Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKültür Mahallesi Atatürk Caddesi No:66, Akdeniz • Harita
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Şanmed Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Sakarya Mah. Atatürk Bulvarı 15. sok No:175/A , Anka Galen Sağlık Merkezi 1. Kat, Balıkesir • Harita
Uzm. Dr Aybüke Gurup Özen Muayenehanesi
Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
Kışla Mahallesi, Dr. Mithat Özsan Bulvarı, 4522. Sokak No:1, Adana • Harita
Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
MİTATPAŞA MAH. BELEDİYE CAD. HÜSNÜBEY İŞMERKEZİ NO: 126 KAT :2 DAİRE: 4, Salihli • Harita
SÜREYYA ERGEN KIRAY ÇOCUK KLİNİĞİ
Hasan Karadağ mahallesi, turgut özal caddesi no:37, Afyonkarahisar • Harita
Özel Park Hayat Hastanesi
Özel Batı Anadolu Hastanesi Central Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri · Daha fazlaSmyrna Meydanı, Fuat Edip Baksı, Zeki Yavaş Sk. No: 2 D:2,, Bayraklı • Harita
Özel Batı Anadolu Hastanesi Central Hospital
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma • Harita
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Ankara • Harita
Yargıtay Polikliniği
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaBasın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir, Karabağlar • Harita
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Söğütözü Mah. 2176 Sk. No:7/H Platin Tower, Ankara • Harita
Arzu Dursun Muayenehanesi
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla -
Medical Point Batman Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla -
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, İstanbul • Harita
İstinye Üniversitesi Hastanesi Bahçeşehir
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Kültür Mah. Plevne Bulvarı 1/2 Kat:3 Alsancak, İzmir • Harita
Prof Dr Suna Asilsoy Allergos Alerji Kliniği
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla