Psikolog Buse Aydemir Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nden mezun olmuştur.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
İlişki Terapisi
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
e...
Buse Hanım’a bir tanıdığımın referansı üzerine ulaştım. Genel olarak hayata dair yaşadığım stres ve kaygı bozukluğu sebebiyle bir uzman arayışım mevcuttu. Kendisi bu süreçte oldukça profesyonel bir yaklaşım göstererek çok samimi yaklaştı. Gerçekten dinlenildiğimi hissettim ve bu güven bağı oluşmasını sağladı. Görüşmeler sonucu hayatımda olumlu anlamda birçok değişiklik yapabildim. Özgüvenim arttı ve mental olarak dirayetli bir birey oldum.
Tavsiye ederim. Mesleğinde böylesine bilgili ve sevgi dolu biriyle denk gelebilmek büyük bir fayda sağladı. Buse Hanım’ın sizi dinlerken hissettirdiği samimiyet oldukça kıymetli. Problem olarak gördüğünüz konuları bir profesyonelden dinlemek ve konular üzerine mantıklı bir zeminde konuşabilmek insana oldukça iyi hissettiriyor. Kaygı ile mücadelede dinlenilmenin ne kadar önemli olduğunu kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucu yaşadığım değişimlerle fark ettim.• • •
K
k...
Uzmanınıza deprem sürecinde hastanede kaldığım dönemde ulaştım. O dönem psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyordum ve yalnız kalmamak, destek almak bana çok iyi gelecekti. Bu nedenle başvurdum. Seans sürecimiz benim için çok verimli ve destekleyiciydi. Kendisi çok ilgili, anlayışlı ve destekleyiciydi. Görüşmeler bana gerçekten çok iyi geldi ve o zor dönemi daha sağlıklı atlatmamda büyük katkısı oldu. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
m...
10 yıllık psikiyatri tedavim sırasında bir yakınımın tavsiyesi üzerine Buse Hanım'la tanıştım. Ben hem panik atak hem de agorafobi teşhisi koyulmuş biriyim. Buse Hanım'dan terapi aldığım süreçte depresyon sürecinden geçiyordum ve seanslar sonucunda depresyondan kurtuldum; eskisi gibi de panik atak yaşamıyorum. Gerçekten hayat kalitem değişti. Buse Hanım'dan memnunum; işini gerçekten severek yapan bir uzman. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
K
k...
Buse Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Kronik depresyon vardı. Birçok psikologla görüşmüştüm fakat hiç istediğim verimi alamamıştım. Buse Hanım o kadar samimi ve içten ki kendimi rahatça, özgürce ifade edebildim. Duygularımda nerelerde takıldığımı, nelerle başa çıkabileceğimi anlattı ve bunun sayesinde duygu durumumda ileri seviyede değişiklik oldu.
s...
Ben oğlum için Psk. Buse Hanım'dan ergen psikolojisi için destek alıyorum, çok memnunum. Kesinlikle çokça faydasını görüyorum. Çocuğumdaki değişiklikleri fark etmek bir huzur veriyor. İçimdeki bir anne olarak kesinlikle ihtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Biz çok memnunuz.
a...
Buse Hanım’a kliniğinden ulaştım.
Evlilik sürecindeyken başvurmuştum. Kafamda evlilikle alakalı karamsarlık ileriye dönük kaygılarım oluşmaması için görüştüm; Buse Hanım’a gerçekten desteklerinden dolayı çok memnunum. Benim için büyük bir adım oldu. Profesyonel yaklaşımları, bir o kadar da beni benden daha iyi anlamasıyla çok rahatlattı. Çevreme tavsiye ederim.• • •
O
o...
Buse Hanım ile deprem bölgesinde gönüllü hizmet verdiği yerde tanışmıştık. Psikolojik olarak bize çok destek olmuştu. Daha sonrasında online terapi aldım. Buse Hanım'ın tecrübesine başvurmak istedim ve terapiden sonra büyük adımlar attım. Genel olarak deprem sonrası yaşadığım travma tepkileri için başvurmuştum; Buse Hanım'ın terapisinden sonra travma yaşamadım diyebilirim. Gerçekten çok ilgili ve etkili birisi; süreci çok iyi yönetti ve takip etti. Yakınlarıma da tavsiye etmiştim ve hâlâ da ediyorum; kendisine başvurduğum için çok mutluyum.
Buse Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Aydemir, Psikoloji. Size Buse Aydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Randevu.
Buse Aydemir adresi nerede?Buse Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Aydemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Aydemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Aydemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Aydemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Buse Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Aydemir hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Aydemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.