- Artrit ,
Akupunktur Tedavisi
Nöralterapi
Proloterapi
ha...r
ben Haydar, Halı sahada top oynarken Ön Capraz Baglarım koptu ve Meniskus Yırtıldı.. Sakarya Adatıpda Op.Dr Bulent Hazer tarafınan ameliyat oldum..Herkese Tavsiye ederim..Psikolojik olarak hastanın halinden anlayan bi doktordur kendisi, 6 Ayda futbol oynayacak duruma geldim. kendisine buradan tesekkür ediyorum
K
ka...i
kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. sağ ayağımda bulunan 2 kırık ile yakında titiz bir şekilde ilgilendi. kendisine sanal ortam üzerindende teşekkürlerimi iletirim.
he...i
merhaba bana verdiğiniz tabanlığı aldım gercekten ilk defa bu kadar rahat yürüyebiliyorum teşekürler bülent bey
Bülent Hazer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Hazer, Ortopedi Ve Travmatoloji, Akupunktur. Size Bülent Hazer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Randevu, Nöralterapi, Proloterapi.
Bülent Hazer adresi nerede?Bülent Hazer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. 2. Cad. No:69 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Hazer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Hazer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Hazer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Hazer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Hazer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Hazer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Hazer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Hazer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Hazer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları