Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
Op. Dr. Can Ercan, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültei'nde başladığı tıp eğitimini 2004 yılında başarı...
Okullar / Eğitimler
- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi - Tıp Doktoru,
- İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Uzmanlık,
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Bostanlı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No : 38 Tamkan Apartmanı Kat : 2 Daire : 4, İzmir
Bademcik Ameliyatı
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
ga...
Can beye teşekkürlerimi bir kez daha İletmek isterim kendisi işini mükemmel yapan bir hekim sayesinde çok korktuğum ameliyata okadar sakin girdim ki Sayesinde sağlıklı bir nefes alıp verebiliyorum ve agrı kesiciyi bile kullanmadan iyileşme sürecimi geçirdim Bir müşterimin ısrarlı tavsiyesiyele sayesinde Can Ercan beyi tanıdım Ve istediğim buruna kavuştum Çok doğal ve artık bol oksijen alabiliyorum Teşekkür ediyorum kendisine
Kulağımla ilgili enfeksiyon tedavisi süresince ilgili, önerilerde bulunan ve ilaç tedavisi ile ilgili de etkin kararlar veren bir hekim olduğunu düşünüyorum. Teşekkürlerimi iletiyorum Ercan Bey'e.
Doktor beyi 2 senedir yaptığı çalışmalardan takip ediyordum. Ön görüşme sağlamadan ameliyat günü alarak ameliyatımı oldum. Burnumun kusurlarını düzelterek doğal bir burun yaptı. Ameliyat sonrası acı ağrı çekmeden süreci çok rahat atlattım. İyiki oldum diyorum her şey için buradan da hocamıza teşekkür ediyorum.
bi...r
Can Ercan beyi arkadaşlarımın önerisiyle tanıdım. İyi ki tanımışım burun ameliyatında hiç bir ağrı çekmeden o süreci atlattım.Artık rahat bir nefes alabiliyorum.Görüntü olarakta tamda istediğim gibi oldu.Teşekkür ederim Can Ercan.
c.....
Op. Dr. Can Ercan is very Professional doctor. Surgery has been very successful. Timeline and appointment everything was good. There was no changing in any appointments. And any time I call them they answer me. Overall I recommend Op. Dr. Can Ercan
tü...ç
Öncelikle yaptığı iş açısından on üzerinden on aldı hepimizden Can Bey.Çünkü oğlumun rinoplasti, deviasyon ve dudak bağı ameliyatının hepsi tek kelimeyle şahane yapıldı. Can Bey, sakin açıklayıcı ve ne yaptığını gayet iyi bilen bir hekim. Yaptığı burun ameliyatının en belirgin geri bildirimi “hiç ameliyat olduğu belli değil” şeklinde. Çok doğal ve iyi bir iş çıkardığı için sonsuz minnettarız kendisine. Zira yapılan işin kötü olması durumunda oğlum ömür boyu bu hatayı yüzünde taşıyabilirdi. Ama bu işi çok ciddiye alan ve bu hassasiyeti çok iyi bilen bir hekimle çalıştığımız için çok şanslıyız. Çevremizde herkese büyük bir gurur ve güvenle tavsiye ediyoruz. Can Bey’e ve ekibine her şey için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…
em...e
Dr.Can Ercan mesleginin uzmani, kibar ve güvenilir. Hic tereddüt ve süphe etmeden ona yönelebilirsiniz. Ben sahsen 2 ay önce gecirdigim burun ameliyatindan cok memnun kaldim. Bundan önce 2 burun ameliyati Belcikada gecirmistim ama ondan sonra solunum problemleri cikmisti ve sekli iyi degildi. Iyiki size denk geldim, burnumu düzeltip ve solunum problemimi düzelttiniz. Tesekkürler hocam ve assistanina.
el...k
17 Kasım 2022 tarihinde yilllardir korktugum ve erteledigim burun ameliyatımı oldum. Doktorun tecrübeli olması benim önceliğimdi. Sonuç ise inanılmaz. Bu kadar güzel ve doğal bir burun olamaz. O kadar mutluyum ki! Çok teşekkür ederim
Hasta
Merhabalar 4 ay önce can doktoruma revizyon rinoplasti ameliyatı oldum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çok korkuyordum revizyon olup ilk ameliyatımda yaşadığım sıkıntıları tekrar yaşarım diye fakat can doktorum sakinliği, bilgi ve tecrübeleriyle umutsuzluğumu yeşertti. Tamamen içten gelerek yazılan gerçek bilgilerdir. En büyük şansım revizyonumda can hocama denk gelmekti, en büyük şanssızlığım ise ilk ameliyatımda ona denk gelememek. Şekil bozukluğunu ve nefesimi düzeltti. Umarım bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Ben şahsen kendisinden ve yaptığı ameliyattan çok memnun kaldım. Eğer şüphe veya ikilemde kalma gibi bir düşünceniz var ise bence can hocama gidin.
Kapalırinoplasti 4. yıl kontrolümü gerçekleştirdim. İlgi, alaka ve verilen hizmetin her zaman arkasında duran profesyonelliğiyle Can Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Hakkımda
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları