Hakkımızda

Medlife Tıp Merkezi doğru tanı ve tedavi yöntemleriyle sağlık sektöründe öncü bir kurum olmayı hedefleyen, hasta hak ve sorumluluklarını gözeten, yüksek standartlarda ve nitelikli tıbbi hizmet vermeyi amaç edinen bir sağlık kuruluşudur.

Merkezimiz Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK , BAĞ-KUR , EMEKLİ SANDIĞI) Devlet Memurları ve 18 yaş altı Sosyal Güvenlik kapsamında olmayanlar ile Kurum anlaşmalarını yapmıştır.
daha fazla Hakkımızda

Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA, Bodrum 48400
  • Diğer (İade)

O

Serdar Bey’e 2 seans saç PRP uygulaması yaptırdım ve gerçekten faydasını görmeye başladım. Seanslarım oldukça konforlu ve başarılı geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Serdar Demiroğlu PRP Saç Tedavisi  •

C

Hem kendisi hem asistanı oldukça bilgili, ilgili ve naziktiler.

• Dr. Serdar Demiroğlu Botoks  •

Dr.Serdar Demiroğlu'nun Yüzüme uyguladıkları "Sıvı yüz germe" işlemi sonrası Yüzümde daha Sağlıklı ve canlı bir sonuç elde ettim.Güvenle önerebilirim

• Dr. Serdar Demiroğlu Sıvı Yüz Germe  •

Serdar beye saç eksozomu için geliyorum, ilk seansta bile farketti. Serdar bey ve Zeynep sayesinde çok ilgili ve güler yüzle geçiyor ger seans. kesinlikle öneriyorum.

• Dr. Serdar Demiroğlu Saç Terapisi  •

Dudak dolgusu işlemi için tercih ettim ve gerçekten çok memnun kaldım. İşlem öncesinde detaylı bilgilendirme yapılması beni oldukça rahatlattı uygulama sırasında neredeyse hiç ağrı hissetmedim ve süreç çok konforluydu. En önemlisi sonuçlar son derece doğal oldu tam istediğim gibi abartısız ve yüzüme çok yakışan bir görünüm elde edildi ve oldukça başarılıydı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Serdar Demiroğlu Dudak Dolgusu  •

Slm öncelikle saçı dökülen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim tek yapmaniz gereken SERDAR hocamin usta ellerine kendinizi bırakmak

• Dr. Serdar Demiroğlu Randevu  •

Serdar bey ve ekibi; öncelikle sorununuz çok iyi dinliyor, ihtiyacınız olan şeyi size öneriyor. Sadece siz herhangi bir işlem uygulamıyor, profesyonel fikri ile sizi yönlendiriyor. Cildim çok yıpranmış ve yaş etkilerim çok belirginleşmeye başlamıştı. Serdar Bey’in uyguladığı yüz gençleştirme ve nem terapisi, cildimi hem parlak hemde nemli hale getirdi, sonuçta çok memnunum Eli de hafif ve canınız hiç yanmıyor, bu da önemli bir konu.
    Sevgili asistani benim süreç içinde de sonrasında da tüm sorularımı yanıtladı ve ilgiliydi.

• Dr. Serdar Demiroğlu Yüz Gençleştirme  •

Serdar hocama sıvı yüz germe yaptırdım ve sonuç gerçekten beklentimin çok üzerinde oldu. Yüzümdeki sarkmalar toparlandı, daha genç, daha canlı ve en önemlisi çok doğal bir görünüm elde ettim.

Kimse “işlem yaptırmışsın” demiyor, sadece daha iyi ve dinlenmiş göründüğümü söylüyor. Bu da işin ne kadar başarılı ve estetik yapıldığını gösteriyor.

Hem ilgisine, hem de profesyonelliğine hayran kaldım. Demek ki doğru işlemle böyle güzel ve doğal sonuç almak mümkünmüş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Dr. Serdar Demiroğlu Sıvı Yüz Germe  •

Serdar hoca senelerdir çektiğim diş sıkma problemimi ve kol altı terleme problemini botoks ile çözdü. Uygulama öncesi bilgilendirme ile tüm endişelerimi yok etti. İşlem öncesi ve sonrası asistanı Zeynep hanımın ilgisi takibi çok memnun ediciydi. Benim kadar botoksa karşı endişeleri olan bir hastayı yüz e 3 nokta botoks için doğru yönlendirmelerle ikna ettiler. Sonuç tüm bölgeler de hem çok başarılı hem çok doğal oldu.

• Dr. Serdar Demiroğlu Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu  •

Serdar hocamıza botoks yaptırdım be gerçekten çok memnun kaldım.
    Hem çok ilgiliydi hem de sonuç tam istediğim gibi doğal oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Serdar Demiroğlu Botoks  •