Hakkımızda

Şan-Med Özel Sağlık Hizmetleri, 1996 yılında 11 doktorun birleşmesiyle kurulmuş ve Şanlıurfa'nın ilk özel hastanesi olarak sağlık sektörüne adım atmanın gururunu yaşamaktadır.
Başlangıçta Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, Kadın-Doğum ve Çocuk branşlarında hizmet vermeye başlayan hastanemiz, zamanla Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Dermatoloji, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Plastik Cerrahi ve Kardiyoloji gibi bölümlerle hizmet yelpazesini genişletmiştir. Bugün, 18 uzmanlık dalında 30 doktor ve her departmanda toplam 300 kişilik sağlık personeliyle 24 saat hizmet sunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

• Türk Nippon Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Defalarca botoks yaptıran biri olarak söyleyeyim, şimdiye kadar en fazla Yasin hocamdan memnun kaldım. Beklentimin epey üstünde...

• Dr. Yasin Kurtboğan Botoks  •

Gülnur hocaya infertilite için öneri üzerine gittim ve çok rahatlattı beni konuşmalarıyla çok anaç ve çok şükür ilk ayda tedaviden fayda gördüm gebe kaldım o günden beridir de beraberiz bende hemşireyim ve kendisini hem kişisel olarak hemde mesleki olarak çok beğeniyorum hastane konusunda kafamda soru işaretleri olsa da dokturuma güvendiğim için tercih ettim. Halden anlayan çözüm odaklı bir doktor inşallah doğumumu da sağlıklı bir şekilde atlatırım kendisinin desteğiyle

K

Dün dudak dolgusu yaptırdım. İşlemden çok memnun kaldım. Ayriyeten Doktor ve Hemşirelerin yaklaşımları çok samimiydi. Kaliteli hizmet

• Dr. Yasin Kurtboğan Dudak Dolgusu  •

Benim ilk gebeliğim çok doktor gezdim ama her konuda gözüm kapalı doktor bulamadım tavsiye üzerine Gülnur Çiftçi' hocaya gittim. Çok memnun kaldim. Allah razı olsun. Bütün herkese de tavsiye ederim. Kendinizi güvende hissediyorsunuz her soruyu rahatlıkla sorabiliyiounuz. Ben Ceylanpınardan Urfa'ya sırf Gülnur hoca için gidiyordum.

• Op. Dr. Gülnur Çiftçi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Çok memnun kaldım daha önce gititgim hekimlerin anlamadıgını baktıgı gibi ben söylemeden kendisi anladı. Çok ilgilendi eli hafifti

Y

Yaklaşık 15 gun aradan sonra tekrar gittim, iyi ki gitmişim dedim. Her zamanki gibi ilgili, motive edici ve pozitif bir yaklaşım vardı. Kendimi yeniden sürece hazır hissediyorum.

• Dyt. İjlal Parmaksız Diyetisyen Randevusu  •

İjlal hocamı çok profesyonel buluyorum. Onun denetiminde kısa sürede daha sağlıklı bir yapıya kavuştum. Yaklaşık 2,5 aylık bir süreçte metabolizma yaşım 41 iken 23 oldu. Kilolarımı verirken verdiği listeye sadık kaldığım için hemen hemen hepsini yağdan vermiş oldum

• Dyt. İjlal Parmaksız Diyetisyen Randevusu  •

Uzun yıllardır kilolarımla verdiğim mücadele bitmeyince tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim 19 haziran da ameliyat oldum 9 gündür ameliyat olmuş olmama rağmen 8 kilo verdim çok mutluyum espirili kişiliğiyle ve üstün bilgisiyle Felat hoca kesinlikle tercih edilmeli

• Op. Dr. Felat Çiftçi Obezite Cerrahisi  •

6 ay önce mide balonu taktirdim felat hocanin yanında, insülin direncim vardi buna ragmen 80 kilodan 59 a düştüm, hastalarla iletisimi cok cok iyi, balon korkulacak birseyde degil 2 3 gün kramp var sadece sonrasinda alışıyorsun, obezite kaderimiz degil :) iyikide taktirdim cok şükür hersey guzel geçti cok memnumum

• Op. Dr. Felat Çiftçi Diğer  •

Ben büyük bir araştırmadan sonra Felat hocayı keşfettim ve tüp mide ameliyatı oldum Felat hocam gerçekten bu işte çok başarılı ameliyatim gayet güzel gecti daha yolun başındayım 18 gün oldu ama ilgi ve alakalarindan çok memnun kaldım. İyiki Felat hoca. Herkese tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Felat Çiftçi

Çok geçmiş olsun ve yeni hayatınızda başarılar dilerim. Sağlıklı bir yaşam için obezite ile mücadelede her zaman yanınızdayız

• Özel Şanmed Hastanesi, Şanlıurfa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Şanmed Hastanesi, Şanlıurfa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Nörolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göz Doktoru, Mikrobiyolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
  • Özel Şanmed Hastanesi, toplam 882 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Perinatoloji Randevusu, Normal Randevu, Amniosentez, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi, Kapalı Rahim Alma Cerrahisi, Histeroskopik Myom Çıkarılması, Histeroskopik Perde Ameliyatı, Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi, İleri Düzey Laparoskopi.
  • Hayır, şu anda Özel Şanmed Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Şanmed Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Şanmed Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 34 hasta/danışan, Özel Şanmed Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Şanmed Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Vakıfbank Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Şanmed Hastanesi adresi Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye Şanlıurfa şeklindedir.