0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba!

Ben Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Turgut. 2022 yılında Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Akademik hayatım boyunca anaokulları, rehabilitasyon merkezleri ve hastanelerde klinik deneyim kazandım. Biruni Üniversitesi kliniklerinde Stajyer Dil ve Konuşma Terapisti olarak değerlendirme ve terapötik müdahale süreçlerine katılarak farklı yaş gruplarıyla çalıştım. Mesleki gelişimimi desteklemek adına ulusal ve uluslararası birçok eğitim, sempozyum ve kongreye katıldım, güncel bilimsel yaklaşımları yakından takip ediyorum. Lisansüstü eğitimime Dil ve Konuşma Terapisi tezli yüksek lisans programı ile devam ediyorum.

Mezun olduğum yıldan bu yana Denizli'de bulunan bir rehabilitasyon merkezinde çalışmakta ve kurucusu olduğum Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Turgut-Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi'nde çocuk ve yetişkin danışanlarımla; dil, konuşma, ses ve yutma bozukluklarının değerlendirilmesi ve terapi süreçlerini bilimsel, güncel ve etik yaklaşımlar doğrultusunda her danışanıma özel planlayarak yürütmekteyim. Terapi sürecini danışan, aile ve terapist işbirliğiyle yürütmeye özen gösteriyorum.

Yetişkin
Çocuk

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Beyza Turgut

9/3 Sokak, Adalet Mahallesi No: 2 Kat:1 Daire:3, Merkezefendi, Denizli 20030

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • K

k....

Beyza Hanım ile bir sene önce tanıştık. Kızım Zeynep'in artikülasyon bozukluğu vardı. Değerlendirmeye gittiğimiz günden bu yana süreci çok iyi yönetti. Güler yüzü ve mesleki bilgisi sayesinde çok yol aldık. Dil ve konuşma terapisine ihtiyacı olan ailelere gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

5 yaşındaki oğlum için dil terapisine başladık ve süreçten çok memnunuz. Seanslar hem verimli hem de keyifli geçiyor. Beyza Hanım’ın çocuğumuzun gelişimine gösterdiği ilgi, sabır ve profesyonel yaklaşımları bizi çok mutlu ediyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

se...n

Beyza hocamla 3 yıl önce tanıştık. Kızımda konuşma geriliği ve telaffuz hataları vardı. Hem kısa sürede çok güzel yol aldılar hem de her detayıyla bizi bilgilendirdi. Sadece seansta değil evde de nasıl devam edeceğimiz konusunda destek oldu. Biz çok memnunuz iyi ki tanımışız

• N

Yeğenim için gitmiştik. Harika bir sağlık hizmeti aldık, memnun kaldık.

• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• Ş

ş.....

Beyza Hoca ile 4 yıl önce tanıştık. Beyza Hoca benim için sadece bir dil ve konuşma terapisti değil aynı zamanda arkadaşım, sırdaşım, dostum ve her şeyimi paylaştığım nadide bir insan. Her hafta onunla görüşmek için gün sayıyorum. Seanslar o kadar keyifli ve eğlenceli geçiyor ki süreyi biraz daha uzatabilmeyi isterdim. O aklıma geldiği anlarda gülümseyerek yapmam gereken ev çalışmalarını yapmaya başlıyorum ve beyza hocamı çok seviyorum :)

• Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Diğer  •

• Ö

ö.....

Kızım için gittik çok memnun kaldık güleryüzlü ve alanında deneyimli bir terapist herkese tavsiye ederim

• D

d.....

Beyza hanım ile kızım iremin kekemelik tedavisi için yollarımız kesişti çok memnun kaldım kızım da çok seviyor du tedavinin çok faydasını gördüm. Allah razı olsun kendisinden gitmek isteyenler. Gönül rahatlığı ile kendisine gidebilir sakin yapısıyla çocukları çok iyi yönlendirip tedavi yöntemleri uygulayabiliyor gerçekten çok memnun kaldık biz bir yılın sonunda iyileşme olduğu için ayrılmak zorunda kaldık iyileştiği için sevindim ama hocamızdan ayrılmak üzdü ama sonu güzel oldu önemli olan o

• B

ba...

Beyza hocam ile 3 yıl önce tanıştık. Oğlum göktürk 3 yaşındaydı ve yaşadıgı sağlık sorunları nedeni ile hiç konuşmuyordu. 2 buçuk yılın sonunda oğlum çok güzel cümleler kurmaya şarkılar söylemeye başladı. Beyza hoca süreci çok güzel yönetti. Her dersten sonra bizi bilgilendirdi. Dersler çok eğlenceli geçiyordu oğlum hiç sıkılmadan mız mızlanmadan bir çok şeyi başardık. Öğretmenimiz çok cana yakın samimi çocuklara nasıl davranacağını yol göstereceğini bilen çok eğlenceli biri. Gözünüz kapalı çocugunuzu emanet edebilirsiniz. Biz yanına gitmek için her hafta gün sayıyoruz

e....a

Çocuğumuzun konuşma gecikmesi alanındaki ihtiyacı için kendisinden destek aldık. Süreç boyunca gösterdiği sabır, çocuklarla kurduğu bağ ve seansları eğlenceli hale getirmesi çok başarılıydı. Kısa sürede çok güzel ve kalıcı bir ilerleme kaydettik. Mesleki bilgisi, güler yüzü ve bizi her aşamada detaylıca bilgilendirmesi sayesinde süreci çok rahat atlattık. Dil ve konuşma terapisti arayan ailelere tavsiye niteliğindedir

• G

ga...ş

Beyza hocamla yaklaşık 2 sene önce tanıştık kızım da konuşma geriliği vardı bazı harfleri söyleyemiyor ve konuşmakta zorlanıyordu bize önce sürece anlattı sonra her ders sonunda bilgi verdi çok memnunuz kızım Beyza hanımın sayesinde çok güzel konuşuyor tüm harfleri çıkarabiliyor