Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Buse Oldaç. Hacettepe Üniversitesinden 2024 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca eğitim ve araştırma hastanesi, dil ve konuşma merkezi, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi gibi çeşitli kurumlarda ve Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde stajlarımı tamamladım. Şu anda Adana'da dil, konuşma ve ses bozuklukları alanlarında hizmet vermekteyim. Yüz yüze ya da online seanslar hakkında bilgi almak için mail adresimden iletişime geçebilirsiniz.

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• Ö

Buse hocamla tanisali baya uzun zaman oluyor. Oğlum atipik otizmdi 3 yaşında olmasına rağmen konuşmaları kısıtlı ve azdı bu yüzden buse öğretmenimiz ile derslere başladık ve çok güzel sonuçlar aldık. Oğlum artık kendisini ifade edip anlatabiliyor ve çok seviyor öğretmenini biraz daha yolumuz var şuan herşey çok güzel ilerliyor. İyi ki tanimisiz iyi ki yollarımız kesismis kendisiyle.

• Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi  •

• Z

Buse hoca ile oğlumun konuşmasında güzel ilerleme sağladık. Buse hocadan önce kelime haznemiz çok azdı, cümleler kurmaya başladık, iletişimimiz güçlendi ve artık daha anlaşılır konuşuyor oğlum. Herkese tavsiye ederiz

• başka bir yer Diğer  •

• G

Oğlum atipik otizmli ilk başladığımızda çok fazla konuşmuyor ,kelimeler net çıkmıyordu . Yaklaşık 1 yıl oldu Buse hocamızla eğitimlerimiz. Çok şükür şimdi çok net konuşuyor ve artık kendini ifade edebiliyor. Derslerimiz devam ediyor farkındalık arttırmak adına..Buse hocamız harika bir dil terapisti kesinlikle tavsiye ederim

• R

Oğlum atipik otizmli buse hocamızla derslere başladığımızda konuşmamız açıldı yolumuz uzun hala eğitime devam ediyoruz güzel sonuçlar alacağımiza inanıyoruz

• R

Mesleğinde gayet başarılı ve istekli. Oğlumun dil ve konuşma becerilerinde çok faydası oldu. Başarılarının devamını dilerim.

• Dil Terapisi  •

• Y

Buse hoca bizim en büyük şanslarımızdan biri kızım 2 buçuk yaşındayken tanıştık sayesinde bıcır bıcır konuşan bir kızım iyi ki siz Buse hanım

• G

Oğlumuzun artikülasyon bozukluğu ve kekemelik şikayetleri vardı. İlkokula başladığında probleminin kendi için ne kadar zor olduğunu geçde olsa farkettik . Buse hanımla tanıştık bizim kurtarıcımız oldu gerçekten. İlgisi, mesleki bilgisi ve genç yaşta olmasının da büyük etkisiyle ablalık yaparak çıkaramadığımız tüm sesleri kısa zamanda çıkarmaya başladık. Kekemelik problemimiz de önemli ölçüde azaldı. Sevgiyle bir hayat kazandı . Umarım daha çok çocuğun hayatını yeniden kazandırır