Hakkımızda
Merkezimiz Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK , BAĞ-KUR , EMEKLİ SANDIĞI) Devlet Memurları ve 18 yaş altı Sosyal Güvenlik kapsamında olmayanlar ile Kurum anlaşmalarını yapmıştır.
Özel Medlife Tıp Merkezi
- Diğer (İade)
hu...
Serdar hocayı tanıdığım için çok memnunum. Yapışan tüm işlemlerden son derece memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
bu...b
Birçok çekincem vardı bu tür uygulamalarla ilgili. Ancak Serdar Bey konusunda o kadar özenli, anlayışlı , ileri görüşlü, bilgili ve tecrübeli ki hiçbir endişeniz kalmadığı gibi sonunda “iyi ki”diyorsunuz ve hatta daha önce neden gelmedim ki şeklinde “keşke” diyorsunuz. Asistanı Zeynep Hanım da işlem öncesi ve sonrasında da ilgili ve çok itinalı. Gönül rahatlığıyla gidiniz, kendinizi ve ne istediğinizi ne istemediğinizi güzelce anlatıp, konuyu işinin ehline emanet ediniz.
z.....
Serdar beye botox yaptırdım ve çok memnun kaldım. Serdar bey çok titiz çalışıyor ve işlem öncesi detaylı bilgilendirme yapıyor. Herkese tavsiye ederim
ya...r
Serdar hocam Bilginiz ve ellerinizdeki ustalık sayesinde harika sonuçlar ortaya çıkıyor
Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
g....s
Botoks işlemi için kendilerini tercih ettim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hocamız ve asistanı süreç boyunca çok ilgili, güler yüzlü ve özenliydi. Hocamızın eli gerçekten çok hafifti, işlem sırasında hiçbir şekilde rahatsızlık hissetmedim. Her aşamada detaylı bir şekilde bilgilendirildim ve kendimi çok güvende hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Serdar Bey ‘e botoks uygulaması yaptırdım ve gayet memnun kaldım.Temiz ve güven veren bir merkez. Kesinlikle tavsiye ederim.
le...n
Kendim de doktor olduğum için, en iyisini bulmak için çok araştırdım. Isparta’dan Bodrum’a Serdar Hoca’m için gittim.
İyi ki gitmişim
Serdar hocam işinde çok başarılı hocam mucizeler yaratıyor Zeynep hm ve diğer ekip çalışanlarında çok tecrübeli ve ilgili
fa...a
Terleme botoksu ilk seansında bende çok iyi sonuç belle etı, çok ıyı sonuç aldım bızımlede çok ıyı ılgılandıler
h....g
elleri çok hafif ve 5 dakikada bitirdi hiç acı hissettmedim asistanı da çok güler yüzlü ve ilgili biri
Özel Medlife Tıp Merkezi, Bodrum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medlife Tıp Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Medlife Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Medlife Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medlife Tıp Merkezi, toplam 97 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kaş Kaldırma, Göz Kapağı Estetiği.
Özel Medlife Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medlife Tıp Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medlife Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medlife Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Medlife Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Medlife Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Medlife Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta/danışan, Özel Medlife Tıp Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medlife Tıp Merkezi nerede?Özel Medlife Tıp Merkezi adresi Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA Bodrum şeklindedir.