1996 yılı Mersin doğumluyum. 2015 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesin’de 1 yıl hazırlık okuduktan sonra 2020 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’nde Lisans eğitimini Psikoloji üzerine ‘Uyuşturucu Madde Bağımlısı Olma Nedenleri ve Tedavisinin Kuramlara göre İncelenmesi’ adlı teziyle tamamlayan Uzman Klinik Psikolog Cansu oymak , yüksek lisans eğitimini ise 2020 – 2022 yılları arasında Yakın Doğu Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji üzerine ‘Beliren, Yetişkinlikte Aile İlişkileri, Benlik Saygısı ve Narsistik Kişilik Özelliğinin Sosyal Medya Bağımlılığı ile İlişkisi’’ adlı tezini tamamladım. Yüksek lisansını yaptığı süreçte çeşitli kurum ve kuruluşlarda psikolog olarak görev almıştır. Seçtiği çalışma alanları doğrultusunda Pozitif Psikoterapi ekolü ile seanslarımı sürdürmekteyim.
Türk Psikologlar Derneği ve Dünya Pozitif ve Transkültürel Psikoterapi Birliği üyesiyim.

• Sigortası olan hastalar

Süleyman Demirel Bulv. Kurttepe Mh., Çukurova, Adana

• Sigortası olan hastalar

Terapimer Danışmanlık Merkezi

Cansu hanımla 1 yıla yakın bir süredir tanışıyoruz.İçinde bulunduğum kaygı durumlarını atlatmamda çok yardımcı oldu. Desteği ve verdiği güven sayesinde şuan daha kararlı bir şekilde hayatıma yön verebiliyorum. İyiki tanımışım ve hayatıma dokunmuş.
    Sunduğu hizmetlerden yararlanmanızı tavsiye ederim.

• Terapimer Danışmanlık Merkezi Aile İçi İletişim Sorunları  •

33 yıllık sigara bağımlılığım vardı iki ay gibi kısa bir süre de bırakmama yardımcı olundu

• Terapimer Danışmanlık Merkezi Sigara Bırakma  •

• N

Cansu hocaya Gıda bağımlılığı için
    başvurdum .Enerjisi yüksek. Tam bilgi vermesi çok güzel. Sürecin işlenmesi konusunda kişinin yanında oluşunu hissettirmeye çalışması çok güzel. 2 haftalık süreçte sürekli takip etti. Her soruma cevap verdi. Yolun başında olmama rağmen Cansu hoca sayesinde 2 hafta da 4 kilo verdim. Tatlıya ve ekmeğe bağımlılığım yok oldu. Cansu hocayla yola devam

• Terapimer Danışmanlık Merkezi Diğer  •

• uzun zamandır yaşadığım anksiyete krizlerim panik ataklarım içimde bitmek bilmeyen huzursuzluk, depresyonum hayat kalitemi çok düşürmüştü çok yıpranmıştım artık ailem bile benden vazgeçmişti Cansu Hanım'la tanıştıktan sonra hayatım çok değişti her seansımızda üstüne kata kata ilerliyoruz eskisine göre çok çok daha iyiyim sayesinde farkındalığım arttı çok rahatım sorunlarımla başa çıkabilmeyi öğrendim ve terapi aldığım yer o kadar sıcak ve ev rahatlığında ki kendinizi güvende hissetmeniz kaçınılmaz tercih edecek danışanlar için şiddetle tavsiye ediyorum iyi ki yollarımız kesişti

• M

Cansu hanımla bir arkadaşın önerisi üzerine tanıştım. Bana ilk tanıştığım andan itibaren güven verdi, kafamdaki kaygıları büyük ölçüde yok etti ve soruları samimi bir şekilde cevapladı. Umarım süreç bu şekilde ilerler.

• Terapimer Danışmanlık Merkezi Diğer  •

Cansu hnm a Neo rezanans uygulaması için gelmiştim. Çok fazla şeker ve krbonhidrat tukettigim için artık çok hızlı kilo alıyor veremiyordum. Bı da beni çok üzüyordu. Bu teknikle şeker yeme isteğim ekmek vb yeme isteğim yok denecek kadar azaldı. Seaslarim henüz bitmedi ama bir aydır şeker ekmek vb gıdalar tüketmiyorum ve kendimi çok hafiflemiş ve dah saglikli hissediyorum verdiğim kilolar da cabası.. Cansu hanım iyiki sizi tanımış ve bu tedaviye başlamışım

• Terapimer Danışmanlık Merkezi Randevu  •

Daha önce birçok kez denememe rağmen bir türlü başaramadım ama Cansu Hanım'ın sayesinde bıraktım. Biorezonans uygulandı. 30 yıldır tiryaki olduğum sigarayı 2 aydır içmiyorum. Tek seansta oldu, 2. seansa ve takviye ürünlere gerek duymadım. İnsanlara denemesini tavsiye ederim.

• H

Ellerine, emeğine sağlık. Sigarayı bırakalı yaklaşık 1 ay oldu. Benim için sigarayı bırakmak çok ciddi bir karardı. Şu anda çok iyi gidiyor. Kendisi beni çok motive etti. Ara seanslar verdi hala daha görüşmekteyim. Beni destekliyor, nasıl gidiyor diye soruyor.

•  •

Memnun kaldık, gayet olumluydu. Sigara bırakma seansına katılmıştım bundan da başarılı oldu. Yaklaşık 7 gündür bıraktım, kullanmıyorum. Çok rahat oldu. Tek seans görüşme sağladık. Cansu Hanım iyi, olumlu, yapıcı, sabırlı bir uzman. Kendisini tavsiye ederim.

• H

Cansu hocama gıda silme işlemi için gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili gönül rahatlığı ile bütün sorularımı sorabiliyorum ve seanslar çok işe yarıyor