Op.Dr Cem Hızlı,1974 bursa doğumludur.1991-1997 yılları arası Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra yine Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 2002 yılında ihtisasını, kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi üzerine yapmıştır. 2002-2013 yılları arasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalıştıktan sonra, Bursa Acıbadem Konur Tıp Merkezinin ardından, Özel Aritmi İnegöl hastanesi, Bursa Ceylan Hospital, Medicabil Hastanesi ve halen Özel Doruk Nilüfer Hastanesinde çalışmaktadır. Özel ilgi alanı, pediatrik (çocuk) otolaringolojisi,plazma (ablasyon)-(buharlaştırma) yöntemi ile bademcik ve geniz eti operasyonları fonksiyonel ve estetik burun ameliyatları ve allerjidir. 10 adet ulusal ve 2 adet uluslararası yayına sahiptir. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

Konak, Lefkoşe Cd. No:22, Nilüfer, Bursa

• Sigortası olan hastalar

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Makaleler

• B

Cem Hızlı'ya 2022 yılında kızımın geniz eti sıkıntısı ile ulaştık. 2022 yılında geniz eti alındı. Bu yılda bademcik şikayeti ile memnuniyetimiz üzerine tekrar kontrole gittik ve plazma yöntemi ile bademcik ameliyatı oldu kızım. Çok çok memnun kaldık, doktorun hem mesleki deneyimi hem de ilgisi muazzam. Çocukları korkutmadan sevgi ile muayene eden muhteşem bir KBB uzmanı, kendisi çok memnun kaldık. Çevremdeki insanları hep kendisine yönlendiriyorum.

• G

Cem Bey'le yollarımızın kesişmesi hastalarının olumlu yorumları vesilesiyle oldu. Kızımız 4,5 yaşında öncesinde olmayan sonra başlamış olan ağzının açık uyuması, yemek yerken zorlanması, gece terlemesi, sonrasında başlayan gece ıslatmaları, zaman zaman gece nefes almada birkaç saniyelik duraksamalar. Bu sebepleri fark edip doktor arayışına girdik. Cem Bey ilk muayenede geniz etinin onu zorlayacak büyüklükte olduğunu söyledi. Sonra kendi içimizde yoğun bir araştırmadan sonra ameliyata karar verdik. Cem Bey tüm ayrıntıları aktardı. Her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi. Gerçekten de harika konforlu bir ameliyat geçirdi kızım. Yeni nesil yöntemle gerçekleştirdi ameliyatı. Çıktığında bile nefes alması değişmişti. Aynı gün birkaç saat sonra taburcu olduk. 27 Mayıs'ta ameliyat gerçekleşti. Şu an uykuları çok konforlu. Yemek yerken zorlanmıyor. Tüm şikayetleri bitti. Cem Bey'i herkese tavsiye ediyoruz.

3 yaşında kızım her gece büyük bir insan gibi horlaması deli gibi uyması vardı sürekli hasta oluyorduk. En ufak bir koşmada yoruldum kalbim çarpıyor diyordu kardiyoloji DR bile götürdüm ama bir çözüm alamadık. İnternet yorumlarına bakarak Cem Bey den randevu aldım ve içimizi çok rahatlattı maalesef çocukta nefes alacak alan bile kalamadığını gösterdi düzgün oksijen alamadığı için gelişimini etkileyebileceği iletti açıklayıcı bir şekilde anlattı. Ameliyet için randevu aldık ve Geniz Eti, Bademcik, Sol kulağa tüp takıldı. Ağrısız acısız bir süreç geçirdik. ilk 20 gün dikkat edilmesi gereken kurallar var ama sonrasında çok rahatladık geceleri çocuk nefes alıyor mu diye kontrol ediyoruz artık kıpırdamadan mışıl mışıl uyuyor.

• U

Cem Bey'i sosyal medyada tesadüfen gördüm. Oğlumun kulaklarında işitme kaybı vardı ve gece horlaması, aşırı ense terlemesi gibi şikayetlerimiz vardı. Daha önce ameliyat önerilmişti, ama doktor korkusu yüzünden oğlumun kulaklarına baktırmaya bile izin vermiyordu. Cem Bey'le harika bir iletişim kurdu. Bize çok güzel bir şekilde açıklama yaparak içimizi rahatlattı. Geniz etini buharlaştırıp kulaklarına tüp taktı. Sıkıntılarımızdan kolayca ve ağrısız bir şekilde kurtulduk. Herkese gönül rahatlığıyla Cem Bey'i tavsiye ediyorum.

• H

Dr.Cem Hızlı harika, babacan,cocuk ruhunu bilen ve hızır gibi derler ya o doktorlarimizdan biridir.Arel,in 3 yaşından beri aşırı terleme, nefes alamama, boğulacakmış gibi uyanma,sürekli hasta olma,burnunda bitmeyen yesil akıntı sikayetleriyle gezerken (kullandığımız antibiyotikleri,ilaçları ve döktüğümüz paraları hiç saymıyorum)tesadüfen doktorumuzun sitesini gördüm hiç umutlu değildim muayeneye gittik.ben anlatmadan oğlumun yüz şeklinden bütün sikayetlerimizi kendisi söyledi ameliyattan başka bir çözümü olmadığını söyledi kararı bize bıraktı.Oğlumun çektiği ızdırabı bildiğimiz için ameliyata karar verdik.(bu arada 1 yil anasinifina benim oğlum 15 gün bile okula gidememisti)Ameliyat öncesi ve sonrası oğluma ve benim gibi panik atak bir anneye desteğini unutamam.Cem beyin deyimiyle buharlaştirdik gitti.benim oğlum gece uyumazken ameliyat sonrası rahat uyuyor çünkü nefes alabiliyor.Geniz eti bademcik şikayetleri bekletmeye gelmiyor biz yaşadık gördük.Dr.Cem Hızlı ve ekibi iyiki varlar.

