Uzmanlığımı aldıktan sonra 2016 yılında Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bölgenin ilk ve tek çocuk psikiyatri uzmanı olarak görevime başladım. 2021 yılında akademik kariyerime yönelerek Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Bilim Dalı'nda Doktor Öğretim Üyesi ve bölüm başkanı olarak hizmet verdim.
Uzun yıllar boyunca özellikle Trakya Bölgesi'nde 10 binlerce çocuk, ergen ve aileye ruh sağlığı hizmeti sundum. Akademik çalışmalarımı sürdürürken üniversitede psikoloji ve psikiyatri alanlarında ders vermeye devam ettim. Klinik ve akademik hizmetlerin yanı sıra Kırklareli Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) ve Kırklareli ÇÖZGEM (Çok Disiplinli Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Merkezi) sorumluluklarını da üstlendim. 2025 yılı itibariyle özel kliniğimde hizmet vermeye başlayacağım.
İstasyon Caddesi Gün plaza No: 48 Kat :2 Daire: 4, Lüleburgaz
İstasyon Caddesi Gün plaza No: 48 Kat :2 Daire: 4, Lüleburgaz
Uzm. Dr. Cansın Ceylan
Çocuğumuzun farklılıklarını ilk fark ettiğimizde sadece 18 aylıktı. İsmiyle çağırdığımızda bakmıyor, göz teması kurmuyordu. Cansın hocamıza danışma kararımız hayatımızı değiştirdi. İlk görüşmede çocuğumuzu dikkatle gözlemledi, detaylı sorular sordu. Erken müdahalenin önemini vurgulayarak bizi ikna etti. Tanıdan sonra hemen bir erken müdahale programı başlattı. Yoğun davranışsal terapi, dil ve konuşma terapisi ve duyusal bütünleme çalışmalarını içeren bir plan hazırladı. 6 ay sonra çocuğumuzda inanılmaz gelişmeler gördük. İlk kelimelerini söylemeye başladı, göz teması kurma süresi uzadı, oyun oynamaya ilgi gösterdi. Hocamızın erken tanısı ve yönlendirmesi olmasaydı, bu kritik gelişim dönemini kaçıracaktık. Bugün 4 yaşında olan çocuğumuz, akranlarıyla aradaki farkı hızla kapatıyor. Otizmli bir çocuğun ailesine verilebilecek en değerli hediye erken tanıdır. Tavsiye ederiz.
du...n
Oğlumuzda göz kırpma gibi hareketler artınca Cansın Ceylan hocamıza gittik.
Hocamız çocuk nöroloğu ile işbirliği yaptı. Kapsamlı değerlendirmeler sonrası ortak tedavi planı hazırladılar. Aile olarak evde yapacağımız çalışmaları öğrendik.
Tedavi sonrası tikler tamamen geçti. Tik sorunu yaşayan çocuklar için Cansın hocamızın yaklaşımı çok etkili. Tavsiye ederim.
h....t
Çocuğumuz kekeliyor ve çok kaygılanıyordu. Hele heyecanlanınca konuşması iyice bozuluyor, sonra utanıp hiç konuşmak istemiyordu. Cansın hocamıza gittiğimizde içimiz rahatladı. Çocuğumuzla öyle güzel konuştu ki, çocuğumuz hemen ona ısındı. Endişeyi azaltıcı terapiler uyguladı. Ekibinindeki uzman dil terapisti ile eğitim almaya başladık. 1 ay sonra fark görmeye başladık. Çocuğumuz eskisi gibi kelimelerde takılmıyor, konuşurken gerilmiyordu. Okuldaki arkadaşlarıyla daha rahat konuşmaya başladı. Şimdi çocuğumuz daha özgüvenli. Söz almaktan, konuşmaktan kaçmıyor artık. Cansın hocamız sayesinde kekemelik ve kaygı sorunumuzu aştık.
s....s
Boşanma kararı aldığımızda en büyük endişemiz çocuğumuzun psikolojisiydi.Cansın Hocamıza başvurduk. Hocamız çocuğumuzla özel görüşmeler yaptı. Boşanmayı çocuğa nasıl anlatacağımızı öğretti. Her iki ebeveynle ayrı ayrı çalıştı. Çocuğumuzun duygularını ifade etmesine yardımcı oldu. Bizim davranışlarımızı düzenlememize yardımcı oldu. Bu zor süreçte çocuğumuz duygusal olarak sağlam kaldı. Okul başarısı etkilenmedi. Boşanma sürecinde çocuğunuza profesyonel destek arıyorsanız, Cansın Hocamızı tavsiye ederiz.
s....s
Çocuğumuz yaşıtlarına göre geç konuşuyordu. Endişelenince Cansın Hocamıza gittik. Hocamız detaylı değerlendirmeler yaptı. Konuşma gecikmesinin nedenlerini araştırdı. Hemen dil gelişimi için özel bir program hazırladı. Ekibindeki Uzman dil terapisti ile çalışmaya başladık.
