Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA, Bodrum 48400
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ga...
Ön dişime estetik dolgu uygulaması yaptırdım çok memnun kaldım.. yaklaşık 4-5 yıl önce yine kendisine yaptırmıştım. Güler yüzüne, ellerine, emeğine sağlık. İyi ki varsınız hocam :) kesinlikle tavsiye ederim.
• Özel Medlife Tıp Merkezi • Diğer •
Canan Yılmaz Varlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Yılmaz Varlı, Diş Hekimi.
Canan Yılmaz Varlı adresi nerede?Canan Yılmaz Varlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Yılmaz Varlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Yılmaz Varlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Yılmaz Varlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Yılmaz Varlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Yılmaz Varlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Yılmaz Varlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Canan Yılmaz Varlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bodrum civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar