Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Memorial Ataşehir Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 7 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 4 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Memorial Ataşehir Hastanesi İstanbul ilinde Vedat Günyol Cad.no:30 K.bakkalköy Kadıköy adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Toç Bir-Sen
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Ulaştırma Memur-Sen
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Ö

Doktorumuzun ilgili ve bilgisinden çok memnun kaldık. Annem ve babam katarakt ameliyatı oldu. Doktorumuza istedigimiz zaman ulaşabildik. Sorularımıza her zaman cevap verdi.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diğer  •

Doktorum iki gözüme de trifokal akıllı lens taktı. Süreç benim adıma çok başarılı geçti. Hocamız yeni teknolojileri takip ediyor ve her insana uygun olan lensi bulmak için ayrı çaba gösteriyor. Tedavi sürecinde de çok şevkatli ve sabırlıydı. Kendisini ailece çok beğeniyoruz ve her göz rahatsızlığımızda ona gidiyoruz.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diğer  •

Öncelikle ben eşimi götürmüştüm lazer olması için benimde ileri derece miyop ve astigmatım vardı ameliyat olup gözlüğümü atabileceğimi hiç düşünmemiştim şunu diyebilirim hasta için hangi işlem doğruysa onun hakkında bilgi veriyor ameliyata engel durumlarıda belirtip güzelce bilgilendirme sağlıyor ben Prk ameliyatı oldum diğer lazerlere göre daha zor geçtiği söylendi fakat canım hocamın eli o kadar iyiki çok az ameliyat sonrası yanma hissettim burdan kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum not sonradan eşimide lazer ameliyatı yaptırdım şu an ikimizde gözlüklüyken bi anda gözlüksüz hayata adapte olduk

Ş

Doğum yaptığım gün hastanede Burcu Hoca nöbetçiydi ve sonrasında tüm kontrollere kendisiyle devam ettik. İyi ki de öyle yapmışız. Kendi bebeğimin doktoru olsaydım ancak bu kadar özenli yaklaşır ve düzenli takip ederdim. Muayenelerde her konuyu en ince ayrıntısına kadar anlatıyor, anladığımdan emin oluyor ve sorularımı tek tek yanıtlıyor.

Bebeğimiz şu anda 2 aylık. At nalı böbrek teşhisi kondu ve bu süreçte hem takibi hem de yönlendirmeleriyle bize büyük destek oldu. Muayene ve aşılarda bebeğin konforu için elinden gelenin en iyisini yapıyor; bazen doktor kimliğinden sıyrılıp adeta bir anne gibi süreci yönetiyor.

İyi ki tanışmışız. Burcu Hoca’yı hem bebekleriniz hem de kendiniz için gönülden tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Burcu Topçu Diğer  •

Ç

Yıllardır gözümü çizdirme fikrimi sürekli erteledigim dönemde karşıma çıkan harika insan.Kafamdaki soru isaretlerini silen ve işin her noktasını ilmek ilmek hesaplayıp gözüm için en uygun islemin LASİK oldugunu tespit edip beni konforlu bir hayata yeniden kazandıran mucizevi elleri ve keskin zekasıyla hakkını veren canım doktorumla iyi ki kesişti yollarımız İyi ki siz Yaran Hocam

• Doç. Dr. Yaran Koban Göz Hastalıkları Randevusu  •

K

Uzun zamandır gözlük ve lens kullanmaktan rahatsızdım. Doktorum muayene sürecinde LASIK lazer ameliyatının benim için uygun olduğunu açıkladı. İyi ki de onun önerisiyle bu kararı almışım.

Kendisi o kadar güler yüzlü, pozitif enerjili, sevimli biri ki, yanında insan gerçekten rahat ediyor. Her soruma sabırla cevap verdi, süreci en ince detayına kadar anlattı ve bana güven verdi.

Ameliyat günü bile stres yaşamadım çünkü hem işinde çok titiz hem de insana inanılmaz huzur veren bir yaklaşımı var. Sonrasında yapılan kontrollerde de aynı ilgiyi gördüm, beni hep takip etti ve şeffaf bir şekilde bilgilendirmeye devam etti.

Şu an sonuçtan çok memnunum; lens ve gözlük olmadan yaşamak büyük bir konformuş. Bu süreçte beni doğru yönlendiren, enerjisiyle iyileştiren doktoruma minnettarım.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diğer  •

Sayın Yaran Hocam, akıllı mercek konusunda aklıma takılan bütün soru işaretlerini tek tek giderdi. Her muayenede gösterdiği özen ve dikkat, ne kadar iyi eğitimli ve farklı bir bakış açısına sahip olduğunu hissettirdi. İlk muayenemdeki sıcakkanlı ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim ve ameliyat kararı aldık.
    Yıllardır “çözümü yok” denilen durumumu çözüme kavuşturdu. Ameliyattan sonra ise gerçekten dünyaya yeniden gelmiş gibiydim; her şey daha net ve daha parlak görünmeye başladı. Tedavi sonrası süreçte de her soruma anlayışla ve ilgiyle yaklaşarak beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı.
    Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim. İyi ki yollarımız kesişmiş, kendisine minnettarım.

• Doç. Dr. Yaran Koban Göz Hastalıkları Randevusu  •

Yaran hanımın tedavi sürecimizi çok iyi takip etmesi ve doğru tedavisi uygulaması sayesinde babamızın görme oranını %30 dan %70 e yükselti.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi  •

Doç. Dr. Yaran Koban tarafından her iki gözüme katarakt ameliyatı yapıldı ve ben artık gözlüksüz olarak hem yakını hem de uzağı eakisinden daha iyi görüyorum. Eşim de tiroidin gözünde yarattığı hasarlardan kurtulmak için Yaran Hocaya ameliyat oldu ve çok başarılı bir operasyon sonucu sıkıntılarından kurtuldu. İyi ki varsın Yaran Koban.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diğer  •

Ataşehir Memorial Hastahanesinde görev yapan göz doktoru Doç. Dr. Yaran Koban eşimin her iki gözünde bulunan katarakt ameliyatını büyük bir başarı ile gerçekleştirmiş ve görmesini gözlüksüz olarak eskisinden daha iyi hale getirmiştir. Çok uzun zamandır ağır bir tiroid hastası olarak gözlerimde tiroidden dolayı oluşan derin hasarları yaptığı çok başarılı ameliyatla gidererek sağlığıma kavuşmamı sağlamıştır. Yaran Koban Hocam. İyi ki varsınız.

• Doç. Dr. Yaran Koban Diğer  •

• Memorial Ataşehir Hastanesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Memorial Ataşehir Hastanesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Onkolog, Radyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Psikiyatristi, Acil Tıp Doktoru, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu.
  • Memorial Ataşehir Hastanesi, toplam 612 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Apgar Skoru, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Yenidoğan Takibi, Periton Diyalizi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
  • Hayır, şu anda Memorial Ataşehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Memorial Ataşehir Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Memorial Ataşehir Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 201 hasta/danışan, Memorial Ataşehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Memorial Ataşehir Hastanesi adresi Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir şeklindedir.