Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı 54100
4. Gebeliğim ve ilk 3 doğumum sezeryan son iki doğumumu preeklampsi sebebiyle doğurdum ve bu sebeple kendisine yonlendirildim muayene odasına bir hasta çıkmadan diğerini aldı ve asla bilgi vermedi yetmezmiş gibi bebeğimin cinsiyetini sorduğumda kilolu olduğun için görünmüyor kız gibi diye cevap verdi. Yoğun ve yorgun bir gün geçirmiş olabilir ama bizler de onların ağzından çıkacak tek bir kelime için nasıl davranicagimizi şaşırıyoruz.
Birdaha kendisine asla gitmem. Dünden beri tansiyonum daha da yükseldi ve başım ağrıyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
b....y
Ben hayatım boyunca bu kadar sempatik anlayışlı ince düşünceli bir doktorla karşılaşmadım.ilk hamileliğim özel hastahaneyede gittim ama nermin hanım gibisine rastlamadım hem süreçleri detaylı anlatıp hemde benimle aynı heyecanı yaşıyormuşcasına yaklaştı.ben yorumlarla gittim herkese tavsiye ediyorum.Doktorluğun hakkını veren sayılı doktorlardan biri.
an...
burun ameliyatımı yaptı Ameliyat öncesi sonrası ilgi alakası harika bir doktor. Kendi dalında en iyilerinden olduğunu düşünüyorum , problemi olup korkuları çekinceleri olan hastaların mutlaka Mehmet hocamla görüşmelerini tavsiye ederim
ga...k
Bir doktordan çok daha fazlası. Kibirsiz arkadaş dostu gibi biri her sorduğunuz soruya sıkılmadan usanmadan çözüm odaklı cevaplarıyla hem sizi rahatlatırken tedaviniz ne olursa olsun su gibi akıp gitmesini sağlıyor. Hiç şüphesiz gözünüz kapalı kendinizi bırakabilirsiniz
ha...
17 07 2025 de muayene oldum 1 ayı geçti tedavi olmak için aranacaksınız dediler halen beklemekteyim saygılarımla
el...ü
11 sene öncede kendisi doktorumdu şimdi tekrar hamileyim ve gene sinan beyı tercih ettim çünkü ilgisi alakası herşeyiyle mükemmel bir doktor mesleğinde çok başarılı ne zaman anlamadığım bir şey olsa açıklayıcı ve net şimdi doğumuma az kaldı ve gözüm kapalı kendimi emanet edebiliyorum iyiki sinan bey alanında iyi bi doktor arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum içiniz rahat tercih edebilirsini
na...
Bu yılın başlarında yaşadığım bazı hormonal dengesizlikler ve düzensiz regl şikayetiyle kendisine başvurdum. İlk muayenede oldukça ilgili ve açıklayıcıydı, detaylı bir şekilde anamnez aldı ve bazı testler istedi. Test sonuçlarıyla birlikte bana bir tedavi planı sundu ve önerdiği ilaçlarla sürecim başladı. İki ay içerisinde belirgin şekilde toparlandım, şikayetlerim ciddi oranda azaldı.
kü...a
Babam Metin Yazıcı’nın midesinin tamamının alınması gerekiyordu ve başka sebeplerden ötürü açık ameliyat yapılması gerekiyordu. Prof.Kerem KARAMAN hocamız ve diğer ameliyat ekibiyle 2 Temmuz günü ameliyat sağ salim gerçekleşti. Bir gece yoğun bakım sonrası 6 gündür serviste geçti. Babam hala serviste ancak hocamız ilgisi sayesinde hızla iyileşiyor. Ben hiç bir Profesör hocanın hastalarını hafta sonu bile gezip durumuna baktığına şahit olmadım. Ancak Kerem hocamız çok titiz bir şekilde hafta sonu bile babamla ilgilendi. Kendisine ailesi olarak minnettarız. İyi ki ameliyatı gerçekleştiren siz olmuşsunuz. Allah sizlerden razı olsun hocam. Ailesi olarak tek temennimiz sizler sayesinde babam sağlığına kavuşsun.
d....g
Osman Hoca çok mütevazi,işinin ehli bir hoca.Annemin böbrek tümörü ameliyatını gerçekleştirdi.Hoca ve ekibi şahane insanlar.Ayrica Üroloji servisi de çok beğendik.Kendinizi ve sevdiklerinizi hiç düşünmeden hoca ve ekibinin becerikli ellerine teslim edebilirsiniz.
i̇...ç
Hayatımı çok olumsuz etkileyen hiperhidroz (ETS) ameliyatımı gerçekleştiren doktor. Uyarıları düzgünce yapmıştı Abidin Bey, minimal bir refleks terleme dışında hayat kalitem oldukça arttı. Başarılı şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi. Şuan herşey yolunda sigarayı bırakmama da vesile oldular.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Adapazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nefrolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Patolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Neonatolog, Spor Hekimi, Gastroenteroloji Cerrahı, Hematolog, Aile Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Psikolog, Psikiyatrist, Adli Tıp Doktoru, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 419 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kızamık Aşısı, Grip Aşısı, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Çiçek Aşısı, Hepatit A Aşısı, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Koruyucu Sağlık Hizmeti, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Gardasil Hpv Aşısı, Enjeksiyon Im.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 117 hasta/danışan, Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı şeklindedir.