Mezun olduktan sonra aile danışmanlığı eğitimi, CİSED’de Prof. Dr. Cengiz Güleç ve Dr. Cem Keçe’den bütüncül psikoterapi ve cinsel terapi eğitimi; Dr. Obengül Ejder’den ise bütüncül oyun terapisi eğitimi almıştır. “Menapozda Cinsellik”, “Erkeğin Cinsel Yaşam Evreleri”, “Çocuklar ve Ergenler İçin Cinsel Eğitim” başlıklı seminerlere katılmıştır.
Şu anda alanında uzman kişilerden eğitimler almaya devam etmekte ayrıca aktif olarak yüz yüze ve online şekilde danışan almaktadır.
- Vajinismus
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
K
k.....
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum kendisine. Son derece ilgili, anlayışlı ve bilgiliydi. Nişanlımla evlilik öncesi bazı problemler yaşadık ve bunları çözebilmek için gitmiştik. Şimdi üç aylık evliyiz ve hiçbir sorunumuz yok. Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...
• Aile Danışmanı Ceren Kazak • Aile Danışmanlığı Randevusu •
Ceren Kazak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Kazak, Aile Danışmanlığı. Size Ceren Kazak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Evlilik Terapisi, Bağımlılık Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, EMDR Terapi, Ergen Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Yas Terapisi, Boşanma Terapisi.
Ceren Kazak adresi nerede?Ceren Kazak adresini belirtmedi. Ceren Kazak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ceren Kazak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Kazak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Kazak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Kazak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Kazak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ceren Kazak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Kazak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Kazak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Kazak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ceren Kazak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.