Kl. Psk. Ceren Yaren Ermut

Psikoloji · Daha fazla

Kırklareli 1 adres

Lise eğitimimi 2014 yılında Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü %100 burslu olarak kazandım ve onur öğrencisi olarak (3.53/4) mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi’nde stajlarımı tamamladım. Bu süreçte gönüllü olarak özel öğrenme güçlüğü olan çocuklarla çalıştım; Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ve Darülaceze gibi çeşitli kurumlarda proje gönüllüsü olarak yer aldım.

Lisans eğitimimin ardından Özel Genç Değişim Eğitim Kurumları’nda psikolog olarak çalışmaya başladım. Bu dönemde İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’na kabul edildim. Tez sürecime geçtiğim dönemde ise Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi’nde çalışmaya başladım. 2023 yılında “Evli Bireylerde Evlilik Doyumu ve Evlilik Tiplerinin Aldatma Eğilimi ile İlişkisi” başlıklı tezimi tamamlayarak “Uzman Psikolog” unvanını almaya hak kazandım.

Mesleki çalışmalarımda bilimsel ve etik temelli yaklaşımları esas almaktayım. Bu doğrultuda; Türk Psikologlar Derneği’nden WISC-IV, MOXO Türkiye Derneği’nden MOXO Dikkat Testi, Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Uzman Psikolog Gökhan Göksu’dan Çift ve Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği Prof. Dr. Vahdet Görmez’den Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Ay Enstitü Uzman Klinik Psikolog Asena Yurtsever’den EMDR 1. ve 2. Düzey, Ahenk Psikoloji Uzman Klinik Psikolog Mehmet Teber’den Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Zeynep Özmeydan’dan TR-V-OCD Protokolü ile OKB Tedavisi eğitimlerini tamamladım.

2021–2026 yılları arasında Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi’nde çocuk, ergen, çift ve yetişkinlerle psikoterapi çalışmalarımı sürdürdüm. Günümüzde ise danışanlarımla çalışmalarımı kendi kliniğim olan Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut bünyesinde sürdürmekteyim. Amacım, her danışanım için güvenli, destekleyici ve yargısız bir terapi alanı oluşturarak, onların yaşamlarında daha dengeli ve güçlü hissettikleri bir noktaya ilerlemelerine eşlik etmektir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut

Yıldız Mahallesi Doğuş Caddesi No:35, Kat:2 Daire:23, Lüleburgaz, Kırklareli 39750

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• O

Kendisinin enerjisi cok güzel ilgili ve samimi kendimi rahat ve huzurlu hissedip dogrulara odaklanmamda yardımcı okdu

• M

Kızımın zorlu sürecinde yollarımız kesişti doktor hanımla. Samimiyeti ilgisi güler yüzlü bir Doktor güzel yollar katedeceğimizi düşünüyorum. Kızımın sevmiş olması ayriyetten benim için çok önemliydi. Uzun bir yolumuz var

• Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut Randevu  •

İlk görüşmeden memnun kaldık iyi bir sonuç gözlemledik

• Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• N

Ceren hanımın ilgisi yaklaşımı sadece kişiye odaklanması çok güven verici

• Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut Bireysel Terapi  •

• D

Ceren hanım ile oğlumun sayesinde tanıştım ve daha sonra bende gitmeye başladım ve bazı durumlardan dolayı öfke kontrolü yaşıyordum ama 3 ay olmasına rağmen yavaş yavş herşey yoluna giriyo herkezi Ceren hanıma gitmesi için tavsiye ediyorum

• N

Ceren Hanımla olan görüşmem, anlattıklarımı aktif olarak dinlemesi, sorduğu sorularla olaylara farklı bakış açılarıyla bakmamı sağlaması açısından çok verimli geçti.

• C

Kapıdan içeriye girdiğim anda ilgi alaka ve diğer herşey mükkemmeldi. Tek seansta bile çok büyük faydası oldu. Çok ilgili ve sorunlarımın çözümleri konusunda ne tavsiye ettiyse hepsi iyi geldi.

• B

Ceren abla gerçekten çok iyi bir psikolog. 10 seans gittim bunlar ard arda değillerdi fakat birkaç seansta bile çok gelişim elde ettiğim zaman bazen bunları sindirip öyle devam etmem gerekti. Kendimi tanıyorum zannediyordum fakat kendimi hiç tanımadığımı öğrendim. Kendime anlayışlı değildim, sosyal anksiyetem var ve bu geçer mi bilmiyorum. ama anksiyetenin etkili olduğu anlar yaşadığım zaman bu hissi anlıyorum ve kendime karşı daha anlayışlı oluyorum. Terapi gerçekten çok önemli fakat daha da önemli olan şey doğru insandan terapi almak. O gerçekten iyi bir gözlemci. Benim için doğru yolun ne olduğunun farkına vardım ve bu yol benim eskiden istemediğim bir şeydi. Kendimden koparıp atmak istediğim özelliklerimin de benliğimin bir parçası olduğunu anladığım zaman (ki bunu kabullenmem biraz uzun sürdü) her şey daha kolaylaştı. Terapistin sihirli değneği yok, her şey sizde başlıyor ve bitiyor. Önemli olan başlamak, hayat yolunu çiziyor. Yeter ki siz kendinizi önemseyin :).

• T

Henüz sadece bir seans yaptık ama daha şimdiden kaygıyı yönetebilme ve kaynağını tespit edebilme konusunda bazı ipuçlarına sahip oldum, ilerleyen zamanlarda iyiye gideceğime inanıyorum. İletişimi yapıcı ve faydalıydı.

• P

Ceren Hanım'ı uzun süredir takip ediyordum ve mesleki gelişimini araştırıyordum. Fakat kendim bir terapi sürecine cesaret edemiyordum. Kaygı bozukluğu sebebiyle, kaygıyı çok yoğun yaşadığım bir dönemde kendisine başvurdum. Yoğun kaygılarım, sağlık anlamında inanılmaz yüksel korkularım vardı. Çok dirençli bir danışan olduğumu söylemeliyim. Ancak Ceren Hanım her yaklaşımıyla beni rahatlatmaya çalıştı. Kaygısı oluşuma bağlı olarak çok korkarak başladığım ilaç sürecimi öyle bir normalleştirdi ki kararımı sorgulamaz oldum. Öncesinde de sonrasında da çok destek oldu. Tüm belirsizliklerimin üstesinden gelmeye çalıştık. Her seansımızda içtenliğiyle var oldu. Çevreme çoktan önerdim. Önermeye de kesinlikle devam edeceğim. En zorlu sürecimde eşlikçim olduğu için kendisinden çok memnunum. İlgisi ve güler yüzüyle beni orada bekliyor oluşunu bilmek çok kıymetli.

•  •