Dr. Dt.
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Çorlu 1 adres
Cem ÖZGÜR “Çene Cerrahisi ve İmplantoloji” uzmanı olarak mesleğini icra ederken, tüm birikimine rağmen mesleki gelişimin yaşam boyu sürdüğüne inanıyor ve bilimsel yayınlara ve konferanslara olan ilgisini devam ettiriyor.
- Gömülü Dişler
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Özel FulyaDiş Uzm. Dr. Cem Özgür Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dikiş
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
s....n
Zamanında kırıla kırıla sadece kökü kalmış, üzerine post yapılmış, sonra da bu postun düştüğü ve bir daha post yapılamayacak dişimi çektirmek için gittim. Doktor bey devlet hastanesinde olmasına rağmen gayet ilgili ve nazik bir dille yapılacakları anlattı. Muayeneden sonra sizi arayacağız dediler. Sonrasında çok sıra olmasına ve bana ulasamamalarina rağmen defalarca aramışlar. Arkadaki ekip de gerçekten işlerini düzgün yapıyor. İşlem öncesi, sonrası yönlendirmeleri profesyonelce. Yeniden dişimi çektirmek için gittiğimde doktor bey, ilk önce deneyecegini eğer ameliyat gerekirse ameliyat yapacağıni söyledi. Sonra birden kalktı. Ben zannettim ki başka birşey deneyecek. Meğer dişim çekilmiş. Sadece disimi kontrol ettiğini hissettim o kadar. İnanamadım desem yeridir. Ancak çekilen disimi gorunce anladım disimin çekildiğini. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Devlet hastanelerinde böyle işinin ehli doktorların olması gerçekten sevindirici.
• Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •
Cem Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Özgür, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Cem Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Dikiş.
Cem Özgür adresi nerede?Cem Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Sancak Caddesi 2. Sokak No:8/1F Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cem Özgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cem Özgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cem Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Özgür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Özgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Özgür hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cem Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Cem Özgür hangi sigortaları kabul ediyor?Cem Özgür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.