- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
BPS Sağlıklı Yaşam Merkezi
Online Diyet
Camıkebir Mah. Dolma Sk. No:5 Selçuk Apt no:1, Sinop
BPS Sağlıklı Yaşam Merkezi
İyi ki tanımışım dedim. Her şeyden önce işini aşkla yapan sizi gerçekten dinleyen biri. Diyet listesinden fazlasını veriyo ve her seansa pozitif enerjiyle gidiyorum o hafta ilerleme gösteremesem bile. Sağlıklı yaşama kavramını onunla öğrendim ve ilgisi, samimiyeti ve bilgisi sayesinde süreç hiç zorlayıcı olmadı.
• BPS Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
e....ö
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum. Tavsiye edildi. Kilo vermeye başladım. Seanslarım devam ediyor. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Ben kendisinden fazlasıyla memnunum.
gü...k
Diyet sürecimde harika bir uzman olarak eşlik eden ve bir de arkadaş gibi yanımda olarak kilo verme sürecimde her türlü destek ve moral sağlayan damla hanıma ilgi ve alakalarından dolayı çok ederim
• BPS Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
L
l.....
Damla Hanım işini düzgün yapan, kilo verme konusunda yavaş yavaş ilerliyor, ama bu zaten sağlıklı olanı. Ben başka bir diyetisyene gittiğimde hızlı kilo verdim, sonrasında ise aldığım fazla kiloyla karşılaştım. Damla Hanım'la öyle olmadı. Size göre ayarlıyor, sabit diyet listesi yok. Sevdiğiniz sevmediğiniz her şeyi onunla konuşup çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. İyi ki Damla Hanım.
Dyt. Damla Ünal
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
Damla Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Ünal, Diyetisyen. Size Damla Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu, Online Diyet.
Damla Ünal adresi nerede?Damla Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camıkebir Mah. Dolma Sk. No:5 Selçuk Apt no:1 Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Damla Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Damla Ünal hangi dilleri konuşuyor?Damla Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Damla Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Damla Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Damla Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Damla Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.