- Çocuk Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ,
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Doktor Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Doktor Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tiroid Cerrahisi
Tiroidektomi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Doktor Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İşitme Testi
P
pı...u
Deniz Hocam sürecin başından sonuna kadar tahminimden fazla destek oldu. Doktorluğu, bilgisi, tecrübesi kadar iyi bir insan oluşu oldukça motive ediciydi. Sonuç uzun yıllardır hayal ettiğim buruna kavuştum sayesinde. Bu kadar iyisini bende beklemiyordum. Ne desem az gönülden sevgiler hocam iyi ki varsınız iyi ki size geldim.
el...k
En az üç ay araştırma yaptım nasıl yaptırsam en önemlisi nerde yaptırsam diye. Deniz beybir türkü aklımdan çıkmadı ona o kadar büyük bir güven duygusu hissettim ki görüşme yapmadan ameliyat tarihi aldım. İyiki aldım iyi ki onu tanıdım hayatımda tanıdığım en sempatik doktor kendisi.Asistanlarindan bahsetmiyorum bile. Hepsini çok seviyorum daha 18 gün olmasına rağmen ne şişlik ne morluk hicbirsey kalmadı. O kadar doğal oldu ki kimse yaptırdığımı anlamıyor bile çok çok çok mutluyum yeni burnumla. Eminim ki benim le beraber bu duyguları hisseden yüzlerce hastası var doktor beyin. Herkesin mutlaka uğrayıp güven içinde ameliyatını yaptırması gereken bir doktor. Çok sveiyotum kendilerini. Çok mutluyum
d.....
nefes problemi yaşıyordum saman nezlesi sonrasında burnumda alerjik rinit oluştu.ve kıkırdak vardı.1 ay önce ameliyat oldum çok ilgilendi doktor bey ve asistanı en önemlisi ilgili ve anlamını net olmasıydı. aynı zamanda estetik oldum çok doğal olması beni memnun etti. iyi ki doktor deniz bey' de olmuşum. çok daha rahat nefes alıyorum.
T
tu...e
Beklediğimin üstünde güzel bir operasyon geçirdim. Deniz hocam baştan sona kadar çok ilgili ve sıcakkanlıydı. Çok memnun kaldım. İyi ki sizi tercih ettim. Burnumu gören yapıldığını anlamıyor çok doğal oldu çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Deniz hocam
d.....
19 ağustos 2021 tarihinde Deniz hocama burnumu yaptırdım açıkcası doktor konusunda çok endişeliydim deniz hoca sosyal medyada karşıma çıktı çalışmalarından güven alarak konuşmaya gittim, deniz hoca gayet ilgiliydi bana tamamen yüz şeklime uygun bir burun yapacağını söyledi ameliyat hakkında fazlasıyla bilgi verdi ofisinden çıktığım zaman kendimi deniz hocaya teslim etmeye karar verdim. Deniz hoca ameliyat masasında bile beni rahatlattı sonuç olarak dediğini yaptı ve tam yüzüme uygun bir burun oluşturdu ameliyat sonrasındada kendisi ve sekreterleri çok yardımcı oldu kısacası iyi ki deniz hoca karşıma çıkmış ve doktorum olmuş mesleğine bu kadar aşık birini ilk kez gördüm teşekkürler hocam
sh...1
Deniz hocam sayesinde nefes alabiliyorum ağzım kapalı nefes almak harika birşeymiş hem görsel hem sağlık ikisi bir arada düşünmeden ameliyat olun ne ağrı ne sızı hiç bir şikayetim olmadı hocam tekrar tekrar tşkkürler Konyadan sevgiler ❤️
• Özel Metropol Hastanesi • Revizyon Burun Estetiği •
Gecen gün gittim ilgi ve alakasi çok güzeldi ameliyata karsi olan korkularim vardi ve beni ikna edebildi harika bir doktor tavsiye ediyorum ama ameliyat olmadim hala inşallah iki hafta içinde olmayı düşünüyorum
K
k.....
Uzun düre Instagram'dan takip ettim, eşim ameliyat oldu burnundan. Ben istedim eşim ameliyat oldu, memnun kaldı daha sonra kayınvalidem de ameliyat oldu. Eşimin burnu çok güzel oldu artık rahat nefes alabiliyor, şekil olarak da çok güzel oldu, ben çok memnunum. Bizi güler yüzle karşıladı. İlgi ve alakasndan memnun kaldım. Eşimle arkadaş gibi oldular hatta kız kardeşim de ameliyat olmak istiyor tekrar kapısını çalacağız.
f.....
Çalışmaları başarıları ve tavsiyeler üzerine tercih ettim. Ameliyat olduktan sonra yaptığı çalışmalardan memnun kaldım. Burun estetiği oldum çok memnunum sağlıklı bir ameliyat geçirdim şu an çok iyiyim.
Tavsiye üzerine gittim. Yaptığı işlemden memnun kaldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yarı estetik yarı deriyasyon vardı, ameliyat oldum 1 hafta içerisinde iyileştim.
Deniz Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Yazıcı, Kulak Burun Boğaz. Size Deniz Yazıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Deniz Yazıcı adresi nerede?Deniz Yazıcı adresini belirtmedi. Deniz Yazıcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Deniz Yazıcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Yazıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Yazıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Yazıcı hangi dilleri konuşuyor?Deniz Yazıcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Yazıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Yazıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Deniz Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.