Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı 54100

• D

Annemin bel kayması ve fıtığı vardı. 5 dakika yürüdükten bacağı kitleniyordu yürüyemiyordu. Fizik tedaviler, ışın tedavileri, iğneler vs anlık rahatlattı ama sonra problemler devam etti. Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-İstanbul arası tüm doktorları araştırdık, çoğu doktora gittik en son Davut Hocam ile tanıştık. Allah razı olsun. Her şeyi detaylıca anlattı. Annem ameliyattan çok korkuyordu sonunda doktoruna güvendi. Hemen ameliyat randevusu oluşturduk. Ameliyattan sonraki gün hafif hafif yürümeye başladı şu an iki ay olmak üzere ve çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Yüksekten düşme sonucu belim kırıldı. Yaptığımız araştırmalar sonucunda tedavim için Davut hocanın en doğru tercih olacağına karar verdik ameliyat öncesi ve sonrası bilgisi ve ilgisi ile her an yanımda oldu cesaret verdi. Çok başarılı bir ameliyat sonrası beni ertesi gün ayağa kaldırdı. Konusunda çok başarılı bir doktor olmasının yanında hasta psikolojisinden anlayan iletişimi çok iyi olan biri. 4 gün önce ameliyat olmuş biri olarak şu an oturabilmem yürüyebilmem sayesindedir. Bu kadar kısa sürede yaşadığım gelişime ben bile inanamıyorum. İyi ki Davut Hocamı tanımışım ona teslim olmuşum. Ailece kendisine minnettarız.
    Rabbim onu yetiştiren anasından babasından hocalarından razı olsun.

PLATINSIZ AMELIYAT
    Başlangıç seviyesinde bel kayması ve bel fıtığım patlamasından dolayı birkaç tane doktora muayene oldum.
    Platin koyarak ameliyat önerdiler. Ameliyat olmaya karar verdim ve gününü belirledik.
    Ağrılarım çekilmez hal aldı dayanamıyorum bir an önce ameliyata alın beni dedim. Ameliyathanede yer olmadığı için alamayız dediler.
    (İYİKİ YER YOKMUŞ)
    Sonra bir arkadaşım Davut hocayı önerdi bel fıtığım patlak diye aradığımda hemen gel dediler. Muayene mi oldum platin koyalım dedim kesinlikle platinsiz ameliyat önerdi 24 sat içinde ameliyatımı yaptı şükürler olsun şuan iyiyim.
    Allah kendisinden razı olsun.

İYİLERİN DUASI SİZİNLE OLSUN.

• Ö

Yaşım 16 bel fıtığım olduğundan dolayı ameliyat olmam gerekiyordu Davut hocayı bulduk ameliyatımı onda oldum.Ameliyatim çok güzel geçti ameliyattan sonra ağrılarım komple geçti ve 10 gün sonra eski halime geri döndüm.Kendisi çok iyi ve başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

• I

Merhaba
    Şiddetli bel ağrısı sonucu yürüme fonksiyonu mu tamamen kaybetmiştim
    tavsiye doğrultusunda davut hocam ile tanıştım hocamın teşhisi sonucu korkularımı yendim ve ameliyat olmaya karar verdim iyiki de olmuşum davut hocam çok başarılı bir operasyon sonrası kısa sürede eski sağlığıma kavuştum bir ay oldu ve hiçbir şikayetim kalmadı iyi ki davut hocam ile tanıştım diyorum
    Sizde bir karar aşamasında iseniz davut hocamı muhakkak tavsiye ederim
    Sağlıklı günler dilerim

• L

Yarıyıl tatilinde Sakarya civarında trafik kazası geçirdim. Boynumun kaydığı ve iki yerden de kırıldığı tespit edildi, operasyonu yapacak, kabul edecek kimse olmadi. Felç kalma riski vs.. tavsiye üzerine ailem davut hocaya ulaştılar. Hocamız tedavi etmeyi kabul edince süreç başladı. Detaylica inceledi süreci öğrendi ve bizlere izleyeceği yolu, tespit ettiği teşhisi, ilerleyecegi yolu her şeyi anlattı. Operasyon çok başarılı geçti ve sonrasında hocamın ilgisi yine devredeydi. Adım adım bilgilendirmesi, isindeki profesyonelliği ve her şeyden önce insana verdiği değer kendisinin ne kadar nadir bulunan bir hoca olduğunun en belirgin kanıtı. Kayma ve çift kırıklı boynun ameliyatından 4. Günde evimdeydim. Türkiye için büyük bir övünç kaynağı ve şans Davut hocamız.. Ben de Davut hocayı tavsiye üzerine tanıdım ve buldum o yüzden yorum yazmak bence çok önemli. Herkesin, bu hayatta Davut Ceylan gibi bir profesörün Türkiyede yaşadığını ve hasta kabul ettiğini bilmesi lazım..

• başka bir yer Diğer  •

çok iyi doktor çok iyi insan hastasına güven veriyo allah razi olsun 44 yıl önceki bir kazadan dolayı belimde çok büyük hasarlar vardı son 5 yıldır uyku uyuyamıyodum davut hoca ameliyatımı yaptı 12 tane vida koydu belime çok şükür uykularım düzeldi ağrılarım geçti çevremdeki dostlarıma tavsiye ediyorum davut hocama güvenim sonsuz

• T

Davut hocamızla iyi ki tanışmışız. Ameliyat korkum çok fazlaydı ama hocamız her konuda açık ve samimiyetle cevap verdi. Süreç boyu bizi rahatlattı ve beyin ameliyatımı gerçekleştirdi. Her şey için hocamıza minnettarım.

• başka bir yer Diğer  •

42 yaşındayım.geçirdiğim beyin kanaması sonucu hidrosefali hastası oldum.Davut hocamın becerikli elleri sayesinde beynime şant takıldı ve hayata tutundum,iyi ki varsınız Davut hocam.4 yıldır takipli hastasıyım;sorduğum her soruya karşılık alabiliyorum ve içim rahat bir şekilde ayrılıyorum yanından

• H

Bel fıtığı sebebiyle yıllardır ağrı çekiyordum Doktor doktor gezdim sonunda, Davut hocama göründüm. Kendisinden Allah razı olsun çok ilgiliydi. Çok şükür sağlığıma kavuştum.

Profili düzenle veya yönet