Markasya Ağız ve Diş Sağlığı MerkeziSigortasız hastalar
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon +27 daha fazla
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Dt. Binnur Toysal Yiğitbaşı Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde eğitimini tamamlamış olup kendi...
Okullar / Eğitimler
- İngilizce
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Markasya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
g.....
Dr hanıma eşimin üst çenede implant ve 3 lü porselen kaplama tedavisi için gittik.implant ve kaplamalar cok iyi oldu,biz çok memnun kaldık. Binnur Hn hastasıyla çok çok bir iletişim kuruyor, hastanın güvenini kazanıyor ve bu şekilde tedavinin her bölümü çok rahat sürüyor ve alınan sonuç başarılı oluyor,Binnur hanımı kutluyorum.G.M
дж...л
Обращался для имплантирован я и установки моста на нижних зубах. Сделали снимок и в результате установили недостающие импланты. Результат будет через 2 месяца.
Anneme protez damak yapıldı. Daha 1 sene dolmadan üst dişlerinden biri düştü. Götürdük yaptılar. Kısa bir süre sonra damak çatladı. Onu da götürdük yaptılar. Çatlak olan yer onarılmış ancak damak bu işlemden sonra oturmuyor havaya kalkıyor. Tedavinin başlangıcında vaat edilen hizmeti göremedik. Asla önermiyoruz.
Dt. Binnur Toysal Yiğitbaşı
Anneniz, bana, başka bir hekimin yaptığı implantların hepsinin problemli olması şikayetiyle geldi. Ben işleme başlarken, bunun uzun soluklu bir iş olduğunu, bazı implantları sökmek gerektiğini, bu süreyi damakla geçireceğini, bir sonraki yıla kadar da diğer implantlarının problem çıkaracağını, ve o zaman da onları sökmem gerektiğini anlattım. Eğer tümünü hemen çıkarırsam, çok fazla kemik kaybı olacağını ve bunun da ona daha çok zarar vereceğini de söyledim. Tüm implantlar çıkıp, kemikler tamamen iyileşene kadar, yapılan protezle idare etmesi gerektiğini, dönem dönem kemik erimesinden kaynaklı protezinin bollaşacağını da biliyordu. 2 yıldır da annenizin sıkıntılarını gidermeye çalıştığım için haklısınız beni kimseye tavsiye etmeyin. İyiliğimin karşılığını çok güzel bir teşekkür yazısıyla defalarca yazmışsınız. Kemiklerinin olması gereken forma gelene kadar protezin alttaki boşluklar dolayısıyla çatlayabileceğini söylememe rağmen bunun sebebini bilmiyormuş gibi yapmanızın karşılığını çok güzel vermişsiniz. Teşekkür ederim.
Hekim olarak, her zaman hastamın yerine kendimi koyup, onu en az zararla kurtarıp daha iyi bir tedavi yapabilmek için çabaladım . Çok şükür ki, sizin dışınızda hiçbir yerde benimle ilgili bir kötü yorum bulamazsınız. Bunun sebebini hafızanızı bir yoklayarak bulabileceğinizi ümit ediyorum. Saygılar.
r.....
Bundan 1-1,5 yıl önce takılabilir damak protez yaptırdım. 1 yılı dolmadan üst damağın iki dişi düştü. Şimdide üst damak çatladı. Binnur hanım bunlar normal olur dedi. Damağın çatlağının tamamen onarılamıyacağını söyleyerek, çatlak arasına malzeme konduğunu ifade ederek damağı çatlak geri verdi. Bu kadar olur dedi.
d.....
İlgisi, dakikliği ve yumuşak eliyle benim için korkulu olan 20lik diş çekimi işlemi basitçe, dakikalar içinde halloldu, sonrası için neler yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı. Binnur Hanım’ın ellerine sağlık.
ce...z
Çocukluğumdan bu yana bulantı refleksi problemimden dolayı tedavilerimi sürekli erteliyordum. Binnur hanım sayesinde sedasyon ile tanıştım ve artık rahatça tedavi olabiliyorum. İlgili alakalı ve özverili bir klinik.
y....s
Diş kaplamasındaki sorunla ilgi li olarak doktorumuza başvurdum gerekli işlemler yapıldı tedavi devam ediyor her şeyden memnunum tüm çalışanlara teşekkür ederim
ma...a
Diş beyazlatma ve ağız bakımı için gitmiştim. Gerçekten işinin ehli bir diş hekimi. Çok ilgili, alakalı, sabırlı, özenli ve özellikle cana yakın, sicak kanlı bir diş hekimi. Kendisine teşekkür ederim ve herkese tavsiyem muhakkak gidin memnun kalacaksınız.
y.....
Tedavi yöntemi seçeneklerini detaylı açıklamasıyla, anlayışıyla, sabrıyla ve elinin hafifliğiyle çok rahat bir tedavi süreci atlattım. Benim tedavimin yanısıra babam da implant tedavisi oluyor ve hiç bu kadar ağrısız, kolay olacağını düşünmemiştik. Binnur Hanım ve ekibine her şey için teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 1 numaradır kendisi.
ar...
Implant gibi korkutucu bir tedaviyi 2 dis icin tek seansta , hızlı ve acısız bur sekilde gerçekleştiren Binnur Doktoruma cok teşekkür ediyor, kendisine muayene olmayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler