İstanbul Medipol Üniversitesinde lisans eğitimimi tamamladım. Eğitim hayatım boyunca kendimi geliştirmek için birçok seminer ve kongrelere katıldım. Pediatrik rehabilitasyon, Kognitif rehabilitasyon ve geriatri, Okul temelli ergoterapi, Mesleki rehabilitasyon gibi alanlarda klinik deneyimler elde ettim. Riskli Bebek Merkezi (Ribem), Minimental Gelişim Merkezi Çocuk ve Genç Pskiyatrisi, Medipol Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Pediatri Ünitesi, Erenköy Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulu, İstanbul Medipol Mega Hastanesi deneyim kazandığım kurumlardan bazılarıdır. Şuanda Bornova/İzmir de ve Sultanhisar/Aydın da aktif olarak hizmet vermekteyim.

Çocuk

Çınar, Çiçek Plaza, Fatih Caddesi, Bornova/İzmir, İzmir

Çınar, Çiçek Plaza, Fatih Caddesi, Bornova/İzmir, İzmir

Röportaj

• G

Çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştık.Korkularımız vardı. Yüksek ses duyduğumuzda kulaklarımızı tıkıyorduk. Onların hepsini Beyza Hanım sayesinde çok aza indirgedik. Yükseklik korkusu var, onları da aşıyoruz. Beyza Hocam sayesinde hareketlerimiz düzene girdi, iyiki onunla tanıştık. Kalabalık ortamlarda çok sıkılırdık, şimdi bensiz çok rahat kalabalık ortamlarda kalabiliyor. Bunlar hep Beyza Hocam sayesinde.

•  •

• Ö

Beyza Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Otizm ile ilgili başvurdum. Göz teması ve odaklanma sürelerinin uzun olması beğendiğim özellikleri oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum

•  •

• B

Kendisi o kadar tatlı sıcak kanlı çocuklarla ilişkisi o kadar iyiki ne kadar övgü yazsam az kalır. Gözlemleri sonucunda bizi çok güzel bilgilendirdi yönlendirdi. Beyza hanım sayesinde kafamızdaki soru işaretleri cevap buldu. Alanında uzman güvenilir ve tecrübeli bir ergoterapist, çekinmeden kendisiyle iletişime geçebilirsiniz

• Şükrü Balcı Özel Eğitm ve Rehabilitasyon Merkezi Diğer  •

Beyza hanımdan yaklaşık 7 aydır ergoterapi dersi alıyoruzGerek enerjisi,bilgi aktarımı, güler yüzü,oğluma yaklasimiyla bize çok yardımcı oldu.her anlamda o kadar mutluyum ki yolumuzun kesiştiğineSadece ders esnasında değil.ev aktivitelerinde,oyuncak seçimlerinde,kriz anında yaklaşımda adım adım bizi neler beklediğini, neler yapmamız gerektiğini tüm ictenligiyle bizi aydınlattı.. oğlumun ilk söylediği isimlerden biridir BeysaGerek sabrı,gerekse emekleri için çok teşekkürler.

• başka bir yer Diğer  •