Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
Dt. Mustafa Boğaçhan İlhan, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Periodontoloji alanında görev yapmaktadır.
Mesleki çalışmalarında diş eti hastalıklarının tanı ve tedavisi ile periodontal sağlığın korunmasına yönelik uygulamalara odaklanmaktadır. Güncel bilimsel yaklaşımları takip ederek hastalarına yönelik tedavi planlamalarını sürdürmektedir.
- Diş eti çekilmeleri
- Diş eti iltihabı
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Eti Kanaması
- Gingivitis
Diş Hekimi Randevusu
Alpi Diş Kaynarca
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Kredi kartı
Görüşler
Ş
ş.....
Boğaçhan Bey implant tedavisi uyguladı. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisinin çalışmasından ve tedavisinden memnunum.
K
k.....
Boğaçhan Bey sayesinde 50 küsür yıllık diş hekimi korkumu yendim. Komple implant tedavisi uyguladı. Süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulundu. Ben kendisinden ve tedavisinden memnunum.
O
o.....
Korktuğum ilk implant sürecimde Boğaçhan Bey sağ olsun gayet başarılı bir operasyon geçirmemi sağladı. Acısız, sağlıklı bir operasyon yaşadım. Sonraki süreçteki ilgisi, alakası gerçekten iyiydi.
Boğaçhan Bey hastalarına çok yardımcı olan, sabırlı ve nazik bir şekilde yaklaşan bir doktor. Kendisi korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Diş çekimi yaptı ve sonrasında implant tedavisi uyguladı. Boğaçhan Bey'den memnun kaldım.
Boğaçhan İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Boğaçhan İlhan, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Boğaçhan İlhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Dolgusu, Kontrol Randevusu, Lokal Anestezi, Normal Randevu, X-Ray.
Boğaçhan İlhan adresi nerede?Boğaçhan İlhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Boğaçhan İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Boğaçhan İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Boğaçhan İlhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Boğaçhan İlhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Boğaçhan İlhan hangi dilleri konuşuyor?Boğaçhan İlhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Boğaçhan İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Boğaçhan İlhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Boğaçhan İlhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Boğaçhan İlhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Boğaçhan İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.