- Akciğer Kanseri
- Mide Kanseri
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Kolon Kanseri
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Medical Point İzmir Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
b....r
Meme kanseri takibindeydim cok erken teşhis dendi radyoterapi uygulandı ve ben Çağatay Bey in takipçi hastası oldum 4 yildir takip altindaydim son kontrolünde Çağatay bey elle muayenesinde bir şey yok yine de mr ve Mamografi çekilsin dedi. Bu görüşmemizde sonra ben Çağatay beyi bir daha hiç göremedim yardımcısı sürekli yönlendirdi oysa mr ve Mamografi kötü çıktı biyopsi yapıldı biyopsi de akıllı ilaca uygun değil dendi bütün bunlar bana yardımcısı tarafından iletildi ve en son telefonda yardımcısı ameliyat olsun patoloji sonucunu getirsin diyor doktor bey ben bu süreci doktor beyden dinlemek isterdim kaldı ki sonrasında gittiğim tüm doktorlar elle muayenede kitleyi tespit ettiler. Yani kanser gibi hassas bir tedavi sürecini yardimcisiyla değil doktorumla takip etmek isterdim. Şu anda meme tamamen alındı.
• Medical Point İzmir Hastanesi • Tıbbi Onkoloji Randevusu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...z
3.seviye yumurtalık kanserini Çağatay Bey sayesinde yendim. Hastayı gayet sakin ve güzellikle aydınlatan ve en iyi tedavi yöntemini uygulayan bir doktor.Çok teşekkürler hocam hayatımı size borçluyum.
Çağatay Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağatay Arslan, Tıbbi Onkoloji. Size Çağatay Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tıbbi Onkoloji Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf).
Çağatay Arslan adresi nerede?Çağatay Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağatay Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağatay Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağatay Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağatay Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağatay Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağatay Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağatay Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Çağatay Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.