Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 1 adet adli tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 5 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 4 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 8 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 11 adet göz hastalıkları uzmanı, 6 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 12 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 9 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 7 adet pratisyen uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 6 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sakarya ilinde Adnan Menderes Bulvarı Şirinevler mahallesi Adapazarı adresinde bulunmaktadır. Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2644445400 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı 54100

Prof. Dr. Osman Köse Diğer

Osman Hoca çok mütevazi,işinin ehli bir hoca.Annemin böbrek tümörü ameliyatını gerçekleştirdi.Hoca ve ekibi şahane insanlar.Ayrica Üroloji servisi de çok beğendik.Kendinizi ve sevdiklerinizi hiç düşünmeden hoca ve ekibinin becerikli ellerine teslim edebilirsiniz.

Doç. Dr. Abidin Şehitoğulları Akciğer Cerrahisi

Hayatımı çok olumsuz etkileyen hiperhidroz (ETS) ameliyatımı gerçekleştiren doktor. Uyarıları düzgünce yapmıştı Abidin Bey, minimal bir refleks terleme dışında hayat kalitem oldukça arttı. Başarılı şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi. Şuan herşey yolunda sigarayı bırakmama da vesile oldular.

Doç. Dr. Bilgehan Atılgan Acar Diğer

Annemin rahatsızlığı dolayısıyla tanıştık Bilgehan hocayla çok mütevazı, anlayışlı,insan ayrımı yapmayan, güler yüzlü, her sorduğumuz soruyu cevaplayan, aklımızda hiçbir soru işareti bırakmayan mükemmel bir doktor.Sakarya’nın en iyi nöroloji doktoru diyebilirim Allah ondan razı olsun bu süreçte bize çok yardımcı oldu.

Uzm. Dr. Mahizer Yaldız Ergün Diğer

2 yaşındaki kızımın kolunda geçmeyen yarası vardı, 4 doktora gittik çözüm bulamadık, yolumuz Mahizer hocaya düştü, iyi ki de düştü 12 günde derdimiz derman oldu. İyi ki varsınız hocam

Ö
    Prof. Dr. Davut Ceylan Diğer

Yaşım 16 bel fıtığım olduğundan dolayı ameliyat olmam gerekiyordu Davut hocayı bulduk ameliyatımı onda oldum.Ameliyatim çok güzel geçti ameliyattan sonra ağrılarım komple geçti ve 10 gün sonra eski halime geri döndüm.Kendisi çok iyi ve başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Doç. Dr. Cahit Bilgin Diğer

sarkaidoz 1evre deydim ilgili hastanede muayene oldum Cahit bilgin doktorum ilgilendi çok iyi bir sağlıkçı hastalıklara karşı nokta atışı yapabilen nadir bir hekim çok şükür beni uzmanlığı ile iyileştirdi tedavi etti çok şükür iyiyim başarılar dilerim

Merhaba
    Şiddetli bel ağrısı sonucu yürüme fonksiyonu mu tamamen kaybetmiştim
    tavsiye doğrultusunda davut hocam ile tanıştım hocamın teşhisi sonucu korkularımı yendim ve ameliyat olmaya karar verdim iyiki de olmuşum davut hocam çok başarılı bir operasyon sonrası kısa sürede eski sağlığıma kavuştum bir ay oldu ve hiçbir şikayetim kalmadı iyi ki davut hocam ile tanıştım diyorum
    Sizde bir karar aşamasında iseniz davut hocamı muhakkak tavsiye ederim
    Sağlıklı günler dilerim

Prof. Dr. Davut Ceylan Diğer

çok iyi doktor çok iyi insan hastasına güven veriyo allah razi olsun 44 yıl önceki bir kazadan dolayı belimde çok büyük hasarlar vardı son 5 yıldır uyku uyuyamıyodum davut hoca ameliyatımı yaptı 12 tane vida koydu belime çok şükür uykularım düzeldi ağrılarım geçti çevremdeki dostlarıma tavsiye ediyorum davut hocama güvenim sonsuz

T
    Op. Dr. Aslıhan Ürer Diğer

Kendisine MHRS'den randevu alarak gittim çok ilgisiz bir doktor hızlı bir şekilde baktı hamile olduğumu söyledi tahlil istedi İki gün sonra Tahlil sonuçlarım için gittim ve yine aynı şekil değerlerim çok düşük olduğu halde bakarak hiçbir ilaç hiçbir şey vermedi hiç bir bilgi vermedi kimseye tavsiye etmem .

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Aytaç Cebesoy Diğer

Sol elimde ara sıra hafif ağrılar oluyordu. Doktora bu sebepten baş vurdum. Doktor hiç elime doğru düzgün bakmadan her hangi bir film çektirmeden direk ameliyat olunman gerekiyor dedi. Git düşün ameliyata gel sonra fazla konuşamıyorum zaten basım ağrıyor dedi. Kesinlikle tafsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun