Op.Dr Cem Hızlı,1974 bursa doğumludur.1991-1997 yılları arası Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra yine Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 2002 yılında ihtisasını, kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi üzerine yapmıştır. 2002-2013 yılları arasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalıştıktan sonra, Bursa Acıbadem Konur Tıp Merkezinin ardından, Özel Aritmi İnegöl hastanesi, Bursa Ceylan Hospital, Medicabil Hastanesi ve halen Özel Doruk Nilüfer Hastanesinde çalışmaktadır. Özel ilgi alanı, pediatrik (çocuk) otolaringolojisi,plazma (ablasyon)-(buharlaştırma) yöntemi ile bademcik ve geniz eti operasyonları fonksiyonel ve estetik burun ameliyatları ve allerjidir. 10 adet ulusal ve 2 adet uluslararası yayına sahiptir. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

Konak, Lefkoşe Cd. No:22, Nilüfer, Bursa 16110

• Sigortası olan hastalar

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Makaleler

Op. Dr. Cem Hızlı’ya internet üzerinden ulaştım. Kızımla alakalı yaşadığımız rahatsızlıkla ilgili bizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tedavi sürecini çok titizlikle yönetti. Geniz eti tanısı ve uygulanan plazma yöntemiyle (adenoidektomi) geniz eti ameliyatını hem ilgisi hem de profesyonelliği sayesinde çok rahat geçirdik. Kendisine çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

Biz oğlumun geniz eti problemi için Cem Bey ile görüştük. Uykularında horlama ve huzursuz uyku problemimiz vardı. Cem Bey geniz eti büyüklüğü teşhisinde bulundu ve ameliyat önerdi. Cem Bey'in yapmış olduğu plazma yöntemi ebeveynler olarak çok içimize sindi ve uygun gördük. Cem Bey ameliyat esnasında kulaklara tüp takılmasını da uygun görmüş. Bu konuda kendisine onay vermiştik zaten. Ameliyat çok kısa sürdü. Oğlumuz odaya geldikten bir saat sonra eski enerjik haline geri dönmüştü bile. Öğleden sonra tüm işlemlerimiz bitmişti, evimize döndük. Evdeki ilk gecemiz de çok güzel geçti. Çok sakin ve horlama olmadan bir uyku geçirdi oğlumuz. Cem Bey ve ekibini tavsiye ederim.

• H

İyiki yolumuz cem hocayla kesişti. Kızımız 5 yaşına kadar hırıltılı ve horlaması uyuyordu geceleri ağzı açık uyuyor yüzü ter içinde boncuk boncuk oluyor diş gıcırdaması yaşıyordu. Geniz eti operasyonu ve bademcik küçültme işlemi yaptırdık kızımızın aynı gün ağzı kapalı uyuduğunu gördük. Siz siz olun 5 yaşını geçmeden geniz eti varsa operasyon yaptırın kansız acısız kısa bir operasyon kafaya takılacak korkulacak birşey yok rahat olun

• Doruk Nilüfer Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• K

Doktorumuza hastaneden ulaşıp gittik. Kızımın uyku ve sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri nedeniyle başvurduk. Birçok kez farklı hastanede tedavi görse de, çareyi Cem Hocam buldu. Eşim ve ben de kendisinde tedavi olduk. Eşimin alerji krizlerine karşı doğru ilaçlar yazarak son verdi. Benim reflüm olduğunu dahi tespit etti. Daimi hastası olduk. Özellikle yaklaşımı, her şeyi detaylı anlatımı çok hoş. Kendisini tavsiye ederiz. Bütün doktorlardan aynı tevazuyu bekleriz.

• T

İnternet üzerinden ulaştık. Araştırma sonucu plazma yöntemini merak ettik. Hocamla görüştük, ikna olduk. Çocuğum geniz eti ameliyatı oldu, çok şükür güzel, ağrısız, sızısız geçti. Tavsiye ederim, seve seve hocamızı. Birkaç eş dostuma da önerdim.

• Ö

Referans ile Cem Bey'e ulaştık. Benim 9,5 yaşındaki kızımda geniz eti rahatsızlığı vardı ve kulak tüpü ameliyatı oldu. Tedaviden memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Y

Geniz eti ve bademcik ameliyatı sürecinde Cem Hızlı Bey'den son derece memnun kaldık. Öncelikle ameliyat öncesinde tüm süreci çok detaylı ve anlaşılır şekilde anlattı, aklımızdaki tüm soruları sabırla yanıtladı. Ameliyat sırasında gösterdiği profesyonellik ve titizlik sayesinde hiçbir endişe duymadan süreci geçirebildik. Ameliyat sonrası kontrollerde de ilgisi, bilgilendirmesi ve güler yüzüyle süreci çok rahat ve güvenli hâle getirdi. Hem doktor olarak hem de insan olarak son derece ilgili ve güven verici bir yaklaşımı var. Cem Hızlı Bey'e göstermiş olduğu özen, sabır ve anlayış için çok memnunuz. Kesinlikle her yönüyle tavsiye edebileceğimiz bir doktor.

• B

Sinüzit şikayetim nedeniyle hastaneden Op. Dr. Cem Hızlı’ya başvurdum. Kendisine internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Hakkındaki olumlu hasta yorumları, akademik geçmişi ve uzmanlık alanları tercihimde etkili oldu. İyi ki de tercih etmişim! İlk muayeneden itibaren son derece pozitif, güler yüzlü ve ilgili bir yaklaşımla karşılaştım. Sinüzitle ilgili bana detaylı ve anlaşılır bilgiler verdi. Bu kadar açıklayıcı ve hasta odaklı bir yaklaşımı ilk defa deneyimledim diyebilirim. Tedavimiz şu an için ilaçla devam ediyor. İlerleyen süreçte kontrollerim olacak. Cem Hoca'nın uzmanlığı ve yaklaşımı sayesinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu deneyimim doğrultusunda kendisini gönül rahatlığıyla çevremdeki herkese tavsiye ederim.

• Ö

Cem Hoca ile yollarımız kızımızın bademcik ve geniz eti rahatsızlığı nedeniyle kesişti. Kendisi, empati yeteneği son derece güçlü, alanında başarılı ve güven veren bir hekimdir. Ameliyat öncesinden iyileşme sürecine kadar her aşamayı titizlikle takip ederek bizi daima bilgilendirdi. Ailecek, “İyi ki tanımışız” dediğimiz kıymetli bir doktor ve insandır. Kariyer yolculuğunda başarılarının büyüyerek devam etmesini diliyoruz.

• B

Cem Hızlı'ya 2022 yılında kızımın geniz eti sıkıntısı ile ulaştık. 2022 yılında geniz eti alındı. Bu yılda bademcik şikayeti ile memnuniyetimiz üzerine tekrar kontrole gittik ve plazma yöntemi ile bademcik ameliyatı oldu kızım. Çok çok memnun kaldık, doktorun hem mesleki deneyimi hem de ilgisi muazzam. Çocukları korkutmadan sevgi ile muayene eden muhteşem bir KBB uzmanı, kendisi çok memnun kaldık. Çevremdeki insanları hep kendisine yönlendiriyorum.