- Şişmanlık (Obezite) ,
- Hiperlipidemi ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
Şehitkamil
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ze...7
Cansu hanıma eşim ile birlikte gittik ikimizde çok memnun kaldık ben 2 ayda 7.5 kg eşim 2 ayda 9kg verdi güler yüzü samimiyeti ile bizi çok motive etti
• Gaziantep online diyet • Kilo Verme Diyetleri •
bu...t
Çok memnun kaldım enerjisi, güler yüzü, ilgisi ve insanı motive etmesi süper. Çok iyi bir diyetisyen 4 ayda 18 kilo verdim sayesinde ve koruma programıyla hala koruyorum kilomu. Cansu hanımdan çok memnun kaldım
• başka bir yer • Zayıflama Programı •
Cansu Akay Başderici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Akay Başderici, Diyetisyen.
Cansu Akay Başderici adresi nerede?Cansu Akay Başderici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Akay Başderici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Akay Başderici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cansu Akay Başderici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Akay Başderici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Akay Başderici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Akay Başderici hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cansu Akay Başderici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler