Ceren Kazak, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nden 2017 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimi devam ederken psikolojik şiddete ve cinsel istismara maruz kalmış çocukların durumu üzerine ÇODEM’de staj görmüş; alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, kadına yönelik şiddet üzerine çeşitli eğitimler almıştır.
Mezun olduktan sonra aile danışmanlığı eğitimi, CİSED’de Prof. Dr. Cengiz Güleç ve Dr. Cem Keçe’den bütüncül psikoterapi ve cinsel terapi eğitimi; Dr. Obengül Ejder’den ise bütüncül oyun terapisi eğitimi almıştır. “Menapozda Cinsellik”, “Erkeğin Cinsel Yaşam Evreleri”, “Çocuklar ve Ergenler İçin Cinsel Eğitim” başlıklı seminerlere katılmıştır.
Şu anda alanında uzman kişilerden eğitimler almaya devam etmekte ayrıca aktif olarak yüz yüze ve online şekilde danışan almaktadır.

• K

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum kendisine. Son derece ilgili, anlayışlı ve bilgiliydi. Nişanlımla evlilik öncesi bazı problemler yaşadık ve bunları çözebilmek için gitmiştik. Şimdi üç aylık evliyiz ve hiçbir sorunumuz yok. Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...

• Aile Danışmanı Ceren Kazak Aile Danışmanlığı Randevusu  •