Birkaç ay içinde çocuğumuz kelimeler söylemeye başladı. Artık cümle kurmaya geçiyoruz.
Tavsiye ederim.
c.....
Ergenlikteki oğlumuzla sürekli kavga ediyorduk. Çaresiz kalınca Cansın Hoca'ya başvurduk. Cansın Hoca hem oğlumuzu hem bizi dikkatle dinledi. İlaç vermeden aile içi iletişim teknikleri öğretti. Önerilerini uyguladıkça evdeki gerginlik azaldı. Oğlumuzla tekrar sohbet etmeye başladık. Ergenlik sorunları yaşıyorsanız, Cansın Hoca'yı mutlaka tavsiye ederim. Bu zorlu dönemi kolayca atlatmanıza yardımcı olacak.
Okuma zorlukları ve dikkat problemlerimiz vardı. Cansın Hocamıza başvurduk. Hocamız ve ekibi kapsamlı testler ve değerlendirmeler yaptı. Disleksi ve dikkat eksikliği tanısı koydu.
Hemen bir tedavi planı hazırladı. Okuldaki öğretmenlerle iletişime geçti. Çocuğumuz artık okumada ilerleme kaydediyor. Dikkat süresi uzadı. Derslerdeki başarısı arttı.
de...n
Kızımız lise sınavları yaklaşınca panik atak geçirmeye başladı. Nefes alamıyor, kalbi hızlanıyor, ölüm korkusu yaşıyordu. Ne yapacağımızı bilemedik. Cansın Hocamıza başvurduk. Tedavi ve terapi ile 2 hafta içinde kızımızın atakları azaldı. Kendine güveni yerine geldi. Hocamızı tavsiye ederim.
e ...o
Çocuğumuzun bir türlü geçmeyen takıntıları vardı. Aylarca süren el yıkamaları, eşyaları dizme ve sürekli kontrol etme davranışları hayatımızı zorlaştırıyordu. Birçok yere başvurduk ancak kalıcı bir çözüm bulamadık. Cansın hocam ile takıntıları analiz ettik, özel terapi teknikleriyle çalıştık. Sabırla ilerledi ve asla pes etmedi. Bize de takıntılarla baş etme yöntemleri öğretti. Hocamızın desteğiyle bu zorlu süreçte yol almayı başardık. Tavsiye ederim.
Psikoloğumuz Çocuğumuzun geçmeyen kaygı sorunları nedeniyle için Cansın hocamıza yönlendirdi. Hocamız ilk günden itibaren bize umut verdi. Çocuğumuzu sabırla dinledi, ona oyunlar ve çizimlerle kendini ifade etme fırsatı verdi. Evde bizim de yapabileceğimiz teknikler öğretti. Her görüşmede ilerlemeyi kontrol etti ve planı ona göre düzenledi. 2 ay sonra çocuğumuz okul korkusunu yendi. Kaygıları azaldı ve arkadaşlarıyla daha iyi anlaşmaya başladı. Cansın hocamız biz ebeveynleri de tedaviye kattı. Sorularımızı hep yanıtladı, endişelerimizi giderdi.
Böyle anlayışlı ve bilgili bir çocuk psikiyatritine denk geldiğimiz için çok şanslıyız. Sayesinde ailemiz zor günleri atlattı ve çocuğumuz ilaçsız bir şekilde sağlığına kavuştu. Tavsiye ederim.
Cansın Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansın Ceylan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Cansın Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cansın Ceylan adresi nerede?Cansın Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Caddesi Gün plaza No: 48 Kat :2 Daire: 4 Lüleburgaz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansın Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansın Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansın Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansın Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cansın Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Cansın Ceylan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cansın Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansın Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansın Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansın Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Cansın Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.