Eğitimler:
Değişmek ve İyileşmek Mümkün mü? Evet Mümkün. (Söyleşi) - Kasım 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Dr. Tahir Özakkaş
Borderline Danışanlarda Eyleme Vurma (Söyleşi) - Kasım 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm. Psk. Mustafa Özay
Bütüncül Psikoterapi Perspektifinde Pasifagresif ve Ters Kimlik Ergenlerle Çalışmak (Söyleşi) - Aralık 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Psk. Hasan Demir
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi - Aralık 2018, Dr. Nevin Dölek
Kabul ve Kararlılık Eğitimi - Ocak 2019 / Mart 2019 - Bağlamsal Bilimler Derneği, Doç.Dr.K. Fatih Yavuz
Bütüncül Psikoterapiler- Ekim 2019 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Psk. Reyhan Nuray Duman
Metakognitif Terapi Temel İlkeler - Aralık 2019 - Metakognitif Terapi Derneği, Hilal Bebek- A. Engin Uygur.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Bahçelievler mah. 289.sok No:1/D:1, Altınordu, Ordu 52200
b...
Cihat Bey'e kız kardeşim sayesinde ulaştım. Yurt dışında yaşıyorum ve online terapi alabileceğim bir uzman arayışındaydım; ilk psikolojik deneyimim olacaktı ve kendi açımdan pek umudum olmayarak bu yola başladım, çünkü bir karanlığa girmiştim ve oradan çıkamıyordum. Cihat Bey, ilk günden itibaren objektif oluşuyla ve çözüm odaklı oluşuyla bu algımı yıktı; kendimin farkına vardım, eksiklerimi gördüm, doğrularımı gördüm. Bana kendimi bir kere daha hatırlattı ve karanlığıma ışık yaktı. Şu anda hâlâ devam eden bir sürecimiz var. Daha iyi duyguların ekleneceğine inanıyorum. Umarım karanlıkta kalan ışığını kaybetmiş daha çok insana ışık olur.
K
k...
Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum, Cihat hocamla. Gayet anlaşılır, dingin ve huzurlu geçiyor seanslarımız. Seanslardan çıktığımda kendimi hafiflemiş, daha kararlı, daha pozitif biri olarak tanımlıyorum. Bunun kısa sürede hayatıma katkısı çok oldu. Araştırarak ve buradaki yorumları referans alarak tercih etmiştim Cihat Hoca'yı; aynı şekilde anlatıldığı gibi su gibi akan, temizleyen, yön veren bir sohbeti var.
m...
Uzmanımıza tavsiye üzerine ulaştım. Bazı önüne geçemediğim problemlerin kaynaklı olarak destek almak için başvurdum. Sürecimiz genel olarak olumlu yönde ilerliyor. Çevremdekilere aktif olarak tavsiye etmekteyim.
Y
y...
Cihat Bey'e dayımın referansı ile ulaştım. Başvuru sebebim OKB hastalığıdır. Herhangi bir psikoloğa gitmek benim için aşırı saçma ve mantıksızdı; etrafımdaki insanların ısrarı sebebiyle randevu oluşturdum. İlk seansta gittiğimde önyargılarım kırıldı. Daha 4-5 seans yapmamıza rağmen takıntılarımda farkedilebilecek bir azalma oluştu. Bence gitmeyi düşünen insanlar öncelikle önyargılı bir şekilde düşünmeden ve kendine inanarak gittikleri zaman Cihat Bey'in yardımı ve tavsiyeleri ile zamanla çoğu sorunlarını atlatabileceğini düşünüyorum. Gitmeyi düşünen insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
T
t...
Kendisine internet üzerinden ulaştım. Ordu'da psikolog arayışım vardı ve kendisine gitmeye karar verdim. Panik atak sebebiyle 4. seansımızı gerçekleştirdik. Ve ben bu süreçten şu ana kadar memnunum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Cihat Bey'in dinlerken verdiği güven ve samimiyet insanı rahatlatıyor. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
ne...k
Cihat Bey'den ilk defa psikolojik destek aldım. Kendisinin sıcakkanlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde ilk andan itibaren anlaşıldığımı hissettim. Konuya hemen odaklanması çok değerliydi. Umarım bu, güzel ve verimli bir sürecin başlangıcı olur. İlk adım atmak isteyen herkese kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
• Uzm. Kl. Psk. Cihat Başaran • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
b...
Cihat Bey'i sosyal medyada gördüm ve ulaştım. Aslında oğlumla ilgili görüşmek istedim, daha sonra ben de duygusal karmaşa yaşadığım için devam ettim. Farkındalığım arttı ve göremediğim bazı şeyleri daha iyi gördüm. Tavsiye ederim, tabii ki ettim de...
a...
Bir psikoloğa gitmeyi uzun zamandır düşünüyordum fakat farklı sebeplerle devamlı erteliyordum. Beni tetikleyen bir olayın ardından Cihat Bey'e ulaştım. Zihnimdeki sorular ve sorunlarla baş etme sürecinde Cihat Bey'le ilerlemek iyi hissettiriyor ve süreci anlamlı kılıyor.
m...
Cihat Bey'e internetten ulaştım. Kendisinin daha önce adını vs. duymadım, sadece Ordu'da bir psikolog arayışı içindeydim ve karşıma kendisi çıktı. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Süreçten memnunum. Tavsiye ederim.
e...
Arkadaşımın referansıyla ulaştım.
Panik atak problemi nedeniyle başvurdum.
Bizim seanslarımızda çok kısa sürede bile panik atakların etkilerini ve aslında neden olduğunu anladım. Şu an daha iyi ve güvende hissediyorum. Çok kibar ve anlayışlı bir psikolog sayesinde panik atak ile yüzleştim.
Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.• • •
Cihat Başaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihat Başaran, Psikoloji. Size Cihat Başaran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Beier Cümle Tamamlama Testi, Kabul ve Kararlılık Terapisi.
Cihat Başaran adresi nerede?Cihat Başaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mah. 289.sok No:1/D:1 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihat Başaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cihat Başaran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cihat Başaran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihat Başaran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cihat Başaran hangi dilleri konuşuyor?Cihat Başaran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihat Başaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihat Başaran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cihat Başaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 143 hasta / danışan, Cihat Başaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.