İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimin ardından, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını başarıyla tamamladım. Eğitim sürecimde, Ebru Şalcıoğlu’ndan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) başta olmak üzere Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Şema Terapi ve Duygu Odaklı Terapi ekollerine yönelik eğitimler aldım.
Klinik deneyimim kapsamında İzmir Medical Point Hastanesi’nde stajımı gerçekleştirdim. Yüksek lisans eğitimim süresince süpervizyon eşliğinde aktif olarak danışan takibi yaparak mesleki uygulama becerilerimi geliştirdim.
Şu anda kendi kliniğimde ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikoterapi hizmeti sunmaktayım. Çalışmalarımda danışanın ihtiyaç ve hedeflerine göre bilimsel temelli terapi yaklaşımlarını bütüncül bir çerçevede ele almayı; etik ilkelere bağlı, güvenli ve yargısız bir terapi ortamı oluşturmayı ön planda tutmaktayım.
Mesleki çalışmalarımın yanı sıra, Psychology Times Türkiye dergisinde psikoloji alanında yazılar kaleme almaktayım.
Yüz yüze terapinin yanı sıra, online terapi hizmeti de sunmaktayım.
- Depresyon
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Psikolog Cansu Bayındır
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Odaklı Çift Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Galeri
e...
Cansu Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Ulaşma sebebim, sevdiklerimi kaybetme korkum ve deprem korkumdu. Sürecimiz benim için çok faydalı oldu; Cansu Hanım'ın enerjisi, anlayışı ve profesyonelliği sayesinde gün geçtikçe kendimi daha huzurlu, daha mutlu hissediyorum. Cansu Hanım kesinlikle çevreme, sevdiklerime tavsiye edebileceğim bir psikolog. Kendisiyle yol almaktan çok memnunum; onu çok seviyorum.
m...
Panik ataklar nedeniyle oldukça zorlandığım bir dönemde terapiye başladım. Süreç boyunca kendimi gerçekten anlaşılmış ve güvende hissettim. Cansu hocam sayesinde panik ataklarım büyük ölçüde kontrol altına alındı ve bu benim için çok kıymetli. Hâlâ sürecimiz devam ediyor ve her seansta kendimle ilgili yeni şeyler fark ediyorum. Terapiye ilk başladığımda çok korkardım ama artık korkmuyorum. Eğer benim gibi problem yaşayan birileri varsa mutlaka Cansu hocamla görüşmeli.
i...
Cansu Hanım'a sosyal medya üzerinden denk geldim ve ulaştım. Depresyon nedeniyle başvurdum. Cansu Hanım'la olan sürecimizden çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve mesleğinde çok iyi bir uzman; kendisini rahatlıkla çevreme tavsiye edebilirim.
b...
Kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine başta tükenmişlik sendromuyla ilgili destek aldım. Süreç içinde gerçekleşen bazı konular üzerine, diğer seanslarda öfke kontrolü terapisi de aldım. Şu anda aktif olarak beraber çalışıyoruz. Olumlu anlamda birçok gelişme oldu; daha kontrollü ve istikrarlı ilerliyorum. Aile ve ikili ilişkilerimde tükenmişlik konusunda da hocamızın tavsiyesi üzerine tiyatro branşına yönlendim. Aktif bir şekilde devam ediyorum; oldukça keyifli geçiyor.
s...
Kendisiyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Yıllar önce ağır depresyon teşhisi konmuştu ve eşimden ayrılma aşamasındaydım. Hayattan çok soğumuştum. Kısaca çok kötüydüm, ama sonra psikolog Cansu hanımı tanıdım; sayesinde baya yol kat ettim. Şu an çok iyiyim; onun güler yüzü, anlayışı ve uzmanlığı sayesinde hayata yeniden bağlandım. Kısaca psikolojisi yerle bir olmuş birini tekrardan ayağa kaldırdı.
f...
Cansu Hanım'la yaklaşık 6 aydır çalışıyoruz. Kendisini sosyal medyadaki paylaşımlarından görüp etkilenip yazmıştım. İlk görüşmede enerjimiz o kadar tuttu ki, 6 ay nasıl geçti fark etmedim. Kendimdeki iyileşmeler de aynı şekilde. Bana ruhuma çok iyi geldi. Cansu Hanım, kaygı bozukluğum artık neredeyse hiç yok. Daha mutlu ve huzurluysam, sayesinde.
e...
Cansu Hanıma bir tanıdığımın önerisiyle ulaştım. Duygusal yeme bozukluğum olduğunu düşündüğüm için kendisiyle görüşmek istedim ve çok memnun kaldım. Beni gerçekten anladı ve yardımcı olmak için elinden geleni yaptı. Onun sayesinde bazı şeyleri aklımda bitirebileceğimi anladım ve hayatımı ve beslenmemi düzene sokmaya başladım. Evet, Cansu Hanımı çevreme kesinlikle tavsiye edebilirim.
s...
Kendimi en güvende hissettiğim alanlardan biri bu terapi süreci oldu. Kaygılarım ve kafamın içinden çıkamadığım düşüncelerimle yargılanmadan dinlenmek, gerçekten anlaşıldığımı hissetmek çok kıymetliydi. İyi ki yollarımız kesişmiş.
b...
Arkadaşım aracılığıyla Cansu Hanım’la yollarımız kesişti. Kaygılarımı yönetmekte zorlandığım bir dönemde başladım. Seanslar sayesinde düşüncelerimi daha net görmeye, kaygımı daha iyi tanımaya ve kendimi belirgin şekilde daha sakin hissetmeye başladım. Süreç hâlâ devam ediyor olmasına rağmen şu an kaygım çok daha normal ve yönetilebilir bir düzeyde. Profesyonel ve güven veren yaklaşımıyla terapi benim için gerçekten çok faydalı oldu.
b...
Cansu Hanım'dan yaklaşık 3 aydır terapi alıyorum. Ben hem ilişkim için gidiyorum hem de kendim için adeta bir yol gösterici olan kendisi. Birçok konuda bakış açımı değiştirdi. İşinde çok bilgili, size hayata karşı farklı bakış açıları kazandıran, işini oldukça önemseyen, çok disiplinli biri. İşine karşı çok büyük bir saygısı vardır. Kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Cansu Bayındır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Bayındır, Psikoloji. Size Cansu Bayındır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Cansu Bayındır adresi nerede?Cansu Bayındır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuna Mah allesi 1716 Sokak No:5/1 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Bayındır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cansu Bayındır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cansu Bayındır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Bayındır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Cansu Bayındır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Bayındır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cansu Bayındır hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Cansu Bayındır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.