1979 Samsun'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Samsun' da tamamladım. MARMARA Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyeti sonrası OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında doktora eğitimimi tamamlayarak Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı oldum.
2004-2010 OMÜ Diş Hekimliği Fakültesinde Araştırma Görevlisi
2010-2011 Samun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı
2011-2012 Girne Asker Hastanesinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı Diş Tabip Teğmen
2012-2021 Samun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı
2021- ? Dr. Bora Özan Diş Kliniği

Dr. Bora Özan Muayenehanesi

Bahçelievler mahallesi, İstiklal caddesi, No:132, Özden Apt. Daire:7 Kat:1, İlkadım, Samsun 55070

• Sigortası olan hastalar

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Bahçelievler mahallesi, İstiklal caddesi, No:132, Özden Apt. Daire:7 Kat:1, Samsun

• N

Bora ozan hocaya ilk defa gittim yorumlara güvenerek . Samimi ve içten yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim .Dokuz yıldır sıkıntısını çektiğim yirmilik ve iki tane gömülü dişimi cerrahi müdahale ile sıkıntısız aldı. İşlem sonrasında minicik bir şişlik dışında ağrı ya da ciddi bir kanama yüzümde morarma olmadı.Eli çok hafif kendisi oldukça kibar ve ilgili bir hekim, Muayenehanesi oldukça konforlu ve hijyenik Eğer bir çene cerrahı arıyorsanız kuşkusuz güvenip gideceğiniz tek hekim Bora bey olmalı. İyi ki varsınız

• T

Değerli hekimimiz yakın ilgisi,ayrıntılı durum izahı,hastanın lehine tedavi yöntemleri, verdiği güven, titizliği ve muayenehanesinin temizliğiyle kesinlikle tavsiye edilebilir.Tedavi sürecimiz devam etmektedir.

• Dr. Bora Özan Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Dolgu tedavisi ve bonding danışmak için gitmiştim ancak bonding işleminin benim dişlerime çok uygun olmayacağını söyledi ve kendisine hiçbir yararı olmamasına rağmen beni ortodonti tedavisine yönlendirdi. Bora Bey etik bir diş hekimi ve kendi çıkarı yerine hastanınkini düşünebilen nadir insanlardan bence. Tavsiye üzerine gitmiştim, iyiki diyorum. Dolguda inanılmaz başarılı ve hassas bir yaklaşım ile yapıldı. Minnettarım

• Dr. Bora Özan Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

• D

Doktor bey işini çok titiz bir şekilde yaptı klinik tertemizdi yaklaşımı bana çok güven verdi zaten tavsiye üzerine gitmiştim denildiği kadar varmış dedim gerçekten işini severek yapan bir doktor bu o kadar diyorum daha önceden çok doktora gittim hep hüsran

• Dr. Bora Özan Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

• O

Bora Ozan hocaya ilk defa gittim. Röntgen çekip tüm tedavi seçeneklerini detaylı bir şekilde anlattı. Samimi ve sabırlı yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim.

• T

Bora Hoca hem kanal tedavisi hem dolgu sürecinde inanılmaz titiz ve özenli davrandı. Eli gerçekten çok hafifti ve işlem neredeyse tamamen ağrısız geçti. Böylesine iyi bir hekimle karşılaştığım için çok mutluyum

• Ş

Klinik yeni ve temiz. Doktorun klinik tecrübesi ve yaklaşımı çok iyi. Çok dakik, hiç bekleme olmuyor. Muhit olarak belli saatlerde yoğun olduğu için park yeri açısından randevudan biraz önce gitmenizi tavsiye ederim. Bir hekim olarak benim ve çevremdeki hastalarının izlenimleri çok iyi.

• Z

Yıllardır sıkıntısını çektiğim bir azı dişimi cerrahi müdahale ile sıkıntısız aldı. Yaptırdığım diş çekimleri arasında olumlu sonuçta bulunabildiğim tek işlem kendisininki. İşlem sonrasında şişlik dışında; ağrı ya da ciddi bir kanama olmadı. Dental problemlerimde kendisini tercih etmeye devam edeceğim.

• Dr. Bora Özan Muayenehanesi Ağız Cerrahisi  •

Diş çekimi gibi tedirgin edici bir süreci bu kadar kolay geçireceğimi hiç düşünmezdim. Doktorum hem çok profesyonel hem de son derece ilgiliydi. İşlem sırasında ve sonrasında her detayı özenle açıkladı, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim!”

• Dr. Bora Özan Muayenehanesi Ağız Cerrahisi  •

20 Yaş dişi cerrahi çekim ve bir kanal tedavisi yapıldı. İşlemler sırasında ve sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim. Bora Bey çok ilgili ve işinde uzman. Yapılan işlem ve sonrası için detaylı olarak bilgilendiriyor. Bu kliniği tavsiye ederim.