Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal
h....a
03.10.2025 tarihinde Çetin hocam aort koarktasyon hastası oğlumu ameliyat etti stend takıldı Allah razı olsun ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgililendi iyiki İstanbul koşu yolu hastanesi iyiki çetin geçmen hocam ve ekibi başarılı bir operasyon olduğu bilgisini verdi tansiyonu şuan 12.6 normale döndü İnşaallah bir ay kontrolümüzde tansiyon ilacını bırakırız ümit ediyoruz yüz yıldız olsa veririm çok memnun kaldık servistenden hemşirelerimizde çok iyidi
• İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
me...l
İleri derecede Aort Kapak darlığı hastalığım için Kartal Koşuyolu Kalp ve Araştırma Hastanesine başvurduğumda hastaneye yatışım oldu ve Anjiyo işlemim gerçekleşti. Bilekten Anjiyo mu gerçekleştiren Doç.Dr. Çetin Geçmen çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Anjiyo sonrası oldukça rahat geçti.
ad...e
6 KASIM 2018 günü şahsıma yapmış olduğu anjiyo ve stent uygulaması esnasında ameliyat masasında ilk ve son defa gördüğüm, çok kaliteli bir doktor,çok kaliteli bir insan.....Dileğim bütün doktorların aynı kıvama gelmesi....Teşekkürler Dr.Çetin Geçmen...
• İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • stent •
Çetin Geçmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çetin Geçmen, Kardiyoloji.
Çetin Geçmen adresi nerede?Çetin Geçmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çetin Geçmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çetin Geçmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çetin Geçmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çetin Geçmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çetin Geçmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çetin Geçmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Çetin Geçmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.