türkiye genelinde ise online terapi hizmeti sunmaktayım.
- Depresyon
Boşanma Danışmanlığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Psk. Beyza Dilan Ovayolu
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şehitkamil, Şehitkamil, Gaziantep
Bikaç başarısız denemeden sonra doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum. Rahatlatıcı ve kendimi anlamama yardımcı oldu
• Psk. Beyza Dilan Ovayolu • Psikoloji Randevusu •
na...
Yargılamadan dinleyen ve kendimi güvende hissetmemi sağlayan bir uzman Dilan hanım . Görüşmelerden sonra farkındalığımın arttığını net şekilde hissediyorum. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Beyza Dilan Ovayolu • Psikoloji Randevusu •
Beyza Dilan Ovayolu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Dilan Ovayolu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Beyza Dilan Ovayolu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
Beyza Dilan Ovayolu adresi nerede?Beyza Dilan Ovayolu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Dilan Ovayolu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Dilan Ovayolu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Dilan Ovayolu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Dilan Ovayolu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Beyza Dilan Ovayolu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Dilan Ovayolu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Dilan Ovayolu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Beyza Dilan Ovayolu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.