0850… Ücret öğren

Dil ve Konuşma Terapisti Ceysu Özdemir, 2021 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde birçok merkezde ve hastanede klinik gözlem yapmıştır. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Konuşma Sesi Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozuklukları, Akıcı Konuşma Bozuklukları, Ses Bozuklukları, Motor Konuşma Bozuklukları, Dudak Damak Yarıkları alanlarında süpervizyonlu staj ve uygulamalar yapmıştır.
Her yaştan bireye ihtiyacına yönelik dil, konuşma, ses ve yutma bozuklukları alanlarında terapi vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• K

Yaklaşık 6 7 aydır oğlum için Ceysu hocamdan terapi hizmeti alıyoruz. Başlangıçta doğru dürüst hiç ses çıktınız yoktu. Şimdi ise hem taklitleri arttı hemde anne baba geldi gitti al ver aç gibi basit kelimeleri çok rahat çıkarıyor biz çok memnunuz iyi ki hocamızla yollarımız kesişti.

• başka bir yer Diğer  •

Oğlum konuşmasında bazı kelimeleri çıkartamıyordu, bu sebepten dolayı destek almak istedik. 1.5 yıldır gidiyoruz, çok güzel sonuçlar aldık. Oğlum sayesinde 1. sınıfa gidiyor, okumayı ilk öğrenenlerden birisi oldu. İlgili ve alakalı bir uzman. Gayet memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Ceysu Hanım mesleğinin hakkını veren bir terapist.

• M

Çocuğumun harfleri çıkartırken sorun yaşıyor ve karıştırıyordu. Seanslarımız güzel geçiyor, biz kendisinden memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ceysu Hanım güzel bir uzman. Çocuğum severek yanına gidiyor. Eğitimini güzel veriyor, çocuğum yanından mutlu ayrılıyor. Farklı bir yere götürmüştüm, bu kadar mutlu değildi. Çocuğumda değişimler var. İlgili bir uzman, kendisini seviyoruz.

• N

Kızımın konuşma problemi vardı. 2-3 aydır kendisine gidiyoruz. Kızım seanslara severek gidiyor, faydasını da gördük. Eskisine nazaran daha iyi durumda. İstediğim zaman arasam uzmanımıza ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı bir uzman. Her seans tan sonra kendisi yapılan seanslar için bilgi veriyor. Herkese tavsiye ederim.

• K

Oğlumda hiçbir şekilde konuşma yoktu, ses de çıkartamıyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. 2-3 aydır gidiyoruz. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Her ders çıkışında bizi bilgilendiriyor. Çocuğumun kelimelerinde ve taklitlerinde artışlar oldu. Çok memnunuz, uzmanımızdan.

• F

Biz 3-4 aydır Ceysu Hanım'la birlikteyiz çocukla iletişim, çocuk psikolojisinden anlaması, genellikle pozitif yönde çocuğumu terapiye başladığımızdan itibaren sorunları çözülmeye başladı, şu an güzel ilerliyoruz. Konuşmamızda anlaşılırlık yoktu ilk başladığımız zamanla şu an %80 düzelme var. Destek almaya devam ediyoruz.

• I

Ceysu Hanım diyaloğu çok iyi, ilgileniyor, çok sabırlı, konuşma problemimiz vardı oyun oynayarak çocuğumuzla ilgilendi. Çocuğumuzun konuşmaları gelişti. Faydaları oldu. 3 yaşındaydı çocuğumuz sadece anne, baba, dede kelimelerini söylüyordu. Şimdi 3-4 kelimeli cümleler kurmaya başladı hala devam ediyoruz. 7 ay oldu, 1 seneyi tamamlayacağız ve kontrol amaçlı yine devam edeceğiz. Gitmek isteyen herkese öneririz. Çok sabırlı biri, hiç sinirli halini görmedik.

• H

Ceysu Hanım'ın çok güzel bir iletişim yolu var. Biz fonolojik harflerle ilgili farkındalığını arttırıyoruz, 4-5 harfte ilerleme kaydettik, çok memnunuz, ilgisinden çok memnun kalıyoruz. İletişimi çok güzel, çocuğum isteksiz olduğu zamanlar oyuna çevirebiliyor, oyun üzerinden gidebiliyoruz. Bizlere nasıl davranmamız gerektiğiyle ilgili ve ne şekilde çalıştıracağımız konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor. Destek almaya devam ediyoruz.

• Ş

Biz Ceysu Hanım'dan çok memnunuz. İşinde çok başarılı. Gecikmiş konuşma ile alakalı dil üzerine yoğunlaştık çocuğum hem çok memnun hem de ben çok memnunum, hızlı ilerledik. Kelimeler mevcuttu ama cümlesi yoktu, beden dilini gösteriyordu. Şimdi artık cümle kurabiliyor, kendini çok güzel ifade edebiliyor, karşılıklı iletişimleri çok güzel, gayet hızlı ilerledik.