Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Menderes (Cumaovası) 1 adres
Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Caner Serbest.
Lisans eğitimimi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü’nde başarıyla tamamladım. Eğitim hayatım boyunca teorik bilgilerimi zengin klinik deneyimlerle pekiştirme fırsatı buldum. Bu süreçte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜKOM) başta olmak üzere; devlet hastaneleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel kliniklerde kapsamlı klinik stajlarımı gerçekleştirdim.
Mesleki gelişimimi güncel yaklaşımlarla desteklemek adına çeşitli ulusal ve uluslararası kongrelere katılım sağladım. Klinik değerlendirme ve terapi süreçlerinde kanıta dayalı yöntemleri temel alarak; DIRFloortime (101), TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) ve EROT (Erken Okuryazarlık Testi) eğitimlerini tamamladım. Danışanlarıma etik ilkeler doğrultusunda, bireysel ihtiyaçlarına odaklanan ve güncel terapi yaklaşımlarını içeren profesyonel bir destek sunmaktayım.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Atatürk Caddesi, Menderes (Cumaovası) 35470
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Caner Serbest adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Caner Serbest isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Serbest, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Caner Serbest tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Caner Serbest adresi nerede?Caner Serbest şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Menderes (Cumaovası)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Serbest isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Caner Serbest uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Caner Serbest hangi dilleri konuşuyor?Caner Serbest ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Caner Serbest isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Serbest tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.