Stajımı Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde poliklinik, yetişkin –çocuk kliniği ve kurum olmak üzere bir çok bölümde yaptım.
2018 yılında diyet mutfakta çalıştım. Diyet yemeklerinin menü planlaması, kişiye özel kalori hesabı, yemek paketlenmesi, mutfak kontrolleri ve danışan görüşmeleri yaptım.
2019 yılında Samsun’da kendi ofisimi açtım.Danışanlarıma yüz yüze ve online diyet hizmeti vermekteyim.
Hedefim hayatınız boyunca sürdürebileceğiniz diyet programınızı sizlere ulaştırmak.
Önceliklerim arasında sağlıklı beslenmeyi toplumumuza kazandırmak ve kendimi anne çocuk ve aile beslenmesi üzerine geliştirmek.Çünkü çocuklarımızı ve onları dünyaya getiren güzel annelerimize doğru bilgileri ulaştırmak benim için çok keyifli.Aile bireylerinin beslenme alışkanlıklarına dokunabilmek yol göstermek için de aktif olarak çalışmaya devam edeceğim.
“Sağlıklı minikler, sağlıklı gelecektir.”
Mesleğimi severek yapıyorum, sizlere de sağlıklı beslenmeyi sevdireceğim inanıyorum.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Büşra hanımla tanıştım. Güler yüzlü ve ilgili bir diyetisyen.
3 haftadır diyetteyim tamamı yağdan 4,5 kg kaybettim. Beslenme konusundan yaptığım yanlışların farkına vardım. Kendimi daha sağlıklı ve dinç hissediyorum. Gönül rahatlığıyla Büşra hanımı tercih edebilirsiniz.• Dyt. Büşra Tezgel • Diyetisyen Randevusu •
T
t.....
Kilo verme sebebiyle araştırarak ulaştım kendisine. Yaklaşıık 1,5 aydır devam ediyorum. Ortalama 4,5 kilo verdim. İlk 2 hafta çok kaçamaklarım olmasına rağmen bu şekilde kilo verebildim. Alternatifler sunarak, listeyi değiştirerek ilerliyor. Çok hoşgörülü ve ilgili bir uzman. Seans dışında da her zaman ulaşabiliyorum. Sorduğum tüm sorulara detaylı ve aydınlatıcı cevaplar veriyor. Aklımda hiçbir soru işareti bırakmıyor.
T
t.....
Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim.Yaklaşık 1 ay devam ettim. 4,6 kilo verdim. Akşamları çok kuruyemiş ya da farklı şeyler tüketen bir insandım. Bunu meyveye çevirdik ve porsiyonları küçülttük. Diyet listelerimi de rahat uygulayabildim. Çok güleryüzlü ve danışana güzel yaklaşan bir uzman. Çok ilgili. Aklımızdaki tüm soruları yöneltebildim. Detaylı açıklamalar yaptı. Şehir dışına çıktığım için devam edemedim. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir uzman.
se...k
Alışagelmiş “aç kalarak zayıflama” algısından çok uzak bir yöntem izleyerek, doyarak, aç kalmayarak da kilo verilebildiğini öğrenmiş oldum. İlk haftadan tatmin edici sonuç aldım. Diyetisyen hanıma ilgisi, tecrübesi ve misafirperverliği için teşekkür ederim.
fb...
Bir çok diyetisyene gittim ancak Büşra hanımın etkisini başkasında görmedim 3 ayda 11 kilo verdim ve 54kiloya düştüm beslenme düzenimizle uyumlu bir süreç geçirdik yiyerek zayıfladım açıkçası boyum 1.55 yağ oranımda baya bir düşüş var teşekkürler Büşra hanım
• Dyt. Büşra Tezgel • Kilo Verme Diyetleri •
bd...
Gayet verimli geçirilen 2 hafta oldu. 3 4 kiloya yakın verdim hem de yemek yiyerek teskkürler büşra hanım
• Dyt. Büşra Tezgel • Diyetisyen Randevusu •
Kilo almak için gittiğim Büşra hanım bana 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo aldırdı. Çok ilgili ve kibar bir diyetisyen herkese tavsiye ederim :)
• Dyt. Büşra Tezgel • Kilo Alma Diyetleri •
he...i
Büşra hanımla 3 hafta önce tanıştım iyiki tanışmışım diyorum.Fazla kilolarımdan dolayı gittim ve beni çok rahatlatarak güzel bir liste oluşturdu.Hiç zorlanmadan sevdiğim şeyleri yiyerek 5 kg verdim.Bu dönemde en önemli olan şey senin mutlu beslenmen demişti öylede oldu.
s ...u
Pandemi de evde kaldığım süre boyunca çok kilo almıştım. Büşra hanım sayesinde aldığım kilolardan daha fazlasını verdim. Bana yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi. Başarabileceğime beni Büşra hanım ikna etti. İyi kii onun kliniğine gelmişim.
• Dyt. Büşra Tezgel • Kilo Verme Diyetleri •
s...a
aile hekimliğimde yaptırdığım test sonucunda insülin direnci teşhisi konuldu. Büşra Hanım ile farklı şehirde olduğum için online diyet uyguladık. Beslenme düzenimi Büşra Hanım düzenledi. Hiç kilo veremezken 8 kilo verdim. Online diye tereddüt etmeyin anında iletişim kuruluyor kendisiyle. Güler yüzlü oluşu sayesinde motive oluyor insanı :)
• Online Danışmanlık • •
Büşra Tezgel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Tezgel, Diyetisyen. Size Büşra Tezgel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Büşra Tezgel adresi nerede?Büşra Tezgel adresini belirtmedi. Büşra Tezgel yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Büşra Tezgel adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Tezgel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Tezgel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Tezgel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Tezgel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Tezgel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Tezgel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Tezgel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Tezgel hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Büşra Tezgel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.