2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden mezun olan Dr. Dt. Burak Aksu, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başlamıştır. Doktora tezini “Farklı Braket-Kompozit Kaide Bağlantı Yöntemlerinin, Lingual Braket Tutuculuğuna Olan Etkilerinin İn Vitro Olarak İncelenmesi” başlığıyla tamamlayarak “Ortodontide Bilim Doktoru” ünvanını kazanmıştır. Ortodonti uzmanı olarak çeşitli hastaneler ve kliniklerde görev aldıktan sonra Özel Çapa Ortodonti Kliniği’nin kurucuları arasında yer almıştır. 2019 yılından bu yana, İstanbul Ataşehir’deki, tüm uzmanlık alanlarının bir arada çalıştığı multidisipliner kliniğinde mesleğini sürdürmektedir. Türk Dişhekimleri Birliği, Türk Aligner Derneği ve Türk Ortodonti Derneği’ne üyedir.
- Diş Çapraşıklığı
- Sigortası olan hastalar
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ataşehir klinik
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Kemik Grefti
Ataşehir klinik
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kök Kanal Tedavisi
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Ataşehir klinik
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Çene Implantasyonu
Ataşehir klinik
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ataşehir klinik
I was examined by Dr Burak AKS during my visit to Turkey. My doctor in Londonrecommended a difficult and long-lasting orthodontic treatment (With braces) for my crooked teeth to heal. Dr Burak said that I can be treated with clear aligners. After making the decision, my procedures were done and my aligners were delivered. Now I visit him every 3-4 months, it is not difficult for me since I come to my country for visiting my family. I have a pretty good improvement in my teeth. Also must add that his clinic is charming and relaxing... Thank you Dr Burak.
Dr. Dt. Burak Aksu
Dear S... Thanks for your kind words..Have a happy life..
m....
Burak hocam ortodontik tedavimin başında ve devamında oldukça güzel bilgiler verdi. Aklımda hiç soru kalmadı. Her şeyden önce neyi yapıp neyi yapamayacağımızı detaylıca anlattı gerçekçi bir kişi. Tedavi sırasında genelde 4-6 haftada bir randevularımız oldu. Ben metal diş telleri taktım, ayrıca şeffaf teller de varmış ama bana en uygununun o olduğuna karar verdik
e....d
Başarılı bir ortodontik tedavi bir yana, kendisinin iletişim becerisine hayranım..Muayene aşamasından tedavimin bitimine kadar gayet kolay bir tedavi oldu. Çapraşık dişlerimin düzeltilmesi amacıyla kendisine başvurdum. Bana yapılabilecek farklı tedavileri detaylı anlattı ve birlikte ne yapmamız gerektiğine karar verdik. Tedavi yaklaşık 2 sene sürdü ama kolayca geçti. Bu sırada sorduğum tüm sorulara detaylı açıklamalarda bulundu. Sonrasında kliniğindeki protez uzmanı implant tedavimi de yaptı.
• Ataşehir klinik • Ortodonti Randevusu •
Burak bey tüm ailemizin ortodontisti, dişle ilgili başka sıkıntımız olduğunda da ekibiyle birlikte müdahale ediyor. Kendisine uzun yıllardır gidiyoruz. Çarpık dişlerim sebebiyle gülemiyordum fakat kısa sürede dişlerimde oldukça fazla düzelme oldu. Tedavi süresince tüm sorularıma detaylı yapıtlar aldım. Kliniğinde protez uzmanı ve cerrahi uzmanı da var, tüm diş tedavileri yapılıyor.
• Ataşehir klinik • Ortodonti Randevusu •
ORTODONTİ TEDAVİMİ BURAK BEY İLE GERÇEKLEŞTİRDİK GERÇEKTEN ALANINDA BAŞARILI VE GÜVENİLİR DİŞ KONUSUNDA İŞİN EHLİNİ BULMAK BENİM İÇİN ÇOK KOLAY OLMADI İYİKİ SİZİ TANIMIŞIM DİŞLERİMDEN ÇOK MEMNUNUM
Y
y.....
Bir tavsiye üzerine gittiğim Çapa Ortodonti kliniğinde yaklaşık 2 yıllık bir ortodonti tedavisi gördüm. Çapa Ortodonti Kliniği profesyonel bir aile ve özellikle Dr. Burak Aksu gerçekten işinde titiz, bilgili ve harika bir doktor, kendinizi ona güvenle teslim edebilir ve dişlerinize çok iyi bakacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca esprili, hoş sohbet(ha size diş koltuğundayken pek sıra gelmez, bi yandan sorularıyla düşündürür ve sorularına anlamsız sesler çıkararak cevap verirsiniz:)) ve samimi bir doktordur. Teşekkürler Burak hocam!
• Özel Çapa Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler •
ad...ı
Burak Aksu tanıdığım en iyi ortodonti konusunda uzman ve diş teli konusunda hiç çekinmeden hatta sevinerek, korkmadan gittiğim bir diş hekimi. Herkes diş hekimine giderken korkar ama ben Burak Aksu beyi göreceğim, ortodonti tedavisi devam ederken kısa bir sohbetimiz olacak diye inanın sevinçle gidiyorum. Son derece saygılı ve kibar olmasının yanı sıra zekası ve iletişim gücü ile ailece hayatımızdaki en değerli insanlardan birisi oldu.
• Özel Çapa Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
g...
Küçücük bir kız çocuğu iken tanıştım ve harika dişlerimin mimarıdır kendisi ☺️ Benim gibi yaramaz, hiç bir kurala uymayan bir hastanın bile, bilgisi ve canayakınlığı ile ortodontiyi sevmesini başarmış bir doktordur. Güven ve iyi işçilik istiyorsanız doğru adrestesiniz
• Özel Çapa Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
mi...e
Burak bey kızımın tel tedavisini yapmıştı. Kendisi hem tedaviyi bize anlatması yönünden, hem de sonuç açısından çok iyi bir doktordur.
• Özel Çapa Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Lingual Ortodonti •
Dr Burak did fantastic job during my orthodontic treatment. Its the smoothest set up I adressed in my homeland Turkey. Thanks dr Burak, happy to meet you.
• Özel Çapa Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Invisalign Tedavisi •
Burak Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Aksu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Burak Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Botoks, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Burak Aksu adresi nerede?Burak Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi, Rüya Sokak No:15 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Aksu hangi dilleri konuşuyor?Burak Aksu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Aksu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burak Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Burak Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burak Aksu hangi sigortaları kabul ediyor?Burak Aksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler