Başlıca "Kanser Cerrahisi","Obezite Cerrahisi" ve "Laparoskopik Cerrahi" olmak üzere genel cerrahi alanında hizmet vermektedir.
- Morbid Obezite Cerrahisi
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Mide Kanseri
- Meme Kanseri
- Tiroid Kanseri
İlkadım, Samsun
Samsun
Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun
ha....
Tüp mide sürecine girmeden önce o kadar kararsız dım ve korkuyordum ki Can hocamın ilgi ve alakası görüşleri söyledikleri sayesinde kendine güvendik ve iyiki güvenmişim ve iyiki siz doktorum .. Tüp mide zorlu bir süreç ama olmak isteyip ama korkusu olan aklında şüpheleri olan varsa Can Akgün hocaya güvenip gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirler ...
İyiki tüp mide iyiki siz Hocam• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Diğer •
m....k
Mide küçültme ameliyatımı can bey gerçekleştirdi ve çok memnunum olacaklara ve olmayı düşünenlere tavsiye ederim ..
• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Diğer •
mu...m
Can hocam bölümünde en iyilerinden bir hekim kendisi mide küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi.Sağlıma kavuştum herkese tavsiye ediyorum.
• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Diğer •
T
tu...m
Can hocam alanında en iyilerinden gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim mide küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi çok ilgili çok memnunum sayesinde daha sağlıklı yım herkese tavsiye ediyorum
• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Randevu •
K
k....a
Can hocam alanında en iyilerinden gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim mide küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi çok ilgili çok memnunum sayesinde daha sağlıklı ve daha özgüven liyim herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum
• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Randevu •
h....a
Can hocam tanışmamız acil servis gittiğimde ince bağırsak kitle olduğunu ve Can hocaya yönlendirme yapılmış ki şanslıyım.
Gerçekten hasta ile arkadaş kardeş abi gibi her detayı incelikle takip ediyor.
31 temmuz günü ameliyat etti sanki ameliyat olmamış gibiyim ne bir ağrı ne bir sancı, ameliyat bitiminde sürekli durumu yakından takip etti. Samsun'da adından söz ettirecek bir hekim.• Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun • Randevu •
V
ve...a
İşinin uzmanı bir hekim özgüveni ve becerisi üst düzey Laparoskopik kasık fıtığı ameliyatı oldum çok memnunum .
• VM Medical Park Samsun Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
s....a
Hasta ve hasta yakını ile mükemmel iletişim becerisi
İlgi ve alakası çok süper ve çok tecrübeli bir hekim öngörü özelliği yüksek işinin ehli babam tüp mide ameliyatı oldu ve 3 gün yoğun bakımda kaldı o vakitlerde bize detaylı açıklamalar yaparak hastamız hakkında güzel bilgiler verdi .• başka bir yer • Diğer •
Hasta
Samsunda alanında uzun yıllar duyacağımız birisi. Annem meme kanseri olduğunda nokta atışı ve erken teşhisleri sayesinde şuan kanseri atlatmak üzereyiz.Sadece 1kez değil kendisine yakınlarım ve ben dahil bir çok kez muayene oldum.
Kesinlikle yararlanılması gereken birisi. düşününki artık kendisine ciddi durumlarda başvurduğumuzda teşhisi %99 doğru olacağı için artık teşhisini duymaya çekindiğimiz birisidir. Ne derse çıkar.• VM Medical Park Samsun Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
d.....
Can hoca iyi birisi.İlgilendi, ameliyatımı kendisinde oldum.Tesadüfen gitmiştim. Can hoca müsaitti.Kalçamda damar çatlağı vardı, ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası için gerekli bilgilendirmeyi sağladı.Ameliyat sonrası da rahat geçti.Sonra kontrole gittim, yeterince ilgilendi ve ben memnun kaldım.
Can Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Akgün, Genel Cerrahi. Size Can Akgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Can Akgün adresi nerede?Can Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Akgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Akgün hangi dilleri konuşuyor?Can Akgün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Akgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Akgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Akgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Can Akgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.