Doç. Dr. Birol Ağca

Genel Cerrahi · Daha fazla

Ataşehir 1 adres

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi

E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir 34752

Göğsümde enfeksiyonlu bi kist için Dr. Birol A’ya gittim süreçte bana antibiyotik verip oranın küçülmesi gerektiğini ve sonra alacağını belirtti. Ben de çenemdeki epidermal kist gibi mi bu alındı ancak tekrar oluştu dedim. Sonra kendisi içindeki kapsülü iyi alınmamış ondan tekrar etmiştir onu da alırız dedi ve vereceğim antibiyotiği kullan biraz küçülsün gel dedi. Bunun üzerine verdiği tarihte gittim ve ben antibiyotik vermedim alınacak birşey yok çene mi ne çenesi ben yüzle ilgili birşey yapmam diyerek beni odasında azarladı. Ben bunları yapmak zorundasınız demiyorum bunları söylediniz diyorum dedim yok ben şöyleyim hakaretler havada uçuştu. Açıkçası bir doktorun bu kisti almayalım gerek yok demek ve çeneni ben alırım dedim ama onu bi plastikle cerrah alsa daha iyi olur demek çok mu zordu. Bu agresifliğe gerek var mıydı. Bu olay bugün 06.11.2025 sabah 09.06 saatinde oldu. Dilerim bu yazıyı okursunuz. Ben boşu boşuna 10 gün antibiyotik kullandığıma. Niye içtim anlamadım.

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi Diğer  •

• M

25.09.2018 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Araştırma Hastanesi genel cerrahi bölümünde fıtık ameliyatı olan babam Mustafa Erdoğmuş'a sürecin her aşamasında son derece ilgili davranan, sürekli takip ve gözlemde bulunan değerli Op. Dr Birol Ağca' ya ve ekibine teşekkür ederiz.

• başka bir yer Kasık fıtığı amelayatı  •

• Ameliyattan cok korkuyordum kasik fitigi ameliyati olucaktim doktorum bitol agca ameliyatima girdi nasil gectigini anlamadim agrim sizim hic olmadi allah ondan razi olsun isinin erbabi biraz soguk kanli ama.isinde cok iyi tavsiye ederim.

• O

Birol beye cuma gunu anal fissur ameliyat oldum.2 gundur evdeyim hic agrim yok sanki ameliyat olmamis gibiyim :-) bosuna korkmus ve aci cekmisim.herkeze tavsiye ederim.fatih sultan mehmet hastenesin de tamamen sans eseri karsilastim kendisiyle.hocam cok tesekkur ederim.saygilar.

•  •

Dr. Agca'ya dusup basimi duvara carpinca yarilan kasimin dikilmesi icin gittim Kadikoy Acibadem Hastahanesi Acil Servisine. Kendisi buyuk bir obeceri ve ozenle estetik dikis yapti... Bir hafta sonra dikisimi aldirmak icin gittigimde hic bir iz kalmamisti. Bu kadar becerili bir operasyondan dolayi kendisine minnettarim ve kutluyorum. Kendisine sonsuz basarilar diliyorum...