- Diş Gıcırdatma
- Diş Eti Kanaması
- Diş Ağrısı
- Diş ve Diş eti hastalıkları
Diş Hekimi Randevusu
Gazi Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Anıl Apt No:59/A Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep
Ağız Bakımı Eğitimi
Dentorium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dentorium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gazi Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Anıl Apt No:59/A Gaziantep, Şehitkamil, Şehitkamil, Gaziantep 27060
- Sigortası olan hastalar
ha....
Cemalettin beye yıllardır gideriz. Diş hekimliği mesleğini hakkıyla yapan, mesleki bilgisinde zirvede olan, yalnızca mesleki yeterlilik değil insani vasıflarıylada kendini gösteren çok değerli bir hekimimizdir. Aileden biri gibi davranır. Sonuç odaklı kaliteli hizmet verir. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
na...r
Hızlı ve güvenilir tedaviler için yılların tecrübesiyle hizmet veren Cemalettin Sönmez hocamı herkese öneririm.
m....k
Hastalarla iletişimi çok iyi
Tedaviyi ayrıntılı bir şekilde yapıyor
• Dentorium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Cerrahi İmplant •
d....y
Doktorum Cemalettin hocamızdan cok memnunum. Kendisi beni rahatsız eden dolgumu ben söylemeden hemen farketti ve yeniledi sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca gerekmedikçe işlem yapmıyor bu da çok mutlu ediyor beni, cünkü önceden gittiğim bazı yerlerde ufak da olsa gerekli gereksiz illa ki işlem yapılırdı ve ben mutsuz ayrılırdım hatta dişimi daha beter mahvettiler sanki diye düşünürdüm ve sonrasında da o dişle ilgili rahatsızlık ortaya çıkardı. Ama Cemalettin bey hem hiçbir şeyi atlamıyor hem de ancak gerekli görürse işlem yapıyor.
bu...l
Sayin hocam gayet ilgili ve bilgili bir hekim. Soyle soyliyeyim disim apse yapti ve istanbuldaydim baska bir hekime gitmek istemedigim icin ilk ucakla hocama geldim. İyiki varsiniz hocam
• Dentorium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
R
r...
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine 2014 yılında tanıştım. Dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım, hepsinden de memnunum. Tedavi sürecinde çok ilgiliydi. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
C
c...
Cemalettin Bey güler yüzü ile güven veriyor. Dolgu ve diş temizliği yaptırdım. Benim gibi diş doktoru korkusu olanlar için başarılı ve yetkin bir doktor. Her zaman tercihimiz...
g...
Diş ağrım ve bakımım vardı, bu yüzden Cemalettin hocaya gittim. Zirkonyum kaplama, kanal ve dolgu işlemleri yaptırdım. Cemalettin hoca harika bir diş doktoru. Yaptığı tedavilerden, elinin hafifliğinden ve insanlara davranış şeklinden çok memnunuz. Artık bizim aile doktorumuz oldu.
Ş
ş...
Dt. Cemalettin Sönmez, hastası olarak, kanal tedavisi, diş çekimi, dolgu ve implant işlemleri yaptırdım. Anneme takma dişlerini de yapmıştı. Yaptığı işlemlerin arkasında duran ve sorun varsa çözüm odaklı çalışan, kendisi güvenilir bir hekim olarak mesleğini icra etmektedir.
e...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Çok güler yüzlü ve ilgili davrandı. Diş temizliği yaptırdım. Bir de yirmilik diş çekimi oldu. Tüm işlemlerden çok memnun kaldım.
Cemalettin Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemalettin Sönmez, Diş Hekimi. Size Cemalettin Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tam Diş Protezi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Gülüş Tasarımı, Gece Plağı Tedavisi, İmplant, Estetik Dolgu, Kanal Tedavisi, Diş Taşı Temizliği, Ağız Bakımı Eğitimi.
Cemalettin Sönmez adresi nerede?Cemalettin Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Anıl Apt No:59/A Gaziantep, Şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemalettin Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemalettin Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cemalettin Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cemalettin Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cemalettin Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Cemalettin Sönmez ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cemalettin Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemalettin Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemalettin Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemalettin Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Cemalettin Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cemalettin Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Cemalettin Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Halkbank Mensupları, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.