Dyt. Beyzanur Gönen Yüz yüze ve Online Danışmanlık hizmeti vermektedir.

DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI

KARAAĞAÇ MAHALLESİ ŞEHİT YÜZBAŞI FATİH DEVRAVUT CAD. NO:19 HAKKI MERCAN İŞ MERKEZİ DAİRE: 106 ERZİNCAN/MERKEZ, Erzincan Merkez, Erzincan

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI

Harika bir diyestisyen öncelikle kibar asla seni yargılamadan süreci sürdürmeye yardımcı oluyor bilgi birikimi ve deneyimiyle destekliyor sizi motive ediyor çevremdeki herkese öneriyorum.

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI Kilo Verme Diyetleri  •

• Y

Öncelikle ben Beyzanur hanımla tanıştığım için çok mutluyum. Gitmeden önce defalarca randevu alıp iptal ettim çünkü kendime güvenim yoktu başarabileceğime inanmıyordum fakat iyi ki gitmişim gerçekten ilk seanstan başarabileceğime beni inandırdı ve gerçekten başarıyorum şuan :) Kesinlikle tavsiye ederim işinde gerçekten başarılı bir diyetisyen. Ofise girdiğim anda modum düşük olsa bile enerjisi ve güler yüzlü karşılamasıyla mutluluk veriyor. Çok tatlı birisi ve gerçekten tek amacı sizin sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlamak. Yani ben çok memnun kaldım sizde kararsızsanız bence fazla geciktirmeden Beyzanur hanımla tanışın

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI Diyetisyen Randevusu  •

Çok beğendim memnun kalırsam istediğim sonucu alıncaya kadar devam edeceğim oda için daha karanlık rahatlatıcı ışıklar olursa bence dinlendirici olabilir

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI EMS  •

Bu sürece başlarken tedirgindim ama Beyzanur Hoca ile tanışana kadar. Harika bir diyetisyen. Sürecimin bu kadar keyifli ve enerjik geçeceğini düşünmezdim. Verdiği güven ile daha azimliyim. İlaçsız, sadece beslenme ile adetimim düzene girmesine hala inanamıyorum. İyi ki Beyzanur Hoca

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI Diğer  •

• Ü

Bir diyetisyenden daha fazlası diyebilirim.
    Sizin probleminize uygun tamamen kişisel bir beslenme programı ile sağlıklı bir şekilde ilerliyorsunuz ve asla diğer diyetler gibi bıktırmıyor.
    Zaten o kadar tatlı bir diyetisyen duruyor ki karşınızda bir de onu mutlu etmek için daha çok dikkat ediyorsunuz.Böyle de bir etkisi var.
    Son derece ilgili, empati kurbalilen ,güler yüzlü,kök nedeni bulabilen ve ona göre bir program hazırlayan bir diyetisyen arıyorsanız doğru adrestesiniz.

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI Gluten İntoleransında Beslenme  •

• B

sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzım haline getirdim.İnsulin direncine rağmen kilo verdim.İşinde uzman. Diyet listelerini hazırlarken taleplerinizi dikkate alıyor.Böylece diyet yaparken zorlanmıyorsunuz.Profesyonelliğinin yaninda güler yüzlü ve samimi iyi ki tanımışım

• G

Hocamız alanında çok başarılı , çok anlayıslı cok da bilgili sürecim benim kendi sürecimden kaynaklı biraz sekteye uğrasada cok anlayıslı karşıladı tüm süreci kendisinin yolunun hep açık olmasını dilerim

Arkadaş önerisi ile Beyzanur hanımdan randevu alarak görüşmeye karar verdim. Beyzanur hanımın iletişimi, güler yüzlü oluşu, sıcak kanlı oluşu ve problemin kaynağına dayalı çözümlerini gördüğümde çok iyi bir karar verdiğimi daha ilk seansta anladım. Bitti mi tabiki ki hayır. Bende ki, iyi bir diyetisyen denilince “çok kilo verdiren” algısını tamamen ortadan kaldıran tek diyetisyendir kendileri. Aslında çok kilo vermek değil, sağlıklı beslenerek yağdan kilo vermenin ve normal hayatın günlük rutin akışına “haraketliliğin-yürüyüşün” eklenmesinin gerekli olduğunu çok daha iyi anladım. Özellikle kabızlık sorunumu ortadan kaldırdığını gördüğümde “keşke daha önce gelseydim bu zamana kadar nasıl gelmedim” dedirttiği için minnettarım

• DİYETİSYEN BEYZANUR GÖNEN SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI Kişiye Özel Beslenme Programları  •

Ne kadar yorgun olursa olsun güleryüzü ve enerjisiyle iyiki gelmişim dedirten bir diyetisyen.Alanındaki bilgisi ve sürekli kendini yenileyip geliştirmesi ile birlikte hem iyileşip hem kilo vermek Beyzanur hocamı tercih etmek için yeterli.

Kabızlık ve sindirim sorunlarım için başvurdum. Doktor Takvimi sitesindeki yorumlara baktıktan sonra sosyal medyadan hesabını takibe aldım. Beyza hoca alanında çok başarılı bir isim, diyet süresince hem şikayetlerim düzeldi hem de sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kendisi bir diyetisyenden çok daha fazlası, beni çok güzel motive etti. Güler yüzlü, pozitif enerjisi olan ve çok ilgili bir isim. Kesinlikle tavsiye ederim, kronik hastalıkları olanlara uygun listeler hazırlayarak, zayıflamanın yanında hastalıkları da tedavi ediyor.

•  •