- Aort Genişlemesi (Anevrizması)
- Arkus Aorta Anevrizması
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi
Atriyal Septal Defekt Onarımı
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Da Vinci Robotik Cerrahi
Mekanik Protez Kapak
Mini Bypass Ameliyatı
Minimal Invaziv Cerrahi
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Periferal Vasküler Bypass
Vasküler Cerrahi
Yacoub Ameliyatı (Prosedürü)
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
a....u
Babamın kalp ameliyatını gerçekleştirdi. İletişim ve bilgi birikimi olarak çok başarılı bir hekim. Ülkemizde bulunan en iyi cerrahlardan biri. Ameliyat sonrasında babam çok hızlı bir şekilde iyileşme gösterdi. Burada doktorumuzun operasyondaki başarısının etkisi çok büyük. İyi ki varsınız Deniz hocam.
• Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi • Kalp Bypass Ameliyatı •
di...l
Eşim 18 yaşında açık kalp ameliyatı olmuştu.ort kapağı değişti metal kapağı takıldı 27 yıl sonra 10.11.09 2025 de metal kapağı küçük kaldığı için çok rahatsızlandı araştırmalar üzerine Deniz göksedef hocamızla tanıştık.Hocamız bize detaylı bir şekilde anlattı.ameliyat kararı aldık çok riskli bir ameliyat olduğunu bize söyledi biz Deniz hocamıza çok güvendik ve inandık ameliyat günü geldi eşim ameliyat oldu ve Deniz hocam başarılı bir şekilde ameliyatı yaptı. Allahın izniyle Deniz hocamın sayesinde eşimi bana çocuklarıma ve ailesine bağışladı.Deniz hocam ve ekibinden Allah razı olsun elleriniz dert görmesin inşallah.
C
ce...l
“1998 yılında kalp kapakçığım değiştirilmişti, üzerinden 27 yıl geçtikten sonra tekrar çok riskli bir ameliyat olmam gerekti.Tavsiyeler üzerine Prof. Dr. Deniz Göksedef hocamıza ulaştım. Yapılan kontroller sonrası küçük olan metal kapağım çıkarılıp, kök genişletilerek büyük kapak takıldı artı bypass yapıldıYaklaşık 10 saat sürdü bu zorlu operasyonu başarıyla gerçekleştirildi
Böylesine büyük bir ameliyattan sağlıklı çıkmamı sağlayan, tecrübesi, cesareti ve insanlığıyla bize güven veren değerli hocamız Prof. Dr. Deniz Göksedef’e ve ekibine minnettarım. Hem bana hem aileme umut oldu. İyi ki varsınız hocam, ellerinize ve emeğinize sonsuz şükranlarımı sunarım. Cengiz Tekmil• Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi • Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu •
Deniz Hocam, 62 yaşındaki hastamızın 6.8 cm'ye kadar ulaşmış torakoabdominal aort anevrizmasını yaptığı ameliyatla onaran her sohbet ettiğinizde böylesine ciddi bir ameliyat için dahi stresinizi azaltan ve güven veren inanılmaz bir doktor ilk günden beri ondan aldığımız sağlıklı iletişim ve güven ile hiç şüpheye düşmedik. Deniz Hoca ve ekibi gibi insanların sayısının artması dileklerimle.
• Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi • Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma •
Z
ze...u
17/02/25 günü kalp krizi geçirdim, farklı bir hastanede anjiyo yapıldı. Dört damarım tıkalı ve bazı ilaçlara da alerjim olduğundan bypass ameliyatı önerildi. Aynı hastanede Kalp Damar Cerrahisi olduğu halde Kardiyoloji şefi Koşuyolu’nda eski çalışma arkadaşı olan Deniz hocayı bul, madem Cerrahpaşalıymışsın diyerek anjiyo bitiminde üç kere tembihledi. Genel cerrah arkadaşıma yine isim belirtmeden danıştığımda Deniz hocamın telefon numarasını bana gönderdi. Birbirinden bağımsız olaylar sonucu Deniz Göksedef hocam da karar kıldık. Kendisine ulaştık. Durumumu çok net açıkladı ve beni hastası olarak kabul etti. 21/02/25 günü ameliyatımı gerçekleştirdi. Ertesi gün komplikasyon nedeniyle tekrar göğsüm açılmış ve gerekli önlemler alınmış. Üçüncü gün ancak uyanabildim. Her şeyden önce doktorunuza güvenmeniz gerekiyor. Deniz hoca benim anladığım kadarıyla çok yetenekli, çok iyi cerrah, çok iyi bir insan... İyi ki varsınız Deniz hocam. Çok kıymetlisiniz, size minnettarım... Emeğinize sağlık.
fe...
Aort anevrizması hastası olarak Mardin’den, tavsiyeler üzerine Deniz Hoca’ya geldim. Kendisi tüm sorularıma son derece açık ve anlaşılır şekilde yanıt verdi. Samimiyeti ve ilgisiyle güven verdi. Alanında çok kıymetli bir hekim. Kısmet olursa 6 ay sonra yeniden kontrole gideceğim.
L
le...ş
Deniz hoca hayatım boyunca unutamayacağım zor günlerimizin kahramanı.annemin hayatını kurtardı.5 eylülde kalp timor ameliyati olan annem nevin yakarin ameliyat sonrası uzun süren yogunbakim sürecini bilgi ve tecrübesiyle çok güzel yönetti. Tüm ekibine ve deniz hocaya minnettarız...
• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi • •
29 yaşında, aort anevrizması ve kalp kapakçığı hastalığımı öğrenmemle birlikte yollarımız Deniz Hocam’la kesişti. Üstelik, yalnızca birkaç aylık ömrümün kaldığını öğrendiğim döneme denk geldi. Hocam, inanılmaz sakinliği, bilgi ve birikimiyle ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Daha da ötesi, iki ay içinde günlük hayata dönmekle kalmayıp eski performansımla spora bile geri döndüm. Kendisi, hem iletişim becerisi hem de cerrahi yeteneğiyle sizi yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda psikolojik olarak da tedavi edecektir.
• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi • Diğer •
ni...z
Sevgili Deniz Hocam,17.05.2024 günü annemin şah damarı ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisine ilk gittiğimiz gün anneme ve bizlere olan yaklaşımı,derin bilgisi,hastalığının tüm detaylarını sade bir şekilde paylaşımı,bizlere verdiği güven ve cesaret için kendisine minnettarız. Annemi tabiri caiz ise uçurumdan aldı,bize geri verdi.
me...ş
Hocam bilgi birikimiyle, hastaya olan tutumu davranışıyla gerçekten mükemmel bir insan .
Kendisine emanet edeceğiz canımızı. Çok ilgilendi bizimle . 3/4 aydır epey doktor gezdik hastasına bu şekilde değer veren hocalar çok nadir bulunmakta.2. Ameliyat olacağı için epey doktor araştırdık hocamız güvenimizi kazandı ilgisiyle verdiği önemle.Kapakçıklarda ileri derecede yetersizlik bulunmakta .Bunların tedavisi için kendisine başvurduk.• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi • •
Deniz Göksedef isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Göksedef, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Deniz Göksedef tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı.
Deniz Göksedef adresi nerede?Deniz Göksedef adresini belirtmedi. Deniz Göksedef yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Deniz Göksedef adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Göksedef isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Göksedef online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Göksedef hangi dilleri konuşuyor?Deniz Göksedef ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Göksedef isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Göksedef tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Göksedef hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Deniz Göksedef hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.