- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
Belediyeevleri Mahallesi Dr .Sadık Ahmet Bulvarı No:8/A Yazzane Daire: 104, Çukurova, Adana 01360
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Belediyeevleri Mahallesi Dr .Sadık Ahmet Bulvarı No:8/A Yazzane Daire: 104, Adana
Online Diyet
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
I
i̇...k
Eylül ayında kendisi ile tanıştım. Eşim için sağlıklı beslenmek ve kilo vermek amacıyla gitmistik. Eşimdeki değişimi görünce bir ay sonra ben de başladım. Şişkinlik, uykusuzluk, kas ağrıları gibi huzursuzluklarım çok yoğundu.
Sürekli şikayet eden zor bir danışan olduğumu düşünüyorum.Ama çok memnun kaldım. Hâla devam ediyorum .Yaklaşık 2 ayın sonunda şikayetlerim kalmadı, kendimi sağlıklı hissediyorum. Ayrıca kilo veriyorum. Merak ettiğim her soruya samimiyetle ve bilimsel açıklamaları çok kıymetli.• Cennet Ekiz • Diyetisyen Randevusu •
K
kc...g
Alanında başarılı ve söylediklerine inanan dolayısıyla ikna edebilen diyetisyenimle 3 ayda 15 kilo verdik, hedefte 8 - 10 kilo daha var. Yani, rotayı takip ediyorsan kiloda veriyorsun. Mucize yok, gayret var
Y
yu...
Kesinlikle mükemmel bir seçim.
Gerek diyet sürecimde gerek verdiğim kiloları korumamda bana çok yardımcı oluyor.
Bir diyetisyen gibi değil bir arkadaş gibi davranıyor 1 ay da 22 kilo verdim , iyi ki varsınız cennet hanım
Y
y....ö
Yaklaşık 15 günde 3 kilo verdim, 63 kilodan 60 kiloya düştüm. Ama bu süreç sadece kilo vermekle sınırlı kalmadı. Kendisi pozitif enerjisiyle bana motivasyon kattı, hayatıma meditasyon ve çok güzel alışkanlıklar kazandırdı. Diyet listeleri de kişiye özel, uygulanabilir ve keyifli. Hem sağlıklı beslenmeyi hem de kendimi iyi hissetmeyi öğrendim. İyi ki yollarımız kesişmiş
ay...e
Ben cennet hanımla kısa süre önce çalıştım bana sabırlı olmaya istikrarlı olmaya adım attıran ilk kişi tamamen bana özel liste kesinlikle çok özenli bir insan daha yolun başındayım inşallah kendisiyle sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanacağıma inanıyorum. Kendisine başarılarının devamını dilerim iyi ki hayatıma dokunmuş
f.....
Cennet hanımla bir yakınım sayesinde tanıştım iyiki de tanışmışım sayesinde 10 kg verdim vermeye de devam ediyorum çok güleryüzlü sempatik ilgili sürekli iletişim içerisinde olan biri Cennet hanım.
ay...l
Bu harika süreci nasıl anlatabilirim, herşeyden önce inanılmaz bir motivasyon ve enerji dolu bir süreç geçirdim, bu kadar stresli dönemim olmasına rağmen 11 kg verdim herşeyi de yedim aslında, kefiri çok sevdim bu dönemde ve artık beslenme düzeni hayat tarzım oldu, o süreçteki en büyük destekçime ne desem az, iyi ki beraber yol almışız.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Cennet hanım işini çok profesyonel olarak yapıyor,her zaman danışanını destekliyor ve motive ediyor , verdiği listeler hem sağlıklı hem de sizin isteğiniz doğrultusunda farklılaşabilir listeler , sayesinde ciddi kilo kaybı yaşadım Emeklerine sağlık
K
ke...ı
Cennet Hanım ile çalışmaya başladığımdan beri hem beslenme alışkanlıklarım hem de yaşam tarzım olumlu yönde değişti. Kendisi alanında çok bilgili, sabırlı ve motive edici biri. Listelerimi tamamen bana özel hazırlıyor, günlük hayatıma uyum sağlaması için de her detayı düşünüyor. Her görüşmemizde moralimi yükseltiyor ve süreci keyifli hale getiriyor. Kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
f....
Cennet hanım gerek bilgisi ve donanımı, gerek tatlı diliyle uzun süredir çözemediğim sibo ve histamin intorelansı rahatsızlığıma şifa oldu.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Cennet Ekiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cennet Ekiz, Diyetisyen. Size Cennet Ekiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Cennet Ekiz adresi nerede?Cennet Ekiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediyeevleri Mahallesi Dr .Sadık Ahmet Bulvarı No:8/A Yazzane Daire: 104 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cennet Ekiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cennet Ekiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cennet Ekiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cennet Ekiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cennet Ekiz hangi dilleri konuşuyor?Cennet Ekiz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Cennet Ekiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cennet Ekiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cennet Ekiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Cennet Ekiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cennet Ekiz hangi sigortaları kabul ediyor?Cennet Ekiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.