Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Muğla 1 adres
Merhaba, ben Fizyoterapist Büşra Mavi. Bireylerin yaşam kalitesini artırmak, ağrısız ve fonksiyonel bir yaşama ulaşmalarına destek olmak amacıyla mesleğimi bilimsel temeller doğrultusunda ve kişiye özel yaklaşımlarla icra ediyorum.
Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, duruş bozuklukları, spor yaralanmaları, ameliyat sonrası rehabilitasyon ve günlük yaşam aktivitelerini etkileyen fiziksel problemlerde danışanlarıma değerlendirme ve tedavi hizmeti sunuyorum. Her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor, bu doğrultuda kişiye özel egzersiz programları ve rehabilitasyon planları oluşturuyorum.
Mesleki gelişimi yakından takip ederek güncel fizyoterapi yaklaşımlarını uygulamaya özen gösteriyor; danışanlarımla güvene dayalı, etkili ve sürdürülebilir bir iyileşme süreci hedefliyorum.
Sağlıklı hareketin daha kaliteli bir yaşamın anahtarı olduğuna inanıyor, bu yolculukta sizlere rehberlik etmekten mutluluk duyuyorum.
- Skolyoz
- Nakit
- Banka Havalesi
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
gö...
Büşra Hanım işinde son derece profesyonel olmasının yanında güler yüzlü ve hastaya yaklaşımı ilede insanda güven yaratan, hastalık sürecinde ki her sıkıntınızı detaylıca dinleyip en önemlisi size en uygun tedaviyi uygulayan harika bir insan
Büşra Hanıma boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi şikayetlerim sebebiyle gittim.
Hastalık sürecimde birçok doktor gezdim ve ilkkez iyiki yolumuz kesişti diyebileceğim bir terapisttir kendisi
Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Herkese geçmiş olsun...• Fizyoterapist Büşra Mavi Özel Sağlık Birimi • Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi •
Y
ye...a
Sırt ağrılarım ve kifoz için görüşmek ve danışmanlık almak için müracaat ettim.
Çok temiz ve hijene dikkat eden bir merkez.
Başka uzmanla görüştüm, çok sabırlı ve detaylı açıklayan bir hanımefendiydi , bütün sorularımı çok detaylı ve anlaşabilecek şekilde cevapladı. Memnun kaldım.
Tedavi görmek isteyenlere tavsiye ederim.
İyi çalışmalar.• Fizyoterapist Büşra Mavi Özel Sağlık Birimi • Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu •
Kendisine boyun fıtığı şikayeti ile gitmiştim detaylı muayne sonucunda skolyoz başlangıcımı da fark etti ve sayesinde erkenden tedaviye başladık. Mr ve röntgen sonuçlarımı detaylı inceleyerek bana özel tedavi planı hazırladı. Çok ilgili, detaylı açıklamalarla bilgilendirmesi sayesinde çok güvende hissediyorum. Manuel terapi seanslarımı tamamladık. Klinik pilates derslerim başlayacak.
Duruş bozukluğu şikayetim ile Büşra hanıma başvurdum. Manuel terapi sonrası yaklaşık bir aydır klinik pilatese devam ediyorum. Kendisinin sıcakkanlı ve güleryüzlü oluşu, seanslardaki birebir ilgisi ve yaklaşımı oldukça güzel. Bu konuda destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Fizyoterapist Büşra Mavi Özel Sağlık Birimi • Klinik Pilates •
Büşra hanımı, arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum . Başvurduğumda boyun ve sırt ağrılarım dayanılmaz bir haldeydi . 8. Seansımızdayız ve %90 oranında azalma var . Artık daha rahat uyuyabiliyorum . Emekleriniz için çok teşekkür ederim . İyiki tanıştık
• Fizyoterapist Büşra Mavi Özel Sağlık Birimi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
K
k.....
Benim bilgisayar kullanmaktan sol omzumda sıkışma vardı.Ona dair bir tedavi uyguladı.Baya güleryüzlü davrandı.Birkaç seansta sonuç aldık.Herhangi birşey olursa yine kendisine giderim .Gün içinde gerildiğimde, sıkışma durumum olduğunda nedenini soruyordum, sorularımı yanıtlıyordu.İletişimi gayet iyiydi.Her türlü soruma cevap veriyor.Kliniğinde de güleryüzlüydü, yaptığı tedaviyi anlatıyordu. Şu ana kadar aksi durum yaşamadım, danışmak isteyen herkese öneririm.
Büşra Hanım'la yapılan seanslar oldukça keyifli ve eğlenceli geçiyor.Kişinin sorununa yönelik tedavi sürdürüyor.Her an ulaşabiliyorsunuz, her an ilgileniyor.Bilgili bir fizyoterapist.Bel fıtığı şikayetimle alakalı reformer,klinik pilates yaptık ve manuel tedavi uyguladı.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim Büşra Hanım'ı.
Şiddetli bir sırt ağrım vardı, postür bozukluğundan kaynaklı, onun için gittim.Ağrım ciddi ölçüde azaldı, düzenli olarak egzersizlerime de devam ediyorum.Manuel terapi uyguladı, bunun dışında birebir egzersiz seansımzı oldu.Gayet profesyoneldi, neler yapıp yapmayacağımı, gündelik hayatta nasıl yol izlemem gerektiğini anlatıp ev egzersizlerimi verdi.Gayet güleryüzlü, açıklayıcı, yardımsever yaklaşımı vardı.
K
k.....
Ben skolyoz sürecimde başlamıştım kendisine.14 yaşındayken skolyoz hastası olduğumu öğrendim. Oturarak çalışınca skolyozum ilerledi.Büşra Hanım'la tedaviye başladık, gerek duruşumda gerek skolyozumda düzelme oldu.Çok memnun kaldım kendisinden.Her zaman olumlu yaklaşımları vardı.Buradan taşınmasaydı devam edecektim.Her zaman yapıcıydı ve her zaman destek oldu.
Yenilikçi yaklaşımlarından memnun kaldım.Araştırmacı bir kişiliği var, olaylara ve sorunlara yenilikçi yaklaşıyor.Gayet ilgili.Ben kifozla ilgili gittim. 6 ay çalıştık ve faydalı buldum.Çok ilgili, hareketleri gösterip bırakmıyor.Sürekli yanınızda oluyor, nefes alışverişinizden pozisyona kadar gayet ilgiliydi.
Büşra Mavi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Mavi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Büşra Mavi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Eklem Eğriliği, Medikal Masaj, Manuel Lenf Drenajı, Kilo Kontrolü, Skolyoz Tedavisi, Sporcu Rehabilitasyonu.
Büşra Mavi adresi nerede?Büşra Mavi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 187. Sokak Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Mavi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Mavi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Mavi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Mavi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Mavi hangi dilleri konuşuyor?Büşra Mavi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Mavi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Mavi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Mavi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Mavi hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Büşra Mavi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Mavi hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Mavi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.