• Konum: Doruk Nilüfer Hastanesi Sinüzit cerrahisi

Dr. Cem Hızlı görüp görebileceğiniz en harika, babacan, çocuk ruhunu bilen doktorlarımızdan biridir. Oğlumun 3 yaşından beri geceleri uykularında aşırı terleme, nefes alamama, boğulacakmış gibi uyanma, sürekli hasta olma, burnunda bitmeyen yeşil akıntı şikâyetleriyle doktor doktor gezerken tesadüfen sosyal medya da Cem Hızlı doktorumuzun sitesini gördüm. Allah biliyor hiç umutlu değildim randevuyu aldık. Ben anlatmadan oğlumun yüz şeklinden bütün şikâyetlerimizi kendisi söyledi ve bunun ameliyattan başka bir çözümü olmadığını belirterek kararı bize bıraktı. Eşimle oğlumun çektiği ızdırabı bildiğimiz için ameliyata karar verdik. Geniz eti ve bademcik ameliyatı öncesi ve sonrası hem oğluma hem de benim gibi panik atak bir anneye desteğini asla unutamam. Cem Bey'in deyimiyle buharlaştırdık gitti. Benim oğlum gece 1'den önce uyumazken ameliyat sonrası saat 10'da demi "Hadi uyuyalım." diyor çünkü artık nefes alabiliyor. Doktorumuz Cem Hızlı beyefendiye ve ekibi iyi ki varlar.

• B

Altı yıl önce, 13 aylık çocuğum için gerçekleştirdiğiniz geniz eti ve bademcik ameliyatı, ardından 2025 yılında ikinci çocuğumun 10 aylıkken gerçekleşen geniz eti ameliyatı Uzman Doktorumuz Cem hizli tarafindan çok başarılı bir şekilde yapıldı. Bu süreçte birçok farklı doktora başvurmamıza rağmen ameliyat yapılmasında imtina ediliyor ve sağlığında belirgin bir iyileşme sağlayamıyorduk. Ancak sizin uzmanlığınız ve uyguladığınız modern teknik sayesinde çocuklarım sağlığına kavuştu.

Her iki ameliyat sürecinde gösterdiğiniz güler yüzlülük, uzmanlık, tecrübe ve detaylı bilgi aktarım yapılması bizi rahatlatlatan en önemli unsurlardandı. Özellikle buharlaştırma plazma yöntemi ile gerçekleştirdiğiniz tedavi sayesinde çocuklarımın sağlığına kavuşması, hem etkili hem de konforlu bir süreç yaşanmasını sağladı.
    Emekleriniz ve özveriniz için minnettarız. İyi ki varsınız

• O

oğlumun gece huzursuz uyumaları, horlaması, terlemesi ve sık hastalanmaları vardı. Cem beye gittiğimizde geniz etinin büyük olduğunu öğrendik. geniz eti ameliyatı sonrası 1 haftada iştahda artış uykuda düzelme ve horlaması gözle görülür şekilde azalma oldu . cem bey iyiki varsınız oğlumuz iyiki size getirmişiz

• Konum: Doruk Nilüfer Hastanesi Adenoidektomi

4 yaşında kızım var bademcik, geniz eti şikayetiyle gitmediğimiz doktor kızımı göstermediğim hekim kalmadı. İlaç verip gönderiyorlardı. İlacı 1 hafta kullanıyordu. 1 hafta iyi oluyordu sonrasında yine aynı şikayetlerimiz devam ediyordu. Cem beyi tavsiye üzerine buldum. İyi ki bulmuşum. buharlaştırma yöntemiyle yapacağını söyledi. İlk kez duyduğum bu yöntemi ayrıntılarıyla açıkladı. İşlem bittikten sonrasında kızımın şikayetleri de bitti. 1 aydır çok şükür çok iyiyiz.

• B

Cem hocayı tanıyana kadar alerji-reflü tanısıyla boş yere aylarca oyalandık durduk. Cem beyi bu intertnet sitesindeki yorumları sayesinde bularak randevu alarak gittik. Geniz eti filmi ve sonrasında 15dklık bir operasyonla aynı gün evimize döndük. Ayrıca kızımın doktor fobisi vardı. Asla hastaneye götüremezdik. Ameliyat sonrasında kızımı kontrole götüreceğimizi duyunca Cem amcaya mı gideceğiz diye sordu ve hemen hazırlanmaya başladı. Çocuklarla arasını çok iyi tutmayı biliyor. Bu sayede çocuklar doktor beyi çok seviyor.

• Konum: Doruk Nilüfer Hastanesi Diğer