- Böbrek Taşı
X-Ray
E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy 34718
- Sigortası olan hastalar
f....c
Oğlum, bir anda ortaya çıkan ve bir ay süren idrar yapamama problemi yaşadı. Bu dönemde, kalıcı bir çözüm bulamadan,sonda ile yaşamak zorunda kaldı.Başvurduğumuz sağlık kuruluşlarindan sonuç alamayınca, tavsiye üzerine Bülent Hoca'mıza ulaştık.Kendisi,soruna sistematik bir araştırma ve testler ışığında yaklaştı.Yapılan Ürodinami testi raporunu takiben gerçekleştirdiği Sistoskopi sırasında kesin tanıyı mesane boynu daralması olarak koydu ve ayni anda ameliyat etti.Operasyon son derece başarılı geçti ve şükürler olsun ki sağlığına kavuştu.Bülent Hoca'mızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.Kendisinin bilimsel, sonuç odaklı ve insancıl yaklaşımı, bizim gibi zor durumda olan aileler için büyük bir şanstır.Oğlumun sağlığına kavuşmasını sağlayan, hayat kalitemizi geri veren Bülent Hoca'mıza sonsuz minnet duyuyoruz. Nice yıllar boyunca insanları sağlıklarına kavuşturmasını ve kendisi gibi hekimler yetiştirmesini can-ı gönülden dileriz.
• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi • Üroloji Randevusu •
2001 yılında Maltepe deki Özel Göksoy Hastanesindeki kliniğinde azospermi tedavisi amaçlı ziyarette bulundum. Doktorun yaptırdığı tahlillere göre enfeksiyonun sperm sayısını etkileyebileceğini ve bunun için 1 aylık yoğun antibiyotik tedavisini çözüm olarak sundu. Bahsettiği tedaviyi 1 ay aldım.Sonuç olarak tedavi sonrası yapılan tahlillerde 2 milyon olan sayı Sıfır a düşmüştü. Sonuç tam bir hüsrandı. Bu aşamadan sonra doktor bana maalesef artık kaybedecek başka bir şeyiniz yok deyip son çare olarak yumurtalardan biyopsi sperm toplanıp tüpbebek tedavisinin son çaremiz olduğunu, bu konuda kendisine güvenmemiz gerektiğini, kendisine güvenmeyen hastaları da tedavi etmediğini söyledi. Biz başka doktorlardan da tavsiye ve görüş almak isteriz deyip tedaviyi red ettik. Daha sonraki süreçte ziyaret ettiğimiz başka ürologlar bu durumun yoğun antibiyotik kullanımından kaynaklandığını söyledi. Sonraki süreçte çok şükür doktorun bahsettiği yönteme ve tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan şu an biri 14 diğeri 10 yaşında 2 çocuğum oldu. Benim için hayatımda karşılaştığım en olumsuz doktor profiliydi:(
• başka bir yer • Diğer •
y....d
Randevum saat 9:20'de olmasına rağmen içeride bir hanımla muhabbet ediyordu 09:30'da içeri aldılar. Sonrasında derdimi anlattım, anlatamadın ama bi bakayım dedi. Penis'de kaşıntı olduğunu söyledim. Girdisi çıktısı toplam 4-5 dakika sürdü. Çıkışta da teşhis kısmına çocuk olmama yazmış. Sinirlerim zıpladı. Sinirlendim ama uğraşmamak için imzalayıp çıktım. Hiç ama hiç beğenmedim.
• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi • Diğer •
T
tu...y
Babamın daha once acık amelıyat önerilen 7.5 cm lık mesane tasını genel anesteziye gerek kalmadan endoskopik yontemlerle çözen ;pre ve postop yakın ilgisinı herzaman hissettiren doktorumuza cok teşekkür edıyoruz.
Ş
ş....i
24 Yıldır meduler Sünger böbrek ( medullary sponge kidney) hastasıyım. Zaman ilerledikçe böbrekler tıkanmaya ve iflas noktasına daha fazla yaklaşmaktaydı. Görüştüğüm bütün ünlü nefrologlar ve bir kaç Üroloji uzmanının söyledikleri "idare edeceksin, bu iş böyle devam eder ve bi kaç yılda diyaliz olursun" oldu!!
Ta ki bir ürolog beni Dr. Bülent Erkurt'a yönlendirdi. Bu benim için hayatımın ikinci Bahar'ı oldu. Bülent bey itina ile durumu bana anlatıp sonra endoskopik operasyon gerçekleştirdi. Tedavi sürecim halen devam ediyor ve operasyonlar tekrarlanacak. Hocamın sayesinde kaybetmek üzere Olduğum böbreklerimi tekrar kazanmaktayım.
Dr. Bülent Erkurt modern dijital endoskopik nefroüreterolitotripsi dalında bir duayendir. Ilini etiğe uygun ve hastaya en doğru seçimi düşünerek yapmaktadır.
Bütün böbrek hastaları, böbrek ve mesane tümörü ve Taşı olan hastalara Şiddetle tavsiye ediyorum. Bülent beye danışmadan sakın sakın bir tedaviye başlamayın.
Kendisinin bir hastası olarak minnettar olduğumu vurgulamak isterim.• • •
er...n
Mayıs-2014'de sol böbrekte 1 adet ve üreterde 2 adet taş teşhisiyle Doktorumuza geldim. Tomografiden taş boyutlarını hassas olarak tespit etti, operasyonla ilgili bilgi verdi. Bir operasyonda tüm taşlardan kurtuldum. Son derece işine hakim, size güven veren, bir hekim, hastasıyla ilgili, takipçi ve üstelik size bir telefon uzakta, ameliyat sonrası hemen kartını verdi. Ameliyat sonrası olabileceği söylenen muhtemel komplikasyonlar da (ateş vb.) olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca hastanenin ilgisi ve bakımından da memnunum.
se..._
bugüne kadar tanıdığım ve ender rastladığımız hastasına davranışıyla branşındaki üstün başarısıyla gerçekten muhteşem bır doktor bir hasta yakını olarak boyle bir doktorumuz oldugu için kendimi çok şanslı görüyorum. teşekkürler hocam iyiki varsın
ka...t
hem psikolog hem ürolog gibi; iletişimi çok güzel. hastayı ayakta karşılıyor, elini sıkıyor, uzun süre dinliyor hastayı, göz teması kuruyor, empatik, sırayla tüm farklı hastalık ihtimallerini dışlıyor ve iyi bir tedavi uyguluyor. malpraktis yapma ihtimali yok bence, çünkü çok hastası olmasına rağmen hastalarını ihmal edemeyecek kadar hassas bir ciddiyetle takip ediyor. espirili, sevimli, güzel bi doktor.
ay...z
2000 YILINDA AMELİYAT OLDUM.BİR BUCUK AY ARAYLA İKİ BÖBREĞİMDENDE.DOKTORUMDAN COK MEMNUNUM.ALLAH ODAN RAĞZI OLSUN.BAŞKALARINADA TAVSİYEDE BULUNDUM .ONLARDA AMELYAT OLDUTEŞEKKÜRLER
mu...s
hic memnun kalmadik ameliyattan sonra yanina gitsekte doktor hic bir sekilde ilgi gostermedi konusamadim sikintilarimizi dinleme zahmetinde bile bulunmadi
Bülent Erkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Erkurt, Üroloji. Size Bülent Erkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Bülent Erkurt adresi nerede?Bülent Erkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Erkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Erkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Erkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Erkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Erkurt hangi dilleri konuşuyor?Bülent Erkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Erkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Erkurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Erkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Bülent Erkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Erkurt hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Erkurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.