Dt. Mustafa Boğaçhan İlhan, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Periodontoloji alanında görev yapmaktadır.

Mesleki çalışmalarında diş eti hastalıklarının tanı ve tedavisi ile periodontal sağlığın korunmasına yönelik uygulamalara odaklanmaktadır. Güncel bilimsel yaklaşımları takip ederek hastalarına yönelik tedavi planlamalarını sürdürmektedir.

Yetişkin

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

• Ş

Boğaçhan Bey implant tedavisi uyguladı. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisinin çalışmasından ve tedavisinden memnunum.

• K

Boğaçhan Bey sayesinde 50 küsür yıllık diş hekimi korkumu yendim. Komple implant tedavisi uyguladı. Süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulundu. Ben kendisinden ve tedavisinden memnunum.

• O

Korktuğum ilk implant sürecimde Boğaçhan Bey sağ olsun gayet başarılı bir operasyon geçirmemi sağladı. Acısız, sağlıklı bir operasyon yaşadım. Sonraki süreçteki ilgisi, alakası gerçekten iyiydi.

• G

Boğaçhan Bey hastalarına çok yardımcı olan, sabırlı ve nazik bir şekilde yaklaşan bir doktor. Kendisi korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Diş çekimi yaptı ve sonrasında implant tedavisi uyguladı. Boğaçhan Bey'den memnun kaldım.