Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir 34758
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mu...̇
Benim için SAĞLIK ile ilgili bir problemde Doktorun önce kazanacağı parayı değil insanı düşünmesi oldu hep özellikle ameliyat konu olunca bu konu dahada hassas olabiliyor.Herşeyden önce Cem Abi demek istiyorum gerçekten yaklaşımı,insancıl tavrı bilgilendirmesi sorunu kağıt kalem ile çizerek size anlatıp ne yapılması gerektiğini açıklaması nadir görülür bu ülkede.Kısacası ben çok memnun kaldım Deviasyon,konka küçültme sinüs temizliği toptan kurtardı beni.Tanrı onun gibi iyiler ile karşılaştırsın herkesi.İyiki direk Cem Hocaya gitmişim.
• başka bir yer • Diğer •
Cem Devge isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Devge, Kulak Burun Boğaz.
Cem Devge adresi nerede?Cem Devge şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Devge isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Devge online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Devge isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Devge bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Devge ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Devge hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Devge hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ataşehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları