Psikoloji · Daha fazla

Uşak 1 adres

Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Lisans bölümünden mezun olan Burak Karagür, Yüksek Lisansını (Master Degree) Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Ana Bilim Dalında yaptı. Yine bunlara ek olarak, Uşak Üniversitesi İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında tez aşamasında olduğu bir yüksek lisans sürecindedir.

Uzun yıllardır danışan gören Karagür; çeşitli kurumlarda çalıştıktan sonra, 2017 yılından bu yana aktif olarak Yeditepe Psikolojik Danışmanlık'ta meslek hayatına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

Uzm. Kl. Psk. Burak Karagür

Kemalöz Mah.İbrahim Tahtakılıç Cad. No 150 Kat : 1 Daire : 2, Uşak Merkez, Uşak 64200

• I

Hayatımızın zor bir zamanında Burak Bey ile tanıştık. Çift terapisi konusunda evliliğimizde farkına varamadığımız bir çok konuda etkili iletişimi sayesinde bizi olumlu anlamda çok iyi yönlendirdi. Kendisi bu alanda Uşak için büyük bir değer. Evliliğimiz ve hayatımız artık çok daha lezzetli

• G

İlk seansıma giderken oldukça tedirgin ve korkmuştum, fakat seansın sonunda içimde büyük bir rahatlama hissettim. Kendimi daha iyi tanımak, sınırlar koymayı öğrenmek ve iç dünyamı keşfetmek amacıyla başladığım bu süreçte, enerjimizin ne kadar güzel uyum sağladığını görmek beni çok motive etti. Seanslar o kadar keyifli ve akıcı geçiyor ki zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum.

Onun rehberliğinde kendimi daha derinlemesine tanımaya, duygularımı anlamaya ve hayatıma olumlu değişiklikler katmaya başladım. Henüz yolun başında olsam da, bu sürecin bana çok şey katacağına ve içsel farkındalığımı daha da güçlendireceğine inanıyorum. Kendimi güvende, anlaşılmış ve desteklenmiş hissettiğim bir süreç yaşıyorum.

• O

Burak Bey'e çok zor bir zamanımda geldim. Hem bireysel olarak hem de çift terapisi konusunda büyük bir ilgiyle yardımcı oldu. Etkili iletişimi sayesinde yönlendirmeleri iyi anladım ve kendimi doğru ifade etme şansı buldum. Süreç içerisinde kendimle ilgili farkına varamadığım şeyleri görmeye başladım. Burak Bey; danışanlarının duygu durumlarıyla alakalı ya da yaşadıkları zorluklarla alakalı neden-sonuç ilişkilerini, sonrasında da bunlarla baş etme yollarını içselleştirme konusunda çok başarılı. Böylelikle danışan görüşmesine ve alınan uzman desteğine olan güven artıyor. Böylelikle de süreç iyi ilerliyor.

• B

Kaygı bozukluğu şikayetiyle Burak Hoca’ya başvurdum ve hayatımda ilk kez gerçekten iyiye gittiğimi hissettim. Samimiyeti, anlayışı ve işine olan özeni sayesinde kendimi çok güvende hissettim.

• B

Uzman Klinik Psikolog Burak Karagür ile yollarımızın kesişmesi benim için gerçek bir dönüm noktası oldu. Daha önce yaşadığım olumsuz deneyimlerin ardından, onun profesyonelliği, güven veren yaklaşımı, özeni ve samimi iletişimi sayesinde yeniden iyi hissetmeye başladım. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

• Uzm. Kl. Psk. Burak Karagür Aile İçi İletişim Sorunları  •

Üniversiteden mezun olduktan sonra psikolojik sıkıntılarım oluştu yeni hayatıma adapte olamamıştım. Bir yandan KPSS ye hazırlanmam, bir yandan mesleğe başlamam gerekiyordu. Bu süreçte Burak beyle görüştüm. Beni çok iyi yönlendirdi. Onunla konuşurken anlaşıldığımı hissettim. Yalnız olmadığımı bu sürecin geçici olduğunu fark ettim. Burak beyle birlikte bir yol haritası çizdik. Benim nazarımda taşlar yerine oturmaya başladı. Çok güzel devam ediyoruz. Hayatım düzeni girdi.

• Uzm. Kl. Psk. Burak Karagür Kişisel Gelişim Danışmanlığı  •

• Uzm. Kl. Psk. Burak Karagür Kişisel Gelişim Danışmanlığı  •

• Sınav sürecimde tanıştım kendisiyle. Odaklanma problemim vardı. En ufak bir ses ve olayda direkt dağılıyordum. Terapilere başladık ve sadece sınav için değil genel olarak ilerleme kaydetmiştim iki şeye aynı anda odaklanma problemim minimum seviyeye düşmüştü. Sonrasında başarıyla terapimi tamamladım. Sınav binasının yanında olan inşaat seslerinden herkes rahatsız olurken ben hiç etkilenmemiştim bile.Gayet samimi ve içten birisidir sorunlarınızı büyütmenize izin vermeden onunla kısa sürede başarı gösterebilirsiniz.

• başka bir yer Diğer  •

• Ö

Anksiyete ve panik atakla ilgili online olarak konuşmaya başlamıştık 1 yıla yakın bir süre görüştük süreç içinde online olmamızın eksilerini minimum da hissettirdi burak abi
    Ne zaman kendimi kötü hissetsem sakince ve anlayışlı bir şekilde yardımcı olmaya çalıştı. İlk tanışmamızdan itibaren arkadaş canlısı yaklaşımıyla beraber güzel bir süreç geçirdik

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• M

Uzun süredir kendimi daha iyi hissetmek ve hayatımda bazı şeyleri yoluna koymak için profesyonel bir destek arıyordum. Bu süreçte tanıştığım Burak Hocam, bana sadece bir danışman değil, aynı zamanda kendimi keşfetme yolculuğumda rehber olan biri oldu.

İlk seanstan itibaren güven veren yaklaşımı, anlayışlı ve sabırlı tavırları sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Sorunlarımı yargılamadan dinleyerek bana farklı bakış açıları sundu. Seanslar ilerledikçe fark ettim ki aslında içimdeki gücü keşfetmeme yardımcı oluyordu. Onun rehberliğinde kendimi daha iyi tanımaya, duygularımı yönetmeye ve hayatıma olumlu değişiklikler katmaya başladım.

Burak Hocam sayesinde artık kendimi daha güçlü, daha bilinçli ve daha huzurlu hissediyorum. Profesyonelliği ve samimiyetiyle bana kattıkları için ona minnettarım. Eğer hayatında zor bir dönemden geçen biri varsa, kesinlikle Burak hocamdan destek almasını tavsiye ederim.