Psikolog Burak Can İşleyen

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Türk Psikologlar Derneği Akrediteli eğitimleri ve derslerimi tamamlayarak mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca edindiğim akademik altyapıyı, mesleki gelişimime yönelik ileri düzey eğitimlerle destekleyerek danışanlarıma bilimsel, etik ve bütüncül bir yaklaşım sunmayı hedefledim.

Mesleki uzmanlık alanlarım; Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), ileri düzey EMDR ve Aile-Çift danışmanlığıdır. Bu alanlarda aldığım kapsamlı eğitimler doğrultusunda, özellikle travma, bağımlılıklar, ilişki problemleri ve kişilik yapılanmaları üzerine yoğunlaşarak çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Danışmanlık sürecinde, her bireyin yaşadığı zorlukların kendine özgü bir anlamı olduğuna inanırım. Bu nedenle süreci yalnızca sorunlara odaklanan değil, aynı zamanda kişinin içsel kaynaklarını fark etmesini ve güçlendirmesini destekleyen bir çerçevede ele alırım. Danışanlarımla birlikte, yargılanmadan anlaşılabilecekleri, kendilerini güvenle ifade edebilecekleri bir alan oluşturmayı öncelik kabul ederim.

Terapi sürecini, yalnızca mevcut sıkıntıların azaltılması değil; aynı zamanda kişinin kendisiyle, duygularıyla ve ilişkileriyle daha sağlıklı bir bağ kurabilmesi için bir fırsat olarak görürüm. Her danışanın ihtiyaçlarına özel olarak yapılandırılmış, bilimsel temellere dayanan bir yol haritası ile ilerlerim.

Diyarbakır’da yüz yüze ve gerekli durumlarda çevrim içi olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım. Eğer siz de yaşamınızda tekrar eden zorlanmaları anlamak, duygusal yüklerinizi hafifletmek ve daha dengeli bir yaşam kurmak istiyorsanız, bu süreçte size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.

Yetişkin

Burak Can İşleyen

Mezopotamya Bulvarı 21070/327, 61, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Görüşler

• H

Hocam sayenizde artık aldığım nefesin bile huzurunu hissediyorum, ertelediğim ya da kendime sen mi yapacaksın dediğim ne varsa hevesle mutlulukla yapıyorum. Geçmiş için pişman değilim, hayat yeni başlıyor. İyi ki varsınız

• Sirius Psikolojik Danışmanlık Merkezi Online Terapi  •

• G

Sayesinde artık daha cesur adımlar atıyorum, kendime hak ettiğin değeri veriyorum.

• Sirius Psikolojik Danışmanlık Merkezi Yetişkin Terapisi  •

Psk. Burak Can İşleyen

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim, huzurlu günler dilerim.

Bir süredir yaşadığım bir problem vardı. Görüşmeler sayesinde konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı öğrendim ve faydasını gördüm.

Psk. Burak Can İşleyen

Görüşünüz çok değerli, teşekkürler.
    Hep doğru açılar ile hemhal olmanız dileğiyle.

• C

Burak hocamla yoğun anksiyete ve panik atak sürecinde yollarımız kesişti. Terapi alarak panik atağı yenebileceğime dair inancım neredeyse hiç yoktu ama geldiğimiz noktada panik atağı yendim yeniden doğmuş gibiyim o kadar araştırıp okumama rağmen kendisinden çok değerli ve sürecime katkısı olan ve hayat boyu benimle olacak yöntemler ve bilgiler öğrendim. Hocamı bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim

Psk. Burak Can İşleyen

Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Burak Beyi diğer psikologlardan ayıran özellikleri danışanına verdiği güven ve motivasyondur. Her zaman kapıdan çıkışım girişimden daha iyiydi. Kendini geliştirmeye açık mesleğini büyük bi hevesle ve dikkatle yerine getiriyor. Benim için çok zor olan günleri, zor durumları onun yardımıyla atlattım.

Psk. Burak Can İşleyen

Çok naziksiniz, bu güzel geri bildiriminiz için minnettarım. Çok mutlu oldum böyle hissetmenize. İyi oluşunuzun daimi olmasını diliyorum..

Her insanın bir dönüm noktası vardır ya bi olay veya bir söz. Benim hayata etrafıma aileme bakış açımı değiştiren ise burak hocamın. Tuz hikayesini anlatması. O kadar etkilendim ki eve geldiğim gibi eşim ile paylaştım. B
    akış açınızı değiştirmek isterseniz.mutlaka hocamdan tuz hikayesini dinemenizi tavsiye ederim

• Sirius Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi  •

Psk. Burak Can İşleyen

Tuz hikâyesinin sizde böyle bir etki bırakması ve bunu sevdiklerinizle paylaşmanız beni mutlu etti. Farklı bir bakış açısı kazanmanıza katkı sağlayabilmiş olmak benim için çok kıymetli. Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, ailenizle birlikte huzurlu günler diliyorum.

• B

Burak hocamız gerçekten bir harika bende çok derin bir ruhsal ızdırap çekerken onu sosyal medyadan tandım. Hiç geçmeyecek sanıyordum fakat onun sayesinde hem ruhsal çöküntüden kurtuldum hem sigarayı bıraktım hayatı dahada sevmeye başladım. Mucizevi bir insan …

Psk. Burak Can İşleyen

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu süreçte size katkı sağlayabilmiş olmak beni mutlu etti. Gösterdiğiniz gelişim ve kararlılık için sizi tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

Sinav senem dikkat daginikligim cok fazlaydi Burak bey benimle cok guzel ilgilendi ve artik kendimi daha rahat ve sinavima hazir hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Psk. Burak Can İşleyen

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bu süreçte size destek olabilmiş olmak beni mutlu etti. Kendinizi daha rahat ve hazır hissetmeniz çok değerli. Sınavlarınızda başarılar diliyorum.

• F

Panik atak ve süreğen depresyon şikayetlerim için gitmiştim, kıymetli hocam, her an her saniye desteğinizi ve sözlerinizi zihnimde hissettim. Beden zihin bütünlüğümü oluşturdum. Farkındalığım arttı her anlamda. Yeniden doğmuş gibiyim. Kesinlikle şanslı hissediyorum sizi tanıdığım için.

• Sirius Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Psk. Burak Can İşleyen

Özveriniz ve işbirliğiniz sayesinde oldukça başarılı-pozitif bir süreç geçirdik,
    kutluyorum. sizi. Kıymetli geri bildiriminiz için minnettarım

Yas sürecini ağır şekilde geçiriyorken ,akademik hayatım ve yakın ilişkilerim düzeltemeyeceğimi sandığım kadar kötüydü. Burak beyden aldığım terapi sayesinde bu süreci zor olsa da atlatmayı başardım. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Psk. Burak Can İşleyen

Kıymetli geri bildiriminiz için minnettarım, iyi oluşunuzun ve sağlığınızın daimi olmasını diliyorum.