T.C. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden “Yüksek Onur “ derecesi ile mezun olmuştur.
Bitirme Tezini “Ergenlerde Madde Kullanımı ve Suç İlişkisi “üzerine tamamlamıştır.
-İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret SOYLU’dan “Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi” Eğitimi ,
-Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi (DATEM) kurumu bünyesinde Prof. Dr. Ebru ŞALCIOĞLU’ndan “Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapi” Eğitimi,
-Oyun Terapileri Enstitüsü (OTEORG) kurumu bünyesinde Mehmet TEBER’den “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” Eğitimi
-Moxo Türkiye kurumu bünyesinde “MOXO d-CPT Dikkat ve Performans Testi “ eğitimini almıştır.

Staj ve Gönüllü Projeler

-Psikopark Psikoloji , Adıyaman İli Depremzedelere Psikososyal Destek

Kurtuluş Mah. 137. Cad. Sakarya Apartmanı, Isparta Merkez, Isparta 32000

• Sigortası olan hastalar

• N

Tanışma seansı olduğu için çok detaylara girmedik daha istediğimi almadım ama memnun kalcağımı düşünüyorum

• Su Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Büşra Hanımla ilk seansta başladığımda psikolojik ilaçlar kullanmaya başlamıştım. Büşra Hanım sayesinde ilk ilaçları bırakıp panik ataklarımı yendim. Sinirimi, öfkemi kontrol edemeyip insanlara fiziksel şiddet uyguluyordum. Şimdi kendime değer vermeyi, sinirimi kontrol etmeyi ve her şeye sinirlenmemem gerektiğini öğrendim. Eskiden deli diye andıkları o kızı, Büşra Hanım sayesinde aklı başında, efendi, kibar diye anmaya başladılar ve kendimi bulduktan sonra hayatımı düzene koydum, yeni bir hayat kurdum. Büşra Hanım, sizin emeğiniz çok büyük, iyi ki sizi tanıdım...

• D

Çok tatlı, işini severek yapan biri. Kızım da bende çok sevdik. Kızımın sınav sürecinde , kaygısını yenmeye destek oldu. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

• Su Psikoloji Ergen Terapisi  •

• M

Hocamıza sosyal medya üzerinden ulaştım. Eşimle ilgili ve kişisel problemlerim üzerine başvurdum. Zor bir zamana girdiğimin farkına vardım. Kendim bu sürecin üstesinden gelebileceğimi düşündüm. Fakat yanılmıştım. Verdiğim tek doğru karar Psk. Büşra Cengiz Hocam'la terapiye başlamam olmuştu. Büşra Hocam hayatımla ilgili en ince konulara değinerek farkındalık oluşturdu. Gerekli ödevler, sorumluluklar, kitap, film önerileri vererek güzel bir sürece başladık. Yaklaşık bir yıldır bu sürece devam ediyoruz ve gerçekten hayatın daha güzel ve keyifli olduğunun farkına vardım. İnsan hayata bir defa ve acemisi olarak geliyor. Hatalar yapabiliyor. En kötüsü de hata üzerine hata yapmaktı. Sinirli ve öfke halim en ufak şeylere kızmam bitti. Eşimle boşanma aşamasına girmiştik. Bitti dediğimiz şeyleri Büşra Hocam'ız sayesinde bitmediğini gördüm. Kısacası hocamız bitmesini istemediğim bir terapi uyguluyor. Bir sonraki seans günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

• M

Kızımın psikolojik sorunu için başvurduk. 4-5 seans gittik, olumlu sonuçlar aldık. Sürecimiz bitti. Büşra Hanım gayet iyi bir uzman, memnun kaldık kendisinden.

• F

Büşra Hanım’la terapi sürecim, kendimi daha iyi tanımama ve duygularımı sağlıklı bir şekilde ifade etmeme büyük katkı sağladı. Samimi, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde her seansı verimli ve güven dolu geçti. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadan dinlendiğim bir alan sundu. İhtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• M

Büşra hanıma doktor takviminden ulaşmıştım sürecimiz tamamlandı kendisini tekrar burada görünce yorum yapmak istedim depresyon ve kaygı çalışmıştık kendi kendisi iletişimi güçlü iyi bir dinleyici yönlendirmeleri ile hayatım değişti diyebilirim

• Y

Büşra hocama kaygı bozukluğu ve depresyon şikayetlerimle gittim. Öncelikle kendisi çok iyi bir dinleyici. Müthiş bir iletişim ve hafıza becerisi var . Sözlü olarak tavsiyelerine ek olarak somut olarak uygulanabilir yaklaşımlar da sunarak iyileşme sürecime çok büyük katkılarda bulundu. Yaptığı bilimsel egzersizler ile kendinizin daha çok farkına varmanızı sağlıyor. Terapi yolculuğumda farkındalıklarımın hayatıma kazandırdığı çok fazla olumlu taraf oldu. Böylelikle hayatınızda yolunda gitmeyen durumlara çözümler de geliştirebiliyorsunız. Birlikte çok kısa bir sürede çok büyük oranda bir iyileşme sağladık. Kendisine minnetlerimi iletmek istiyorum.

• Su Psikoloji Randevu  •

Büşra Hanıma internet üzerinden ulaşım sağladım. Ayrılık sürecindeki yaşadığım durumdan kaynaklı başvuru yaptım. Uzmanımız ile göremediğim durumları göstermede, düştüğüm boşluktan çukurdan beni kurtarması ve mesleğinde üstün seviyeye ulaşmış bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Büşra Hanım'ın ilk başvurmam gereken yer olduğunu ve en son başvurmanın pişmanlığı olsa da uzmanımız olaylara bakış açısı, güler yüzlülüğü, pozitif enerjisi, çözüm odaklı ve olaylara karşı üstün bilgisi ile mükemmel bir uzman.

• C

Büşra Hanım kesinlikle alanında uzman bir psikolog. Kişiye özel yaklaşımları var, empati özelliği ise fazlasıyla mevcut.
    Yaklaşık 1 aydır devam eden seanslarımızda, gerek bilgisi gerekse pozitif enerjisi ile bazı yaşadığım kişisel rahatsızlıklarımı aşmamda çok yardımcı oldu. Kaygı için başvurdum. Çözüm odaklı yaklaşımları ve ödevlendirmeleri sayesinde uzun süredir çözemediğim durumlardan artık olumlu neticeler almaya başladım. Ülkemizde özellikle bu alanda böyle uzmanların sayısının artmasını diliyorum.