Uzm. Dr. Burak Karakök,Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup,ihtisasını Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır.Şuan da kendi özel muayenhanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Uzm. Dr. Burak Karakök

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bkv. 1443 Cad. YDA Center A Blok Kat: 4 No: 112, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bkv. 1443 Cad. YDA Center A Blok Kat: 4 No: 112, Ankara

• D

Ankara içerisinde çocuk ergen danışmanlığı için profesyonel bir destek almak istiyorsanız bu kesinlikle Burak Karakök hocamızdır..

• Uzm. Dr. Burak Karakök Ergen Terapisi  •

• L

Bir ergen için bir doktorda olması gereken en önemli şey bence doğru iletişim ve kabul etmeliyim ki benim zor bir oğlum var ama Burak beyle harika bir iletişim kurdular. Oğlum her seansa severek ve keyifle gidiyor demekki herşey yolunda aradığımız profesyonel lik ve doğru adres Burak bey. İyiki sizi tanıdık hayat bazen ergenler için karmaşık olabiliyor ve siz benim oğluma harika bir rehber oluyorsunuz

• D

Burak Bey'in iletişimi net ve anlaşılır. Bana da kızıma da çok güven veriyor. Kendisine ulaşmak konusunda hiç sorun yaşamıyorum.

• O

Burak hoca ya internetten araştırırken tesadüfen buldum ortaokula giden oğlum için gittim üç seans oldu daha şimdiden pozitif sonuçlar aldım kendisi ilgili ve bilgili çok beğendim

• B

Güven verici ve konusuna hakim, süreci zaman vererek anlatması umut verici

• M

Burak bey ilgili ve çok ayrıntıcıydı diğer doktorların ilgilenmediği noktalara eğildi. Çözüm öneriside kesindi hoşuma gitti herkese öneririm.

• Uzm. Dr. Burak Karakök Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

DEHB tanılı 13 yaşındaki oğlum için Burak hoca ile görüşüyoruz. Bizi çok güzel dinliyor, anladığını hissettiriyor. Yapmamız gerekenler konusunda her zaman bir önerisi var. Pratik, uygulanabilir çözümler sunuyor. Her görüşme sonrasında yenilenerek ve enerji depolamış olarak yanından ayrılıyoruz. Yollarımız kesiştiği için mutluyuz.

• I

Burak bey çok iyi bir doktor.Oglumun hiperaktivite dikkat eksikliği için gidiyoruz.iki yıldır çok güzel sonuçlar alıyoruz.tavsiye ederim

• Ş

Doktorumuz bizim icin cok degerli, her seyden once aileyi cok iyi dinliyor, gozlem gucu cok kuvvetli, bilgi birikimi ve bunu size aktaris sekli cok insani, cocugunuzun yasadigi zorlugu size orneklendirerek anlatimi, empatisi, cocugumuzu cok iyi tanimasi ve bize verdigi destekle beraber bize cocugumuzun olumlu yonlerini gostererek cesaret vermesi cok degerli bizim icin, kendimi cok yalniz ve caresiz hissettigim anlarda dahi tipik gelisim gostermeyen bir evlada sahip yorgun bir anneye soyledigi ovgu dolu sozlerle destek vermesi..burak hocamiz bizim dr.lar konusundaki sanssiz deneyimlerimizden sonra ödul gibi geldi, oglum onu cok seviyor ornek aliyor ve onu dinliyor, iyi ki varsiniz ailemizin bir parcasisiniz burak hocam

Uzm. Dr. Burak Karakök

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Eminim ki sizler için gelecek harika sürprizlerle dolu olacak.Huzurlu sağlıklı günler dilerim

• O

10 yaş Tik ve OKB tedavisi için Burak hoca ile görüştük, kendisi çok ilgili, her muayenede detaylı olarak konuştuk, süreç çok iyi ilerledi, tikler neredeyse bitti OKB davranışları azaldı.

Uzm. Dr. Burak Karakök

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Huzurlu sağlıklı günler dilerim