Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki yüksek lisans eğitimini 2009 yılında tamamlamasının ardından Gazi Üniveristesi ve İnönü üniversitesi Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında görev yaparak DOKTOR ve AĞIZ, DİŞ ,ÇENE CERRAHİSİ UZMANI ünvanını almıştır.Uzmanlık eğitimi sürecinde yürüttüğü “Sistemik teriparatid uygulamasının yönlendirilmiş kemik rejenerasyonundaki etkinliğinin araştırılması ” konulu doktora tezi 2015 yılında Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği tarafından birincilik ile ödüllendirilmiştir.

Cem ÖZGÜR “Çene Cerrahisi ve İmplantoloji” uzmanı olarak mesleğini icra ederken, tüm birikimine rağmen mesleki gelişimin yaşam boyu sürdüğüne inanıyor ve bilimsel yayınlara ve konferanslara olan ilgisini devam ettiriyor.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

s....n

Zamanında kırıla kırıla sadece kökü kalmış, üzerine post yapılmış, sonra da bu postun düştüğü ve bir daha post yapılamayacak dişimi çektirmek için gittim. Doktor bey devlet hastanesinde olmasına rağmen gayet ilgili ve nazik bir dille yapılacakları anlattı. Muayeneden sonra sizi arayacağız dediler. Sonrasında çok sıra olmasına ve bana ulasamamalarina rağmen defalarca aramışlar. Arkadaki ekip de gerçekten işlerini düzgün yapıyor. İşlem öncesi, sonrası yönlendirmeleri profesyonelce. Yeniden dişimi çektirmek için gittiğimde doktor bey, ilk önce deneyecegini eğer ameliyat gerekirse ameliyat yapacağıni söyledi. Sonra birden kalktı. Ben zannettim ki başka birşey deneyecek. Meğer dişim çekilmiş. Sadece disimi kontrol ettiğini hissettim o kadar. İnanamadım desem yeridir. Ancak çekilen disimi gorunce anladım disimin çekildiğini. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Devlet hastanelerinde böyle işinin ehli doktorların olması gerçekten sevindirici.

• Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Diğer  •