Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Konyaaltı 1 adres
Dr. T. Cihan Zöhre, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlık eğitimini Akdeniz Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır.
Halen Özel Olimpos Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
Mesleki çalışma alanı Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahidir. İngilizce bilmektedir
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Cihan Zöhre adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Cihan Zöhre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Zöhre, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Cihan Zöhre tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Botoks, PRP, Genital Estetik.
Cihan Zöhre adresi nerede?Cihan Zöhre şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Zöhre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Zöhre online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Zöhre isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Zöhre, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihan Zöhre hangi dilleri konuşuyor?Cihan Zöhre ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihan Zöhre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Zöhre tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Cihan Zöhre hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Zöhre tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.